- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
tşk candy doğumdan önce gittiğim diyetisyenim diyete ilk başlanılan ay kahvaltılık miktarını böyle ayarlamıştı güna kalsiyum ve doğal yağla başlamamı önermişti bunun içinde 5 tane zeytin yada 3 tane ceviz içi önermişti
candy ne kadar sürede verdin bu 27 kiloyu neler yapıyosun vaktin varsa biraz detaylı anlatırmısın
2008 Ağustos da 129 kiloydum canım.. ondan önce 133 ün de üstüne çıkmışlığım var.. ama tartıya çıkamadım korkudan.. yani tartıldım bi kere 133 ü gördüm bi daha kendimi de bıraktım.. daha da şiştim.. kocaman oldum.. sonra sevgilim oldu :) o beni görmeye gelecekti.. ben de beni en son nasıl gördüyse öyle olayım dedim.. diyet tam yapamasam da yürüyüş yaptım.. tempolu falan da değil üstelik.. bir de öğrencilikten dolayı tek öğün yemeğe başlamıştım.. 123 e düşüp sevgilime göründüm.. yurda girdim.. yurttaki oda arkadaşım Aslı bir salata manyağıydı.. her akşam yemeğinde salata yemeğe başladık :) ekmekle falan ama diyet amacıyla değil.. 7 kilo daha verdim.. 2-3 ayda sanırım.. sonra okulu bıraktım işe başladım.. kilo konusunda daha hassas olmaya başladım.. çok çok dikkat ettim yememe.. bütün hafta çok düzenli yer bir tek pazar günü (ailemin pazar geleneğinden dolayı) bkm mutfak karşısında aburumu cuburumu yer colamı içerdim.. o yüzden çok çok yavaş yani 1.5 yılda verdim kilolarımı.. şimdi aynı miktar kiloyu 4 ayda vermem lazım aslında tam olarak 25 haftada eyvahedigeldismile
bak terbiyesize hala gurulduyor kaydirigubbakcemile3
valla candy o terbiyesizden bendede var ama bu sıralar çok iyi çok iyi anlaşıyoz kendisiyle inş hep böyle gider
supersın canım senı davet etmekle ıyı etmısım.aferın bana.senden cok sey ogrenecegız galıba kaydirigubbakcemile2şimdi çorbamı bıraktım ocağa içinde
havvuç
kabak
patates
ıspanak
kuru soğan
taze soğan
maydanoz
kuru kırmızı biber yeşil biberim bitmiş acı olsunda kurusu olsun diye düşündüm detox çorbalarında acı önemli
1tatlı kaşığı yağ
pişsinler blandırlayıp bol limon ve sarımsakla içicem öğlen menüm sanırım aralardada bunla devam ederim
sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 kk peynir 1 çorba kaşığı salça yedim ekmeğime sürdüm
şimdi ben kendime öğle yemeği hazırladım nemi yiyeceğim dün candy arkadaşımdan tarifini aldığım yumurta salatasını yaptım yanınada ıhlamur içicem ohhhh ama ekmek falan yoooookkkkkkk
afiyet olsun tatlım.. ama 5 zeytin yeme 3 ye..lmaz: Ben de topiğin zeytin bekçisi oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 iyi ki bişey öğrenmişim yani :roflol:
canım bende kabızlık gibi bir sorun yok şimdilik olursa azaltırımafiyet olsun tatlım.. ama 5 zeytin yeme 3 ye..lmaz: Ben de topiğin zeytin bekçisi oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 iyi ki bişey öğrenmişim yani :roflol:
slm kızlar biraz önce tartıldım anlayamadım ne olduğunu defalarca çıktım indim 85 yazıyor şoklardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?