Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

candy ne kadar sürede verdin bu 27 kiloyu neler yapıyosun vaktin varsa biraz detaylı anlatırmısın

doğumsa o ayrı tabi.. yavrunu besleyeceksin tabiki beslenmen lazım.. eminim zeytinin etkisini azaltacak bişeyler vermiştir o zaman sana.. sana kısaca şöyle anlatayım nasıl verdiğimi.. aslında önemli olan herşeyi kilo vermek için yaptığını unutmak.. mümkün olmuyo aslında ama alışıyorsun gerçekten.. mideyi terbiye etmek lazım.. benimki pek bi terbiyesizdi çok uğraştırdı beni.. :roflol: çok okumak lazım.. ama her okuduğuna inanmamak lazım.. 1200 kalorilik sağlıklı beslenerek zayıflama diyetlerine tamamen karşıyım zira ben kilo alırken bile o kadar yemiyordum kaydirigubbakcemile3 şöyle benim hikayem :

canım şimdilik haftada 1 gün yapıyorum çok acıkmıyosun acıktığımı hissettiğim an su içiyorum yada karnıbahardan koparıp bir parça çiğ yiyorum yada az meyve kilo vermeyle ilgisi yok bu yaptığım çünkü 1 gün ama 3 gün yapılsa güzel sonuç veriyor .mesela güne nar suyuyla başlıyorum en güçlü antioksidan özellikle kabukla sıkılınca içimi teizliyor görsen tuvalette anlıyorsun içini temizlediğini dışkı hafif yağlı oluyor gün boyuda amaç su ,meyve abartmadan,bolca sebze tüketmek çiğ veya pişmiş günün minarel kaynağıda madenn suyu,soda değil özellikle maden suyu hem miğdem hem içim temizleniyor .ama haftaya 3 gün yapmayı ddüşünüyorum

valla candy o terbiyesizden bendede var ama bu sıralar çok iyi çok iyi anlaşıyoz kendisiyle inş hep böyle gider

şimdi çorbamı bıraktım ocağa içinde
havvuç
kabak
patates
ıspanak
kuru soğan
taze soğan
maydanoz
kuru kırmızı biber yeşil biberim bitmiş acı olsunda kurusu olsun diye düşündüm detox çorbalarında acı önemli
1tatlı kaşığı yağ

pişsinler blandırlayıp bol limon ve sarımsakla içicem öğlen menüm sanırım aralardada bunla devam ederim

valla candy o terbiyesizden bendede var ama bu sıralar çok iyi çok iyi anlaşıyoz kendisiyle inş hep böyle gider

amin inşallah benimki de dün akşam yemeğinde sapıttı ne güzel 105,0 olacaktım.. Cumayı mı bekliyor ne anlamadım ki.. hele dün kandildi ya valla arkadaşlarla zor zaptettik onu kaydirigubbakcemile2

sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 kk peynir 1 çorba kaşığı salça yedim ekmeğime sürdüm
şimdi ben kendime öğle yemeği hazırladım nemi yiyeceğim dün candy arkadaşımdan tarifini aldığım yumurta salatasını yaptım yanınada ıhlamur içicem ohhhh ama ekmek falan yoooookkkkkkk

supersın canım senı davet etmekle ıyı etmısım.aferın bana.senden cok sey ogrenecegız galıba kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun tatlım.. ama 5 zeytin yeme 3 ye.. lmaz: Ben de topiğin zeytin bekçisi oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 iyi ki bişey öğrenmişim yani :roflol:

ben ham yapıp geliyorum.. döndüğümde listeyi incelerim artıkın..

ayyy kaç gündür nasıl güzel yapıyorum diyetimi ama 10 dk sonra öğle yemeğine incem anaaamm birdenbire midemde kara delik oluştu sanki kendi kendime nazar mı ettim nedir eyvahedigeldismile kurufasulye pilav salata varmış yemekte de sanırım çok yemesem de abur cubur flan yeme isteği var aboooo inşallah ipin ucunu kaçırmam biri bana dur desinnklava:eyvahedigeldismile

slm kızlar biraz önce tartıldım anlayamadım ne olduğunu defalarca çıktım indim 85 yazıyor şoklardayım

afiyet olsun tatlım.. ama 5 zeytin yeme 3 ye.. lmaz: Ben de topiğin zeytin bekçisi oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 iyi ki bişey öğrenmişim yani :roflol:
canım bende kabızlık gibi bir sorun yok şimdilik olursa azaltırım
ya kahvaltıda 10-15 zeytin yerken birden bire nsl 3 zeytine düşüreyimsempatiksalakcinni canım o kadar çok istiyorki 5 zeytinle bile zor kandırıyorum kendimi
ama 5 ten fazla yememlmaz:
diyetime başlayalı şöyle 15 gün falan olsun bünyem alışsın biraz azaltırım o zaman zeytinleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…