Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hergun 20 dk evde yurusen yeter canım ben başlarda öyle yaptım uzun bir süre 95 lere gelene kadar hatta

Maşallah mavisim mavişelim :)
Derincim dinle sen diyetisyeni ben de 15 dakikayla başladım mesela,simdi 45 -50 dakikaya çıkardım. .

Kolay gelsin canım. Yalnızmi gidiyorsun yokmu yanın da birileri.?

Taşınma yerleştirme aşamasında aldığını verirsin çok stres yapma ama dikkatli ol..
Saol canım ♥ eşim mayıstan beri çorumda zaten otelde. annrm ve babam la gidicem bende inş denk gelir güzel hayırlı bir ev. Yerleşirkende çocuklar annrmde kalcak ankarada sonra beraber grlcekler inş. Planım böyle bakakım. Herkes stresli kosusturmalı günlerde kilo verir ben alıyorum hazır yemekten galiba :) inş veririm hayatımı düzene bir soksam diyet spor baslıycam inş .

Hiii topraam epey sismissin :)
Tez elden iki gözün bonusu yakalaman gerek.. :)

Hurma krizini atlatmışsın :))

Bonus sağolsun ara sıra uyarılmak iyi oluyor :)

Bahar kalori sayımı yapmıyorum. Enerji veriyor listelerim diyetin başından beri açlıktan az beslenmeden fersiz halsiz olduğum olmadı çok şükür inşaallah böyle devam eder. Bir de mesela 1 tabak brokoli yazıyorum ya o cidden baayaaaaaa dolu ve büyük tabak. Ayrıca protein yağ vs dengeli almaya çalışıyorum sadece glisemik indeksi yüksek karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum patates ekmek makarna aama tüketeceğim günler yakın onları da doğru yemeyi öğrenmem lazım ki verdiklerimi hayat boyu koruyabileyim. Çünkü et sebze bulamayacağım zamanlar olabilir hayat sonuçta

Dun naptin oyle 11 temmuz gunu salata yogurt detoksu falan mi?

Bonus midem bi garipti hava sıcaktı bir de evde değildim. Bilerek yapmadım yani öyle denk geldi.
Ama eskiden olsa o mide kötü de olsa her öğünde tıka basa doldurulurdu. Az da olsa kendimi dinlemeyi öğrendim sanırım :):)

Kilo bildirimi

Gecen hafta 106.4
Bu hafta 104.6
Fark -1.8 kg

Spor 175 dk

Bonus dönüyor dıdıdıdıddm

Delicious

Eki Görüntüle 2020641

Kahve saati..Hadi siz de bana eşlik edin. .:)

Ben eşlik ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…