aynen canım ..ben tulum peynirini çok seviyorum..yıllardır aldıgım tek bir tulum peyniri var değiştiremiyorum ..iki üç aydır süzme peynirde alıyorum alıştım..evet değisecek liste bir ay sonra dedi..Suzme peynirlerde tam yagli.
Ya ben o yagsiz peynir isini hemen tutturamayiz diye dusunuyorum.
Once o olculerde yemeye alis sonra yagsizini tercih edersin.
Ender saracta hep der sut urunlerinim yagini hafife almayin diye.
Suzme peynir yarim kiloluk pakette 8 porsiyon yaziyo.
4 parca var. Her parcanin yarisi 1 porsiyon oluyo yani iki kibrit kutusu.
Baya bildigin gercek kibrit kutusu :)))
3 tanesi cok degilki sonra onlari dusurucek.
kendim için çocuklarıma sağlıklı bir anne olmak için uğraşıyorum canım..bakalım inşallah başarabilirim..diyetisyenede dedim zaten tek hayalim 98 kilo olomak ikili rakamlar dedim,hiç merak etme olacak dedi...Derincim ben de senin adına çok seviniyorum. Diyetisyene gitmen çok iyi oldu sanki daha bi özgüvenli oldun beslenme konuşun da.
Ben,sen,bonus epeydir buralardayiz artık yetti daa. :)
baharcim tarlalarda hayvanlar icin misir pancar ve bugday var yaz cokana kadar dinlenmek zor hayirlisiHayirli cumalar
Ogulcuklarim biraz diilenebilsen iyi olurdu bag bahce yemek zor isler. Buyuk alana dikim ne yetistiriyorsunuz.
Yena Masallah cok iyi 16 kilo yag giden 27 kac bedenden kaça düştun
Frida esinin kayit icin memleketi iptal etmesi iyi canim en azindan sen bu yogunlukta tek basina ugrasmiycaksin
Bonus Yena probiyotikler ne ise yariyor
kolay gelsin hasibecimGunaydin kizlar
Hayirli cumalar
Bugun denetleme var bize ugrarlarmi bilmem ama yogun olcaz gibi gorunuyor
Kilom 94.2
Spor 275 dk
baharcim tarlalarda hayvanlar icin misir pancar ve bugday var yaz cokana kadar dinlenmek zor hayirlisi
kolay gelsin hasibecim
Sorma hala ayniyim gerci niye kiziyom bilmiyom dun 1 tane magnum yedim bitirdim emegimiBiz nolcaz ihraç edecekler bizi :))
Ne kadar uzaklastiysam kk yi bile unutmusum:)))
Yarın gideceğim adaş inşallahAdaş sen ne Zaman gezmeye gidicen ne kadar kalıcan ? Senin kızla ilgili bir okul durumunda var ama anlamadım mesajları kaçırdım bulamadım
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106.4
Bu hafta 104.6
Fark -1.8 kg
Spor 175 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?