Bence inan kuzum bu sensinKilo bildirimi
Gecen hafta 106.4
Bu hafta 104.6
Fark -1.8 kg
Spor 175 dk
Bence inan kuzum bu sensin
Bravo bonus bak oluyor işte sakın pes etme maşallahKilo bildirimi
Gecen hafta 106.4
Bu hafta 104.6
Fark -1.8 kg
Spor 175 dk
Takım arkadaşımızı bırakırmıyız düştün bir kere elimize havda karada suda yanındayızTakipe takip efser :)) ne kadar bahtiyarim anlatamam
sorma asum zor ama mecburiyetler yarinmi cikiyorsunuz siz hayirli yolculuklarHayriyecim kolay gelsin zor işler valla ben bir evin işiyle başedemiyorum :)
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106.4
Bu hafta 104.6
Fark -1.8 kg
Spor 175 dk
Günaydinlar,
Bonus teprik ederim
Kilo ayni spor yok bel fena
DelyDoly furcam kizim seni bi hayata dön artik
saga gelsin kizcem
Takım arkadaşımızı bırakırmıyız düştün bir kere elimize havda karada suda yanındayızkiloları verdirmeden bırakmayız
liste daha sorumlugun artıyor agzına ekmek kırıntısı dahi atamıyorsun bence güzel kilolar verirsin
liste daha sorumlugun artıyor agzına ekmek kırıntısı dahi atamıyorsun bence güzel kilolar verirsin
Süperr bonusum maşallahKilo bildirimi
Gecen hafta 106.4
Bu hafta 104.6
Fark -1.8 kg
Spor 175 dk
İnşallah sabah erken çıkacağız canımsorma asum zor ama mecburiyetler yarinmi cikiyorsunuz siz hayirli yolculuklar
İyi olacak iyiBakak görek hele
yorgunluktur sanirim yenam boyle bir agriyi bide kucuk oglumumsezeryaninda yasadim epudural olmustum dunde ayni oyle agridi bugun basima vuracak gibiHayriyecim geçmiş olsun canım. Ağrılarının sebebi yorgunlukmu.?
Yoksa boyun fitigimi var sen de.?
Asucum, Herşeyin hayırlısı. Tercih dönemi karar asamasi da en az sinav kadar zor bir sureç..Inşallah gönlünüzce olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?