- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Mutfak temizligi diye başlayip tüm evi ayaga kaldiran bir ametis varmiş,:)bu evle nasıl başedicem derken yetmemiş haftasonuna misafir davet etmiş o da yetmemiş dogum günüsü olan arkadaşina pasta yapmaya ve küçük bir organizasyon hazırlıgına yeltenmiş:)
Şimdide iki ayagının bir papuçtan neden çıkmadigini düşünür olmuş:)
Galiba tek suçlu kendisiymiş:)
Neyse Allah saglık versinmiş,herşey olur geçer tatlı anısı kalırmiş,bu israfi kelam da burada bitsinmiş..:)
Günaydın musmutlu günler..
Tam da tartı günü öncesi malum misafir geldi..hemde bu kadar sıkı diyetteyken ..
Birazdan anneme yemeğe gideceğim..balik varmış menüde kendime ızgara veya plaki yaparım..
Mutfak temizligi diye başlayip tüm evi ayaga kaldiran bir ametis varmiş,:)bu evle nasıl başedicem derken yetmemiş haftasonuna misafir davet etmiş o da yetmemiş dogum günüsü olan arkadaşina pasta yapmaya ve küçük bir organizasyon hazırlıgına yeltenmiş:)
Neyse Allah saglık versinmiş,herşey olur geçer tatlı anısı kalırmiş,bu israfi kelam da burada bitsinmiş..:)
Merhabalar,
3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav.700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.) uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))
Vay bee :)) masallah boyle devam et ins.
6 ogunu belki azaltirlar sonradan.
Ogun kacirdinmi rahatsiz oluyomusun oda onemli tabi.
Sac icin olani keske alsamiydin ne zamana gecicek?
Birde probiyotik ilacin adini ogrenim zahmet olmazsa :)
Uuu 27 kilo. Masallah canm cok iyi gidiyorsun ins tahlillerin de iyi çıkar.cok seviniyorum senin adına.Merhabalar,
3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav.700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.) uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))
Tartildim canım..Tartildinmi derincim bazen regl durumunda verebiliyoruz.
Takimda okudumda bazilarimiz regl zamani degilde ovulasyon zamani yani yumurtlarken şişiyormuşuz :))
Kolay degildir tabi :))
Dert etme senin su an tek dusundugun listeye uymak olucak.
Izgara balik mukemmel olur
kolay gelsin canim gercekten cok sansli arkadaslarinMutfak temizligi diye başlayip tüm evi ayaga kaldiran bir ametis varmiş,:)bu evle nasıl başedicem derken yetmemiş haftasonuna misafir davet etmiş o da yetmemiş dogum günüsü olan arkadaşina pasta yapmaya ve küçük bir organizasyon hazırlıgına yeltenmiş:)
masallah yenam cok iyi insallah degerlerinde iyi cikacak cok fit saglikli bir hatun olacaksin guzellik simdide var zatenMerhabalar,
şakam yapıyrsun yksa gerçekten saçlarını kestirecekmisin fena havalı olur yalnız :) şu probiyotik sadece bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için mii ?Merhabalar,
0l
Tartildim canım..
Dün 128.4
Bu gün 128
Bayramda aldıkları mi verebilmisim..
Pazar başladım tam anlamıyla
Inşallah gidecek..
Ben tulum peyniri ve süzme peynir yiyorum...yarim yağlı peynir verdi diyetisyen hemde 3 kk büyüklüğünde korkuyorum 2 kk yiyorum...suzme peynir yemissin sende yarım yaglimi acaba üzerini hiç okumadimda...bravo sana canım inan bu kadar dikkatli olman sevindiriyor beni
Yenacimmm tebrikler
Neler çektik burada seninle ne mücadeleler verdik...o kadar seviniyorumki gözlerim doluyor inan..
Benim vücudumda da 50 kilo yağ varmış oha
Bakalım bir ay sonra dusurebilecekmiyim..
şakam yapıyrsun yksa gerçekten saçlarını kestirecekmisin fena havalı olur yalnız :) şu probiyotik sadece bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için mii ?
katı sıvı ayrımıda zor yavs aslında bizimde öyle beslenmemiz lazım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?