- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun canımyorgunluktur sanirim yenam boyle bir agriyi bide kucuk oglumumsezeryaninda yasadim epudural olmustum dunde ayni oyle agridi bugun basima vuracak gibi
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun bizde lise tercihi yapacağız aynı durumdayız yaniiYarın gideceğim adaş inşallah
Küçük kızımın üniversite tercih işi var tutanları istemiyor istedikleri tutmuyor şehir dışına biz göndermuyoruz hayırlısı bakalım gelene kadar iyice düşünüp araştıracağız gelince yapacağız tercihi inşallah
Geçmiş olsun canım ağrıkesici filan alıyorsun değil mi ?yorgunluktur sanirim yenam boyle bir agriyi bide kucuk oglumumsezeryaninda yasadim epudural olmustum dunde ayni oyle agridi bugun basima vuracak gibi
Süper maşallah Azmin ve iraden daim olsunKilo bildirimi
Gecen hafta 106.4
Bu hafta 104.6
Fark -1.8 kg
Spor 175 dk
Size de kolay gelsin canım hakkınızda hayırlısı olsunAnladım hakkınızda hayırlısı olsun bizde lise tercihi yapacağız aynı durumdayız yanii
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun bizde lise tercihi yapacağız aynı durumdayız yanii
Afiyet olsun Yenacım
Hayırlı cumalar ♥♥
Kilo 78.3
Spor yok
durum vahim diyet yok düzenim yok yarın toplanmaya baslıyorum h.içi coruma gidip ev bakcam tasınma surecım baslıycak inşaAllah.
Bol eksili günler
Yasarla harunmu söylüyor ? Bisuru sanatçının ismi var diğer şarkılarda söylüyorlar sanirimSaat 7 de ciktigim tartiya inanamadim ve tekrar cikacagim.
Buda benden gelsin once bana sonra herkese.
Sabah neseniz enerjiniz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?