Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüler menüler

11 Temmuz

Sabah(11.00) 1 yumurta 1 kk peynir 4 zeytin 1 mürdüm eriği salatalık domates
Ara(12.40) 3 ceviz 10 üzüm aadaçayı
Öğle(14.15) 4 yk yoğurt salatalık
Ara(16.30) 2 altınbaşak mısır patlağı
Akşam(20.30) 1 koca tabak salata

40 dk spor
3 lt su

12 Temmuz

Sabah(11.00) 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates çay
Ara 1 bardak süt
Öğle(14.00) tonbalıklı salata
Ara(15.45) 2 hurma 3 altınbaşak kahve
Ara(19.00) 3 hurma 3 altınbaşak
Akşam(20.30) 4 köfte 1 tabak kapuska 3 yk yoğurt salata 1 şeftali
Sade kahve

2.5 lt su
Spor yok

Hurma krizini atlatmışsın :))

Iyi geceler cümleten

Cakil park isten sonra iyi gelir temiz hava bol oksijen arada bir ugra ben hep parktayim :)

Bonus bugunlerde farkli branstaki dra gitmekten endokrine gidemiyorum

Yena bollu ve balli sohbetler ablaciginla

Frida isin zor canim ya niye herseyi ozellikle de cocuklarinla ilgili konulari hep sen cozuyorsun

Simi bak bi de ingilizmiş oncelikle yüzyüze gelip espri anlayisiniz tutuyormu bi bak hemen atlama sen bu kizlara bakma frida ve isilduru yu kastediyorum

Asuman gozunuzaydin yaninda bi okulda okumasi guzel bu arada iyi tatiller simdiden sizde de yayla varmi eboe gibi resim atarsin icimiz acilir

Lolaxx kac kalori tuketiyosun bu listelerin senin gunluk enerjini veriyormu?

Yazim kurallarina dikkat etmeden oylece yaziyorum goz zevkinizide bozuyorum anlayisiniza siginiyorum. Hem zor goruyorum ekrani hem uykum gozlerime dusmeden msjlarim yerine ulaşsin istiyorum :)

Bu arada benim durumum;

Memleketten istah acici dogal organik cocuklugumdan kalma tadlari yasatacak yasayacak birsey gelmedi hamur isleride tuketmiyorum ama sisiyorum dondurma ve meyveyi gunluk bol tuketmeye basladim a ma agirlastigimi hissediyorum bu yuzden de pek keyfim yok kilo gitmiyor
Diyetisyenemi başlasam acaba?

Iyi akşamlar
Bugün kayinvalidedeydim dileği varmış olunca okuma yaptılar...ikram olarakta kıymalı patlicanli börek kete ve baklava vardı..birde patates salatası..ben salatanın yağını koymadan 1.5 p atatesli ayırdım kendime tam yiyordumki patatesinde yasak olduğu aklıma geldi...kimse görmeden domates ve peynir yedim...ben ki börek hastası bir bayan olarak tebrik ediyorum kendimi...
Akşam yemeğide diyete uygun değildi ekmegim yanımda yoktu çorba ve salata ile gecistirdim...diyet yaparken evden cikmiycaksin en güzeli iki saatte bir ogün var yemek gerekli

Iyi akşamlar. .

Yena'nın menüsü :)
Sabah,
Karpuz
Peynir

Ara,
2 ısırık İncirli cevizli sucuk
Kahve

Öğle,
Kıymalı bamya
Yoğurt

Akşam,
Tavuk
Yarım saat sonra ayran

Spor, ritmik yürüyüşüm yok ama hep hareket halindeydim toplamda 12000 adım yapmışım. .

Yediklerimi yazayim

Sabah 8:30
2 yumurta tavada, 1 kk suzme peynir
Domates, bir avuc maydanoz.
1 dilim tam bugday

Öglen 15:30
5-6 kasik zeytinyagli semizotu,
4 kasik yogurt
1 dilim tam bugday ( ekmegi yedigimi yada yemedigimi mumkun degil hatirlamiyorum yemisim gibi saydim)

Aksam 19:00
1 kase yayla corbasi
6 kasik taze fasulye
Yarim dilim tahilli ekmek

1,5 litre su. Sporum yok mr icin hastaneye gittim orda biraz yurudum oyle

Oglene dogru ve oglen midem cok agriyodu yemek ondan gecikti yoksa 1 bucukta yemis olurdum.

Dun naptin oyle 11 temmuz gunu salata yogurt detoksu falan mi?

Yavyulay masallah size.
Ama hayrişim aksam menun cok az iki ogun yiyen biri icin bari corbanda olsaydi

İyi geceler

Yediklerim:)

Sabah
2 minik kayısı + 1 çay kaşigi fıstık ezmesi ( şekersiz)

Ögle
Mercimek çorbasi
Karışık ızgara
Yesil salata

Akşam
Cacık
3 çilek

Aralarda bol miktarda çay,kahve + 1 adet latte

Sabah doktor randevum vardı acil çıkmam gerekince birşey yiyemedim,canımda istemedi açıkcasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…