Anlat dinlerimUzun zaman gelmedin herseyi bastan anlatcam sana kendini hazirla
Bende menümü yazayım
Kahvaltı bir kase yulaf yoğurt karışımı
Öğle : yarım paket Eti form kızarmış ekmek eşliğinde peynir, zeytin 2 domates
Birde Zahter diye bir baharat vardı üç lokma ekmekle tadına baktım önce ekmeği zeytin yağına sonra baharata bastırıyorsun
Akşam bir biftek birde ızgara domates biber
Dondurma ( ay çok utandım yazdığıma )
Öğlenki menü tamamen memleketten gelmişti peynir, zeytin ve zahter kardeşim bunların tadına bakalım didi yidik
Hım iyi olmuş bunlar vesile oldu demek iyi olmuş derken iyi Dr. Denk gelmişsin eeeee senin probiyotik mi iyiFridacim ben ramazandan once dahiliyeye gidip tahlil yaptircaktim dogumdan sonra kiz 4 aylikti yaptirdigimda tiroit ve insulin kan sayimi yapilmisti.
Ramazan oncesi temizlikte belim cok tutuldu epeydirde agriyodu zaten belim boynum dahiliyeden iki hafta once beyin ve sinir cerrahina gittim.
Belimi soylerken boynumunda sirtiminda kotu agridigini soyledim.
Boyun mr ini gordu orta derece fitik ve kilo fazlasi var dedi sirttaki yaglanmayi gosterdi.
Belimi muayne etti ustten cok onemli bisey gormedi gecici bisey dedi ilac krem verdi.
Boynum ve genel butun agrilarimi sezeryanlara bagladi.
Her ameliyatta vucudun sinir sistemi yipraniyormus ve kalici hasar oluyormus.
Fibromiyalji benzeri seyleri tarif etti.
Karin siskinligi yorgunluk surekli agri asiri gerginlik vs hepsi.
Sana nöral terapi yapicam dedi ve ertesi gun basladi yapmaya.
Ilacsiz cok az miktarda bitkisel lokal anestezi ile yapilan igneler yapti.
Henuz 2. Sefer gitmedim mr sonucunu alip gidicem.
O ilaci bu dr verdi.
Mutlaka al dedi. Ben yuzde elli tedavi edicem sende kilo vericeksin spor yapicaksim dedi.
Sonra bana ne hediye getircegini bi dusun dedi :))
Yaklasimini cok begendik mutlaka tekrar gidicem. Dahiliyede insulin direncimi ve karaciger enzimlerini yuksek gordu ilac vermedi kilo vericeksin dedi diyetisyene gonderdi.
2-3 ayda bir kontrolleri varmis.
Ayyy oyle yani
Evet değişik geldide olmasada olur yanii o kadar ekmek yağ gerek Yok bizimkisi neten sipariş verince gel tadına bakalım dediZahter salatasi yedim bi kere tadi hala damagimda.
Zeytinyaginda beklemis zahterdi mikemmeldi.
Zahter dahil her cesit kekik cok severim
Hım iyi olmuş bunlar vesile oldu demek iyi olmuş derken iyi Dr. Denk gelmişsin eeeee senin probiyotik mi iyiYENA nın kimi bende kullanim niye benim başım mı kel
İyi akşamlar kizlar.ya ben diyet beslenmeye bir türlu baslayamadim.şimdi spor yapip geldim bir saat.yani o yüzdende bir şey yazmaya utaniyorum.
YOk canım ocağa yemek koydum sabaha kaden pişicek yatağa yattım uykumda Yok ama sabah 6:30 da kalkmam lazım....Uyudunuzmu
Uyumak ne mümkünUyudunuzmu
YOk canım ocağa yemek koydum sabaha kaden pişicek yatağa yattım uykumda Yok ama sabah 6:30 da kalkmam lazım
Kele paça yaptım canım dana ayağı diğerleri çok kokuyor sabaha kadar anca pişer benim oğlan istemiştiiiNe yemeği yaptın...ayy açım sanki...başımda ağrıyo...
Kele paça yaptım canım dana ayağı diğerleri çok kokuyor sabaha kadar anca pişer benim oğlan istemiştiii
He he niye yaaa kelepaça sevmezmisin ben bayılırım annem gibi yapamıyorum anca dana ayağı filan annemde yapamıyor eskisi gibi izin vermiyoruz çok yorucu tansiyonu çıkıyor artıkayyy yok be ya hiç aç değilmişim..
He he niye yaaa kelepaça sevmezmisin ben bayılırım annem gibi yapamıyorum anca dana ayağı filan annemde yapamıyor eskisi gibi izin vermiyoruz çok yorucu tansiyonu çıkıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?