Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende menümü yazayım
Kahvaltı bir kase yulaf yoğurt karışımı

Öğle : yarım paket Eti form kızarmış ekmek eşliğinde peynir, zeytin 2 domates
Birde Zahter diye bir baharat vardı üç lokma ekmekle tadına baktım önce ekmeği zeytin yağına sonra baharata bastırıyorsun

Akşam bir biftek birde ızgara domates biber

Dondurma ( ay çok utandım yazdığıma )

Öğlenki menü tamamen memleketten gelmişti peynir, zeytin ve zahter kardeşim bunların tadına bakalım didi yidik

Fridacim ben ramazandan once dahiliyeye gidip tahlil yaptircaktim dogumdan sonra kiz 4 aylikti yaptirdigimda tiroit ve insulin kan sayimi yapilmisti.

Ramazan oncesi temizlikte belim cok tutuldu epeydirde agriyodu zaten belim boynum dahiliyeden iki hafta once beyin ve sinir cerrahina gittim.

Belimi soylerken boynumunda sirtiminda kotu agridigini soyledim.
Boyun mr ini gordu orta derece fitik ve kilo fazlasi var dedi sirttaki yaglanmayi gosterdi.

Belimi muayne etti ustten cok onemli bisey gormedi gecici bisey dedi ilac krem verdi.
Boynum ve genel butun agrilarimi sezeryanlara bagladi.
Her ameliyatta vucudun sinir sistemi yipraniyormus ve kalici hasar oluyormus.
Fibromiyalji benzeri seyleri tarif etti.
Karin siskinligi yorgunluk surekli agri asiri gerginlik vs hepsi.
Sana nöral terapi yapicam dedi ve ertesi gun basladi yapmaya.
Ilacsiz cok az miktarda bitkisel lokal anestezi ile yapilan igneler yapti.

Henuz 2. Sefer gitmedim mr sonucunu alip gidicem.
O ilaci bu dr verdi.
Mutlaka al dedi. Ben yuzde elli tedavi edicem sende kilo vericeksin spor yapicaksim dedi.
Sonra bana ne hediye getircegini bi dusun dedi :))

Yaklasimini cok begendik mutlaka tekrar gidicem. Dahiliyede insulin direncimi ve karaciger enzimlerini yuksek gordu ilac vermedi kilo vericeksin dedi diyetisyene gonderdi.
2-3 ayda bir kontrolleri varmis.

Ayyy oyle yani

Zahter salatasi yedim bi kere tadi hala damagimda.
Zeytinyaginda beklemis zahterdi mikemmeldi.
Zahter dahil her cesit kekik cok severim

Hım iyi olmuş bunlar vesile oldu demek iyi olmuş derken iyi Dr. Denk gelmişsin eeeee senin probiyotik mi iyi YENA nın kimi bende kullanim niye benim başım mı kel

Hım iyi olmuş bunlar vesile oldu demek iyi olmuş derken iyi Dr. Denk gelmişsin eeeee senin probiyotik mi iyi YENA nın kimi bende kullanim niye benim başım mı kel

Bilmiyorumki netten bi bak istersen karsilastir icerigini. Tarti isine sevindim :))
Bendede var ama dijital degil

YOk canım ocağa yemek koydum sabaha kaden pişicek yatağa yattım uykumda Yok ama sabah 6:30 da kalkmam lazım....

Benimki Erzurum'a gitme işinden vazgeçti kızın lise tercihleri yüzünden yarın akşam Çoruma yiğeninin nişanına gidicek benimde gitmemi istiyor bende gitmek istemiyorum sıkıldım yanii yok tatildeydim işler birikmiş çalışmam lazım gitsem işten sıkıntı olucak yoksa eşimin hatrı için gitmeye çalışacamda pooofff

İyi geceler
Benim uykum geldi azcık başım da ağrıyor yatacağım
Yarına işim çok cumartesi erken yola çıkacağız inşallah hazırlık yapmam lazım
Bu hafta 4 gün yürüdüm ama eksi görmeme yetmedi çok dikkat edemeyince aslında su da az içiyorum bu sıcaklara göre
Neyse herkese Allah rahatlık versin sabah eksilere uyanalım inşallah :)
YENA canım çok mutlu oldum senin adına herşey daha da güzel olacak inşallah Allah nazardan korusun güzel kadın

He he niye yaaa kelepaça sevmezmisin ben bayılırım annem gibi yapamıyorum anca dana ayağı filan annemde yapamıyor eskisi gibi izin vermiyoruz çok yorucu tansiyonu çıkıyor artık

Yiyemediğim üç beş şeyden biri kendileri...ananem ve k.valide yapar güzel etten ama hep eti zayi ediyolar gibi gelir bide sirke koyarlar sağolsunlar evde durulmuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…