ahh nurr ahh bende 69 olsamda takılıp kalsam orda be güzelim alsanaalsanasmile
çoğu kişiden bildirim gelmedi ya.. saat neredeyse 12
gelir gelir merak etme. tam 12 olmak zorunda değil biraz sarkabilir sanırım demi
günaydın kızlar
sabahtan beri karın ağrısından ölüyorum kızlar akşamdan beri bardaklar dolusu sıcak su içiyorum yok yok wc ye çıkamıyorum citol yaz canım 119.5 aslında aynıyım biliyorum dikkat ettim çünki 118.5 tum geçen hafta çünki
yağmurgözlü bende akşamden beri şişliğimin nedenlerini arıyodum çok yemek yemedim akşam yemeği hiç yemedim karnım davul gibi ellerine sağlık canım
]kızlar az önceki yazdığım detoxsu bu gün yapıcam ,haftayada 3 gün yapmayı planlıyorum
ben çok fazla asit tüketiyordum vucudumdaki asidik kanı temizlemem gerek .kiloyu rahat verebilmek için önce kanımızı ve organlarımızı asidik ortamdan arındırmamız gerekliymiş bunuda ancak 7 gün detox yaparak elde edebilirmişiz .ben 7 gün dayanamam ama ara ara detox yapmayı planlıyorum .
onun dışında kafamdan diyet olayını attım sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum listemde yok sabah kalkınca canım güzel kahvaltı isterse kocaman bir tabak alıyorum önüme iççine dolapta yeşillik ,acı biber sarımsak doğruyorum kırmızı pul biber ve limonla karıştırıyorum .üzerine 1 yumurta haşlıyorum ,bira peynir ve 5 tanede zeytin bıırakıyorum yanınada 1 bardak ayran ve 2 dilim kepek ekmek kocaman bir tabakla görsel şov yapıyorum inanaın yarısını yiyince doyuyorum aslında yediklerim çok normal diyet ölçüleri ama onu bir ziyfete çeviriyorum .
sabah böyle bir kahvaltının sonucuna katlanıyorum öğle ve akşam kahvaltılık gevrek,muslı yoğurta karıştırıp yiyorum .
yani akşamları hariç günde bir öğün yağdan uzakk ama güzel şeyler yiyor diğerleirini gevrekle geçiştiriyorum aralarımı atlamıyorum muhakkak maden suyu,süt,meyve tüketmeye çalışıyorum emin olun uzunca bir zaman taki bunu alışkanlık yapana kadar böyle devam edicem artık yoruluyorum bu yükü taşımaktan.
arada kaçamağım olduğunda günün diğer satlerindeki beslenmemi aza indirerek dengelemeyi düşünüyorum kilo vermesem bile mutluyum az yemekten sağlıklı beslenmekten umarım zayıflayabilir ve eski sağlığıma kavuşabilirim.
kızlarrrrrrrr ben geldim lülü lü
tammmmmm 101.1 olmuşum haftaya 99 lara iincem yuppii ay sevindirik oldum
ama sinirliyim yav 2 gündür
kızıma bile kustu diye kızdık açlık beni gerdi ama olsun
101.1 im citolum ekle benüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?