Hergun 20 dk evde yurusen yeter canım ben başlarda öyle yaptım uzun bir süre 95 lere gelene kadar hattaGunaydin
Kilo bildirimi
Geçen hafta 129.5
Bu gün 128
Spor yok biran önce başlamam lazım..
Eşim akşam eve gelince yarım saat çıkmayı düşünüyorum.. ama dizlerim topuk dikenim cok agriyor bakalim ..
Diyetisyene Leslieden bahsettim ama illa yürüyüş dedi evin koridorunda yürü dedi..
Gunaydin
Kilo bildirimi
Geçen hafta 129.5
Bu gün 128
Spor yok biran önce başlamam lazım..
Eşim akşam eve gelince yarım saat çıkmayı düşünüyorum.. ama dizlerim topuk dikenim cok agriyor bakalim ..
Diyetisyene Leslieden bahsettim ama illa yürüyüş dedi evin koridorunda yürü dedi..
Saol canım ♥ eşim mayıstan beri çorumda zaten otelde. annrm ve babam la gidicem bende inş denk gelir güzel hayırlı bir ev. Yerleşirkende çocuklar annrmde kalcak ankarada sonra beraber grlcekler inş. Planım böyle bakakım. Herkes stresli kosusturmalı günlerde kilo verir ben alıyorum hazır yemekten galiba :) inş veririm hayatımı düzene bir soksam diyet spor baslıycam inş .Kolay gelsin canım. Yalnızmi gidiyorsun yokmu yanın da birileri.?
Taşınma yerleştirme aşamasında aldığını verirsin çok stres yapma ama dikkatli ol..
Bazen 10 bazen 15 dk da pes ettiğimde oldu ilk başlarda olduğu kadar yaniMaşallah mavisim mavişelim :)
Derincim dinle sen diyetisyeni ben de 15 dakikayla başladım mesela,simdi 45 -50 dakikaya çıkardım. .
Bazen 10 bazen 15 dk da pes ettiğimde oldu ilk başlarda olduğu kadar yani
Bazen 10 bazen 15 dk da pes ettiğimde oldu ilk başlarda olduğu kadar yani
Ah canim cigarasida emojilerde kalmis :)))
Belli bir kahve saatimiz olsa cok guzel olur.
Sanirim kahveyle gerçeği oluyor yine. .
Ben bu saatler de içiyorum muhakkak. .
Hayırlı cumalar
Trafikten bildiriyorum:) kilom 108,7 ne kadar şiştiysem artık tatilde
Neyse önümüze bakıciz artıkın:)
YENA topraaaam,rica etsem yine yeniden beni listeye dahil eder misin?
Ceza yemeden kaçtim ben:)
Hurma krizini atlatmışsın :))
Iyi geceler cümleten
Cakil park isten sonra iyi gelir temiz hava bol oksijen arada bir ugra ben hep parktayim :)
Bonus bugunlerde farkli branstaki dra gitmekten endokrine gidemiyorum
Yena bollu ve balli sohbetler ablaciginla
Frida isin zor canim ya niye herseyi ozellikle de cocuklarinla ilgili konulari hep sen cozuyorsun
Simi bak bi de ingilizmiş oncelikle yüzyüze gelip espri anlayisiniz tutuyormu bi bak hemen atlama sen bu kizlara bakma frida ve isilduru yu kastediyorum
Asuman gozunuzaydin yaninda bi okulda okumasi guzel bu arada iyi tatiller simdiden sizde de yayla varmi eboe gibi resim atarsin icimiz acilir
Lolaxx kac kalori tuketiyosun bu listelerin senin gunluk enerjini veriyormu?
Yazim kurallarina dikkat etmeden oylece yaziyorum goz zevkinizide bozuyorum anlayisiniza siginiyorum. Hem zor goruyorum ekrani hem uykum gozlerime dusmeden msjlarim yerine ulaşsin istiyorum :)
Dun naptin oyle 11 temmuz gunu salata yogurt detoksu falan mi?
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106.4
Bu hafta 104.6
Fark -1.8 kg
Spor 175 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?