Ayni canim yazmistim sabah..
Dikkatli yemeye calistim ama belimden hic spor yapamadim.. Iki bucuk aydir hic sporum yok en azindan koruduguma sükrediyorum. Oysa tasinmadan önce güzel oturmustu sistemim..
Az önce isyerindeki uyuz adam gelip dünkünden daha kötü azarladi yine..Yanimdaki arkadas bile rahatsiz oldu..Ben bunu döverim diyor..Kendi bilmedigi bisey cikinca hatanin sonunda sessiz konusuyor ayarsiz..
Hic sevmedim bu firmayi ben..
Köyden gelen helvalarla ve regl gunlerinde -1.8 de kolay degildi bebem
Ben yaptim oldu
1.8 i epeydir gormuyodum frida ve senin sayende 1. Olamiycam
Aus diyodu yumurtaya can veren rabbim gorulmus sey degil tugbayla elif verdigi kilolarla hava atiyolar
Ayni canim yazmistim sabah..
Dikkatli yemeye calistim ama belimden hic spor yapamadim.. Iki bucuk aydir hic sporum yok en azindan koruduguma sükrediyorum. Oysa tasinmadan önce güzel oturmustu sistemim..
Az önce isyerindeki uyuz adam gelip dünkünden daha kötü azarladi yine..Yanimdaki arkadas bile rahatsiz oldu..Ben bunu döverim diyor..Kendi bilmedigi bisey cikinca hatanin sonunda sessiz konusuyor ayarsiz..
Hic sevmedim bu firmayi ben..
Adimizida sildim son anda yena okudu
Ooo bu daha bişey mi :) şöyle bi 10 kilo gitsin toplamda :) havanın alasını atarız :)))Köyden gelen helvalarla ve regl gunlerinde -1.8 de kolay degildi bebem
Ben yaptim oldu
1.8 i epeydir gormuyodum frida ve senin sayende 1. Olamiycam
Aus diyodu yumurtaya can veren rabbim gorulmus sey degil bonusla eboe verdigi kilolarla hava atiyolar
Herkesin nickine kimse karisamazBak hele isminizi de öğrenmiş oldum.nolcek şimdi.
Ooo bu daha bişey mi :) şöyle bi 10 kilo gitsin toplamda :) havanın alasını atarız :)))
Havası falan değil de nasıl mutluyum, nasıl inancım var kiloların gideceğine... içim kıpır kıpır..
Çok güzel şeyler olacak hissediyorumBoyle kimil kimil yumuş yumuş dimi
Bendede bi gevselik varki gevrek gevrek guluyorum
Kahve içtikten kısa bir sonra hemen acikiyorum ben.
Psikolojikmi bilemiyorum. Okuduğum bir yazı da özellikle Türk Kahvesi metabolizmayı hızlandırıp enerji verirmis. O yüzden özellikle spor öncesi misal yarım saat bir saat öncesi içmek iyi gelirmiş. .
Artık nasıl calistiriyorsam metomu hemen acıkıyorum. :)
Yok kizcem moddan değil kilodan yuruyemiyordum ki ayağım beni cekmiyordu koşu bandında 15 dk da pes :))Yani İnsanız sonuçta herzaman aynı modda olamıyoruz .
Yeterki bırakmayalim. .
Çok sirinmis fincanın afiyet olsun türk kahvesi beni tok tutuyor senin tam aksine :))
Bugün fırında yani hiç kizartmadan patlıcan ve kabak karnıyarık yaptım dünden domatesli spagetti vardı yanına bulgur pilavı da yaptım ne olur ne olmaz yetmeyebilir ev halkına diye ben yemiyorum gercide ve cacık yapicamGünlerdir etli nohut aseriyorum. .
Evdekiler istemiyordu dün eşim sen bize neden bakıyorsun istiyorsan pişir dedi.
Akşam nohut isladim eve gidince pisiricem.
Siz de neler var.?
Senimi azarladı.
Şimdi sen burada ki taşeron sistemi gibimi çalışıyorsun. ?
Keşke aynı firmada kalabilseydin ama orası da çok yoğun dimi.?
Vavvv bonus evde iş yapmaya usenen bonus kv iş yapıyor tebriks ben valla yapmıyorum ne yalan söyleyeyim kadın zaten aşırı titiz evi her daim mis ama benim evimde misBen ne yapacagimi bilmiyorum henuz ins ilham cabuk gelir.
Belki kv ye gidicem orda yeriz gidersek.
Gorumcemin binasinda oturuyo gorumcemde tatile gitti benim eltim ve kendi eltisi ile kiz kiza :))
E kv yalniz kaldi tabi gideyim bir bakayim supurup sileyim.
Nur iyice zayifladin kuzum süt veriyorsun dikkat et lütfen bebeğin iyidir umarimKilo bildirimi 66.6
Vavvv bonus evde iş yapmaya usenen bonus kv iş yapıyor tebriks ben valla yapmıyorum ne yalan söyleyeyim kadın zaten aşırı titiz evi her daim mis ama benim evimde mis
İSTEMEDEN DİKTALIK VAR BİRAZ EVET :)) çatışıyorum biraz çevreyle o yüzdenDikta Frida.. :)
Ben de nekahat dönemin de kellepaca ve beyin çorbası içiyordum istemeyerekte olsa. Sevmem pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?