Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10 kilo 1 eylül e kadar ve her bozmadıgim hafta istediğim birseyi yapacak.ben diyeti 4 gün yapıp 3 gün bozduğum için artık bozmayacagim.
Ne güzel idea her türlü seni mutlu edecek hem kilo vereceksin hemde her hafta istediğin birşeyi yaptırabileceksin iyiymiş :) kolay gelsin

Hmm olmaz bana.. Eylüle kadar yürüyüş en iyisi.. Bir de lastik aldım kollar için. Nasıl fena yumuşadılar salkım saçak oldu kollar..
Olmaz bana demişsin ama anlayamadım ne olmaz ? Bakalım lastik biraz olsun sarkmayı toparlayabilecekmi var mı öyle spor yaparak sarkmaları toparlıyabilen acaba aaa yazarken aklıma geldi ben iki erkek gördüm oparasyonlu hiç sarkmamışlardı spor yapmışlar birde gençtiler gerçi .....

Hadi ben ayakabı numaramı yazayımda beterin beteri var diye üzülmeyin 43 numara giyiyorum bağzı kalıplarda değişiyor gerçi ama genelde 43 numara

Senin boyun uzun canım. Normal o numara..

Karın hareketi henüz erken benim için onu demek istedim. Mekik vb.
Erkekler,özellikle genç erkekler çabuk toparlaniyor. .
Lastiğe dün itibariyle başladım bakalım.
Çok faydasını göreceğimi sanmıyorum mucize beklemiyorum ama kısmen de olsa etkili olursa ne.mutlu bana... ...

Kollarin sarkmamasi icin agirlikla calismalisin benim de sarkmadi cok sirin kaslarim var . Su sisesine tas koydum tarttim bi de ufak tefek aletlerim var basitlerden onlari kullaniyorum. Direnc uygularsan daha iyi oluyor.

Kollarin sarkmamasi icin agirlikla calismalisin benim de sarkmadi cok sirin kaslarim var . Su sisesine tas koydum tarttim bi de ufak tefek aletlerim var basitlerden onlari kullaniyorum. Direnc uygularsan daha iyi oluyor.

Kendimi bildim bileli sürekli kilo alıp verdiğim için ciddi deformasyon var bedenim de.
Artık zayıf ve sağlıklı olayım da deyip teselli ediyorum kendimi..

Hadi ben ayakabı numaramı yazayımda beterin beteri var diye üzülmeyin 43 numara giyiyorum bağzı kalıplarda değişiyor gerçi ama genelde 43 numara
Varmı 43 bayan ayakkabısı baya cokmus ya ben giysem eşim söylenir gıcık 40 olmuştu benimde hamileyken en son attım o ayakkabıları şimdi 38 gene

Günaydin hanimlar,

Yine yagmurlu bi sabahta ise geldim. Bi patron bi ben varim. In cin voleybol oynuyor. Berlin'deki firma gerekli dosyalari yollamadigi icin yapacak iste yok. Yine sIkIcI bi günde saat doldurmaya çaliscam..Peff..

Dün 96'yi gördüm tartida..Umarim Cuma'ya kadar koruyabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…