Baslasak iyi olacak da listesini de yapmak lazim ben de o da yok kagidi alip geliyorumBu arada benim durumum;
Memleketten istah acici dogal organik cocuklugumdan kalma tadlari yasatacak yasayacak birsey gelmedi hamur isleride tuketmiyorum ama sisiyorum dondurma ve meyveyi gunluk bol tuketmeye basladim a ma agirlastigimi hissediyorum bu yuzden de pek keyfim yok kilo gitmiyor
Diyetisyenemi başlasam acaba?
Merve hanım demişti ama oda 30 liraya gidiyormuş o zaman 40 olmuş demektir bende girsem mi diye düşündümO kime gitmis. Standart bir menusu var degisiklik olmayinca ben uyamadim duzenli yiyemiyorum ozaman basari da olmuyor.
Bonus tk tatli kasigi
yk yemek kasigi
kk nedir acaba listende kahvaltida neyin olcusu
Baslasak iyi olacak da listesini de yapmak lazim ben de o da yok kagidi alip geliyorum
Kibrik Kutusunun kk si bahar :)
Kız ben flortu diye biliyorum görüşüyor yani hiç görmediği bir adam olsa tabiki atla demem ne münasebetIyi geceler cümleten
Cakil park isten sonra iyi gelir temiz hava bol oksijen arada bir ugra ben hep parktayim :)
Bonus bugunlerde farkli branstaki dra gitmekten endokrine gidemiyorum
Yena bollu ve balli sohbetler ablaciginla
Frida isin zor canim ya niye herseyi ozellikle de cocuklarinla ilgili konulari hep sen cozuyorsun
Simi bak bi de ingilizmiş oncelikle yüzyüze gelip espri anlayisiniz tutuyormu bi bak hemen atlama sen bu kizlara bakma frida ve isilduru yu kastediyorum
Asuman gozunuzaydin yaninda bi okulda okumasi guzel bu arada iyi tatiller simdiden sizde de yayla varmi eboe gibi resim atarsin icimiz acilir
Lolaxx kac kalori tuketiyosun bu listelerin senin gunluk enerjini veriyormu?
Yazim kurallarina dikkat etmeden oylece yaziyorum goz zevkinizide bozuyorum anlayisiniza siginiyorum. Hem zor goruyorum ekrani hem uykum gozlerime dusmeden msjlarim yerine ulaşsin istiyorum :)
Kız ben flortu diye biliyorum görüşüyor yani hiç görmediği bir adam olsa tabiki atla dememIyi geceler cümleten
Cakil park isten sonra iyi gelir temiz hava bol oksijen arada bir ugra ben hep parktayim :)
Bonus bugunlerde farkli branstaki dra gitmekten endokrine gidemiyorum
Yena bollu ve balli sohbetler ablaciginla
Frida isin zor canim ya niye herseyi ozellikle de cocuklarinla ilgili konulari hep sen cozuyorsun
Simi bak bi de ingilizmiş oncelikle yüzyüze gelip espri anlayisiniz tutuyormu bi bak hemen atlama sen bu kizlara bakma frida ve isilduru yu kastediyorum
Asuman gozunuzaydin yaninda bi okulda okumasi guzel bu arada iyi tatiller simdiden sizde de yayla varmi eboe gibi resim atarsin icimiz acilir
Lolaxx kac kalori tuketiyosun bu listelerin senin gunluk enerjini veriyormu?
Yazim kurallarina dikkat etmeden oylece yaziyorum goz zevkinizide bozuyorum anlayisiniza siginiyorum. Hem zor goruyorum ekrani hem uykum gozlerime dusmeden msjlarim yerine ulaşsin istiyorum :)
İş yerinde tek çalışma. Motivasyonunu mu bulamıyorsun yoksa iş yapabilmen için partneremi ihtiyacın var bende bugün işte tek olucam çalışma arkadaşım bugün kafa izni yapıyor...Günaydin,
Ofiste çatlayan bi simi var burda..
Agir kanli bi insana bagimli olmayi hic sevmem.
Devam calisabilmem icin arkadasa ihtiyacim var ve adam ortalarda yok..Bu kasvetli havada daral geldi yeminlen..Canim tez benim..Sevmiyorum böyle ölü zamani..Hic biseyde yapamiyosun..
Bu hafta bi tuhaf geciyor de hayde..
Sabah iki dilim tost ekmegi bir tk tereyag ve bir dilim beyaz peynir
Gelir gelmez sicak cikitolami ictim bu sogukda icim isindi 14 derece ya saka gibi
Bir de muz yedim
Su an can sIkIntIsIndan ne olsa yerim ama Allah'tan yok öyle atistirmalik yanimda..
İş yerinde tek çalışma. Motivasyonunu mu bulamıyorsun yoksa iş yapabilmen için partneremi ihtiyacın var bende bugün işte tek olucam çalışma arkadaşım bugün kafa izni yapıyor...
Bende geç kaldım ya zati ofisede domates ,salatalı, kurusoğan aldım gidince arabayı tekrar alıp süt almaya çıkıcam yoğurt yapmak için ....
Bura inanılmaz sıcak araba bazen başka yere gidiyor ofiste sıcaktan dışarı çıkamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?