Bonus sağolsun ara sıra uyarılmak iyi oluyor :)
Bahar kalori sayımı yapmıyorum. Enerji veriyor listelerim diyetin başından beri açlıktan az beslenmeden fersiz halsiz olduğum olmadı çok şükür inşaallah böyle devam eder. Bir de mesela 1 tabak brokoli yazıyorum ya o cidden baayaaaaaa dolu ve büyük tabak. Ayrıca protein yağ vs dengeli almaya çalışıyorum sadece glisemik indeksi yüksek karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum patates ekmek makarna aama tüketeceğim günler yakın onları da doğru yemeyi öğrenmem lazım ki verdiklerimi hayat boyu koruyabileyim. Çünkü et sebze bulamayacağım zamanlar olabilir hayat sonuçta
Bonus midem bi garipti hava sıcaktı bir de evde değildim. Bilerek yapmadım yani öyle denk geldi.
Ama eskiden olsa o mide kötü de olsa her öğünde tıka basa doldurulurdu. Az da olsa kendimi dinlemeyi öğrendim sanırım :):)
Bonus dönüyor dıdıdıdıddm
Delicious
Ben eşlik ettim :)
Kahveye aram yok ama sizinle içilir tabi yaparım ablaazimli ve kibar kız @guldanee , kahve severmisin hadi yap sen de içek karşılıklı..
Bu arada çok teşekkür ederim ❤❤❤❤Kahveye aram yok ama sizinle içilir tabi yaparım abla
Ben ne yapacagimi bilmiyorum henuz ins ilham cabuk gelir.
Belki kv ye gidicem orda yeriz gidersek.
Gorumcemin binasinda oturuyo gorumcemde tatile gitti benim eltim ve kendi eltisi ile kiz kiza :))
E kv yalniz kaldi tabi gideyim bir bakayim supurup sileyim.
YENA
Ben akşam yulaflı yoğurt yerim sanırım :) betüle sebzeli irmikli bi çorba ve köfte :) eşim ne ister bilmiyorum henüz :)
yok aslında ben daha çok eksi bekliyordum neden se hani 105 altı bildirecem dedim 104.9 oldu ya kendime güldüm :)Kuzum size de kolay gelsin..
Ve bravo sana . Haftaya 103 küsür lari görmen dileğiyle ..
Ben ne yapacagimi bilmiyorum henuz ins ilham cabuk gelir.
Belki kv ye gidicem orda yeriz gidersek.
Gorumcemin binasinda oturuyo gorumcemde tatile gitti benim eltim ve kendi eltisi ile kiz kiza :))
E kv yalniz kaldi tabi gideyim bir bakayim supurup sileyim.
tatile dimiii kız kıza gitmek ne güzel olur ofiste arkadaşımla kardeşim gidicekti günü birlik izin vermedim benide götüreceksiniz didim ....Hayırlı gelin..
Keşke sen de gidebilseydin. .
tatile dimiii kız kıza gitmek ne güzel olur ofiste arkadaşımla kardeşim gidicekti günü birlik izin vermedim benide götüreceksiniz didim ....
Ben de inanıyorum olacak bu iş bu kez :) çok şükür iyi eksi gördüm bu hafta :)
-2.3
kaçamaksız ekmeksiz tam 1 hafta kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?