Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baslasak iyi olacak da listesini de yapmak lazim ben de o da yok kagidi alip geliyorum

Günaydın
Bugün köprüden önce son çıkış güzelbi protein günü patlayalım inşallah protein deyince cydnz_1 kuzum nerelerdesin
Dün sorunsuz geçti çok şükür inşallah devamı gelir kaçamak yapmazsan inşallah olacak çok kosturmali geçiyor ama o kosturmanin bana bı faydası olmuyor herhalde leslibugundr yapicam inşallah bakalım
Kazasız bir gün olsun inşallah

Kız ben flortu diye biliyorum görüşüyor yani hiç görmediği bir adam olsa tabiki atla demem ne münasebet

Kız ben flortu diye biliyorum görüşüyor yani hiç görmediği bir adam olsa tabiki atla demem

Günaydin,

Ofiste çatlayan bi simi var burda..
Agir kanli bi insana bagimli olmayi hic sevmem.
Devam calisabilmem icin arkadasa ihtiyacim var ve adam ortalarda yok..Bu kasvetli havada daral geldi yeminlen..Canim tez benim..Sevmiyorum böyle ölü zamani..Hic biseyde yapamiyosun..
Bu hafta bi tuhaf geciyor de hayde..

Sabah iki dilim tost ekmegi bir tk tereyag ve bir dilim beyaz peynir
Gelir gelmez sicak cikitolami ictim bu sogukda icim isindi 14 derece ya saka gibi
Bir de muz yedim
Su an can sIkIntIsIndan ne olsa yerim ama Allah'tan yok öyle atistirmalik yanimda..

Günaydınlar

Sabah yine bir kase yulaflı kahvaltı yidim Asu'da bu ara yulafa taktı demeyin kızıma Ağbisi bir beslenme programı hazırladı fakat benim kız yulafa bir türlü alışamıyor bu sabahki kahvaltısıda yine bana kaldı onada bir tabak yoğurtlu makarna yedirdim çantasınada elma ve fındık .....

Oğlum diyorki bunca zaman spor yapıp besleniyorum ben böyle stres sıkıntı görmedim :))

İş yerinde tek çalışma. Motivasyonunu mu bulamıyorsun yoksa iş yapabilmen için partneremi ihtiyacın var bende bugün işte tek olucam çalışma arkadaşım bugün kafa izni yapıyor...

Bende geç kaldım ya zati ofisede domates ,salatalı, kurusoğan aldım gidince arabayı tekrar alıp süt almaya çıkıcam yoğurt yapmak için ....

Bura inanılmaz sıcak araba bazen başka yere gidiyor ofiste sıcaktan dışarı çıkamıyoruz

Yok motivasyonum süper ötesi dogru dürüst is verse yapicam ama project manager tatilde adam salliyor resmen ve benim yapmam gereken is ona bagli o belli dökümanlari yollamadigi icin ilerleyemiyorum catliyorum ha buraya.. ha bi de üsüyorum ya o kötü..

Mutfak temizligi diye başlayip tüm evi ayaga kaldiran bir ametis varmiş,:)bu evle nasıl başedicem derken yetmemiş haftasonuna misafir davet etmiş o da yetmemiş dogum günüsü olan arkadaşina pasta yapmaya ve küçük bir organizasyon hazırlıgına yeltenmiş:)
Şimdide iki ayagının bir papuçtan neden çıkmadigini düşünür olmuş:)
Galiba tek suçlu kendisiymiş:)

Neyse Allah saglık versinmiş,herşey olur geçer tatlı anısı kalırmiş,bu israfi kelam da burada bitsinmiş..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…