Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senimi azarladı.

Şimdi sen burada ki taşeron sistemi gibimi çalışıyorsun. ?
Keşke aynı firmada kalabilseydin ama orası da çok yoğun dimi.?

Atacaksiniz tabii. Hakediyorsunuz. .
Artık artı yok inşallah. En fazla hadi sabit olsun. :)

Bu arada benim isporum 185 dk.

Hele belin duzelsinde sporu yaparsin ins.

Ooo bu daha bişey mi :) şöyle bi 10 kilo gitsin toplamda :) havanın alasını atarız :)))
Havası falan değil de nasıl mutluyum, nasıl inancım var kiloların gideceğine... içim kıpır kıpır..

Ooo bu daha bişey mi :) şöyle bi 10 kilo gitsin toplamda :) havanın alasını atarız :)))
Havası falan değil de nasıl mutluyum, nasıl inancım var kiloların gideceğine... içim kıpır kıpır..

Boyle kimil kimil yumuş yumuş dimi
Bendede bi gevselik varki gevrek gevrek guluyorum

Bence pisikolocik artı eski alışkanlıkların(?) karışımı olabilir sebebi

Günlerdir etli nohut aseriyorum. .
Evdekiler istemiyordu dün eşim sen bize neden bakıyorsun istiyorsan pişir dedi.
Akşam nohut isladim eve gidince pisiricem.

Siz de neler var.?
Bugün fırında yani hiç kizartmadan patlıcan ve kabak karnıyarık yaptım dünden domatesli spagetti vardı yanına bulgur pilavı da yaptım ne olur ne olmaz yetmeyebilir ev halkına diye ben yemiyorum gercide ve cacık yapicam

Senimi azarladı.

Şimdi sen burada ki taşeron sistemi gibimi çalışıyorsun. ?
Keşke aynı firmada kalabilseydin ama orası da çok yoğun dimi.?

Orda nasil bilmiyorum da burda firma seni proje basi baska firmalara kiraliyor. Ancak senin üzerinden iki katini ve firmadan ayriyyetten komisyonunu aliyor. Ama olurda proje bittiginde sana baska proje bulamazsa yine de maasini ödemek zorunda o da öyle bir risk aliyor yani..
Bu arada fadil da tarih olmak üzere..Dün büyük patronla ipleri koparma asamasina gelmisler..
Bakalim ne olacak..

Vavvv bonus evde iş yapmaya usenen bonus kv iş yapıyor tebriks ben valla yapmıyorum ne yalan söyleyeyim kadın zaten aşırı titiz evi her daim mis ama benim evimde mis

Vavvv bonus evde iş yapmaya usenen bonus kv iş yapıyor tebriks ben valla yapmıyorum ne yalan söyleyeyim kadın zaten aşırı titiz evi her daim mis ama benim evimde mis

Benim evi karistirma isil kv de titizlenir bi cok seye ama kendisi yapamiyor mecbur biz yapiyoruz.
Cok sansli o yonden. Ben cocuklarla yapamiyorum her hafta eltim gorumcem dip kose silip temizlerler.
Gorumce zaten ayni binada surekli eli orda.
Yemegini kendisi yapar camasirlarini halleder kurutucusu var.
Ama supurup baska bisey yapamiyor koltuk degnegiyle yuruyo zaten.
Simdi onlar yokken gidim dedim bende napim :))
Gorumcem cok alistirdi bizi ki bizde essek degildik.
Bi cay icsek supurmeden cikmaz o evden.
Bende simdi aksam aynisini yapicam ins.

Dikta Frida.. :)

Ben de nekahat dönemin de kellepaca ve beyin çorbası içiyordum istemeyerekte olsa. Sevmem pek..
İSTEMEDEN DİKTALIK VAR BİRAZ EVET :)) çatışıyorum biraz çevreyle o yüzden
kelepaça severim ben yaa uzun y0la çıktığımdada bulursam yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…