Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Belkim bir sonraki haftasonu da bi misafiri olabilirmis Gelirken ne getirsinmis Dogum günüsü yokmus ama o pastadan o da istermismis

Günaydın musmutlu günler..
Tam da tartı günü öncesi malum misafir geldi..hemde bu kadar sıkı diyetteyken ..
Birazdan anneme yemeğe gideceğim..balik varmış menüde kendime ızgara veya plaki yaparım..

Tartildinmi derincim bazen regl durumunda verebiliyoruz.
Takimda okudumda bazilarimiz regl zamani degilde ovulasyon zamani yani yumurtlarken şişiyormuşuz :))
Kolay degildir tabi :))
Dert etme senin su an tek dusundugun listeye uymak olucak.
Izgara balik mukemmel olur

Allah kolaylik versin

Merhabalar,

3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav. 700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.) uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))

Vay bee :)) masallah boyle devam et ins.
6 ogunu belki azaltirlar sonradan.
Ogun kacirdinmi rahatsiz oluyomusun oda onemli tabi.

Sac icin olani keske alsamiydin ne zamana gecicek?
Birde probiyotik ilacin adini ogrenim zahmet olmazsa :)

Vay bee :)) masallah boyle devam et ins.
6 ogunu belki azaltirlar sonradan.
Ogun kacirdinmi rahatsiz oluyomusun oda onemli tabi.

Sac icin olani keske alsamiydin ne zamana gecicek?
Birde probiyotik ilacin adini ogrenim zahmet olmazsa :)

Artık çok sık acıkıyorum :) Saç sormadım geçer deyince. Tahminim yine 6 ayı bulur grupta da öyle yazmışlardı..

Probiyotik olan.. GutFeel kapsül

Son düzenleme:
Kuru yemiş eklendi listeye
Haftada 1 dondurma serbest.
Eğer yüksek kalorili yiyecek yediysem 1 haftayı temiz geçirmeliymişim. :)
Bir de ideal kilom alt 55 kg. üst 67 kg. aralığında uygunmuş..
VKİ 45 ten 35 e düşmüş..
Spor salonuna başlayabilirmişim artık.. Koşabilirmişim :)

Kolay gelsin canım..arkadaşların ne şanslı .. Pasta neli yapılıcakmış :)

Uuu 27 kilo. Masallah canm cok iyi gidiyorsun ins tahlillerin de iyi çıkar.cok seviniyorum senin adına.

0l
Tartildim canım..
Dün 128.4
Bu gün 128
Bayramda aldıkları mi verebilmisim..
Pazar başladım tam anlamıyla
Inşallah gidecek..
Ben tulum peyniri ve süzme peynir yiyorum...yarim yağlı peynir verdi diyetisyen hemde 3 kk büyüklüğünde korkuyorum 2 kk yiyorum...suzme peynir yemissin sende yarım yaglimi acaba üzerini hiç okumadimda...bravo sana canım inan bu kadar dikkatli olman sevindiriyor beni

Yenacimmm tebrikler
Neler çektik burada seninle ne mücadeleler verdik...o kadar seviniyorumki gözlerim doluyor inan..
Benim vücudumda da 50 kilo yağ varmış oha
Bakalım bir ay sonra dusurebilecekmiyim..

offf bu ne sicak ne yorucu birgun tarlada iscilerimizvar onlara yemek yaptim yemeklerini verdim dondum yemek yapmaktan cok arabaya yemekleri daha cok yordu kackere inip ciktim su gicik merdivenleri bilmiyorum biraz uzandim bulasiga girisicem makinam bozuk narin ellerimden oper aksama gine yemek isterler valla bıktım hepsini ayri ayri düşün daha leslide yapmadim bacaklarimda cok aciyor neyse kafanizi sisirmeyim

kolay gelsin canim gercekten cok sansli arkadaslarin

masallah yenam cok iyi insallah degerlerinde iyi cikacak cok fit saglikli bir hatun olacaksin guzellik simdide var zaten

şakam yapıyrsun yksa gerçekten saçlarını kestirecekmisin fena havalı olur yalnız :) şu probiyotik sadece bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için mii ?

katı sıvı ayrımıda zor yavs aslında bizimde öyle beslenmemiz lazım herhalde

Suzme peynirlerde tam yagli.
Ya ben o yagsiz peynir isini hemen tutturamayiz diye dusunuyorum.

Once o olculerde yemeye alis sonra yagsizini tercih edersin.

Ender saracta hep der sut urunlerinim yagini hafife almayin diye.

Suzme peynir yarim kiloluk pakette 8 porsiyon yaziyo.
4 parca var. Her parcanin yarisi 1 porsiyon oluyo yani iki kibrit kutusu.

Baya bildigin gercek kibrit kutusu :)))
3 tanesi cok degilki sonra onlari dusurucek.

Bende probiyotik aliyorum. Bagisiklik icin daha guclu olman iyi hissetmen icin dedi dr. Kendiside 4 senedir kullaniyomus oyle dedi.

Gecenlerde bir yazi okudum probiyotikler antidepresanlarin yerine gecebilirmis.

Daha iyi hissettitdigi gercekten dogru.
Ev yogurdu probiyotik ama yeterli olmuyo demek.
Bu ilaclarla yogurt mayalaniyormus cok faydaliymis. Ntbiotic benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…