Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım ..ben tulum peynirini çok seviyorum..yıllardır aldıgım tek bir tulum peyniri var değiştiremiyorum ..iki üç aydır süzme peynirde alıyorum alıştım..evet değisecek liste bir ay sonra dedi..

Derincim ben de senin adına çok seviniyorum. Diyetisyene gitmen çok iyi oldu sanki daha bi özgüvenli oldun beslenme konuşun da.
Ben,sen,bonus epeydir buralardayiz artık yetti daa. :)
kendim için çocuklarıma sağlıklı bir anne olmak için uğraşıyorum canım..bakalım inşallah başarabilirim..diyetisyenede dedim zaten tek hayalim 98 kilo olomak ikili rakamlar dedim,hiç merak etme olacak dedi...
probiyotik günde bir tanemi alıyorsunuz kızlar ne işe yarıyor cahilim bu konudada..

bugünki menüm
sabah(11)
iki dilim kepek ekmeği ile yağsız tost
domtes salatalık
4 siyah zeytin
cay
yumurta bitmiş yiyemedim bugun..
(diyetisyen haftanın 4 gunu iki yumurta beyazı verdi 3 gunuda tam bir yumurta)
ara
iki kırmızı erik
öğle (3.00)
iki kepçe mercimek çorbası(havuç patates yok)
4 kasık kıymalı taze fasulye
5 civar teyzemler çağırdı oradada 4 kaşık sulu kısır yedim yaprak ile(kaçamak)
akşam
iki kepce çorba iki dilim cavdar ekmeği
börülce salatası (yagsız)
4 köfte buyuklüğünde balık
bir sürahi tarcınlı su iki sade türk kahvesi
akşam ara iki nektar bir cay bardağı tarcınlı süt
bugün bana kısır konusunda ısrar ettıler kendileri ikişer tabak yediler...can boğazdan gelir ye..10 sene sonra hastalık olacak zaten yiyemeyeceksin gibi laflar...ömrün diyet ile geçti...hiçbirine kulak asmadım..

selamun aleykum hayırlı cumalarımız olsun
Dün gece cok kötüydüm boynum başım simdi dsha iyiyim çok şükür
eve gidip tartildim geldim tattiyi buraya getiiyorum herdakka tartiliyorum yoksa
kilom 134.1 her nekadar 300 gr gibi gorunsede bence daha cok cunku son hafta misafirle beraber baya hallettim iki gundur tam anlamiyla oturdu bunada cok şükür
spor 30 dk bu leslimvar cok az bonusum istersen ekleme haftaya daha iyi olur insallah

Hayirli cumalar

Ogulcuklarim biraz diilenebilsen iyi olurdu bag bahce yemek zor isler. Buyuk alana dikim ne yetistiriyorsunuz.

Yena Masallah cok iyi 16 kilo yag giden 27 kac bedenden kaça düştun

Frida esinin kayit icin memleketi iptal etmesi iyi canim en azindan sen bu yogunlukta tek basina ugrasmiycaksin

Bonus Yena probiyotikler ne ise yariyor

baharcim tarlalarda hayvanlar icin misir pancar ve bugday var yaz cokana kadar dinlenmek zor hayirlisi

Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar
Bugun denetleme var bize ugrarlarmi bilmem ama yogun olcaz gibi gorunuyor

Kilom 94.2

Spor 275 dk

kolay gelsin hasibecim

Adaş sen ne Zaman gezmeye gidicen ne kadar kalıcan ? Senin kızla ilgili bir okul durumunda var ama anlamadım mesajları kaçırdım bulamadım
Yarın gideceğim adaş inşallah
Küçük kızımın üniversite tercih işi var tutanları istemiyor istedikleri tutmuyor şehir dışına biz göndermuyoruz hayırlısı bakalım gelene kadar iyice düşünüp araştıracağız gelince yapacağız tercihi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…