Ne güzel idea her türlü seni mutlu edecek hem kilo vereceksin hemde her hafta istediğin birşeyi yaptırabileceksin iyiymiş :) kolay gelsin10 kilo 1 eylül e kadar ve her bozmadıgim hafta istediğim birseyi yapacak.ben diyeti 4 gün yapıp 3 gün bozduğum için artık bozmayacagim.
Kolay gelsin reçelin lezzetli bereketli olsun :)Benim lesli yalan oldu bilgisayarı bı açtım oğlum bütün videoları silmiş sinirden kopurdum ama yapacak bişey yok bende işi giriştimdisaridi berbetti lesli yapmış kadar odum
Olmaz bana demişsin ama anlayamadım ne olmaz ? Bakalım lastik biraz olsun sarkmayı toparlayabilecekmi var mı öyle spor yaparak sarkmaları toparlıyabilen acaba aaa yazarken aklıma geldi ben iki erkek gördüm oparasyonlu hiç sarkmamışlardı spor yapmışlar birde gençtiler gerçi .....Hmm olmaz bana.. Eylüle kadar yürüyüş en iyisi.. Bir de lastik aldım kollar için. Nasıl fena yumuşadılar salkım saçak oldu kollar..
Hadi ben ayakabı numaramı yazayımda beterin beteri var diye üzülmeyin 43 numara giyiyorum bağzı kalıplarda değişiyor gerçi ama genelde 43 numaraYaptigin spora ve listene Masallah,
Benimde gozlerim acildi okuyunca.:)
Maalisef bende 40
Hadi ben ayakabı numaramı yazayımda beterin beteri var diye üzülmeyin 43 numara giyiyorum bağzı kalıplarda değişiyor gerçi ama genelde 43 numara
Kollarin sarkmamasi icin agirlikla calismalisin benim de sarkmadi cok sirin kaslarim var . Su sisesine tas koydum tarttim bi de ufak tefek aletlerim var basitlerden onlari kullaniyorum. Direnc uygularsan daha iyi oluyor.Olmaz bana demişsin ama anlayamadım ne olmaz ? Bakalım lastik biraz olsun sarkmayı toparlayabilecekmi var mı öyle spor yaparak sarkmaları toparlıyabilen acaba aaa yazarken aklıma geldi ben iki erkek gördüm oparasyonlu hiç sarkmamışlardı spor yapmışlar birde gençtiler gerçi .....
Kollarin sarkmamasi icin agirlikla calismalisin benim de sarkmadi cok sirin kaslarim var . Su sisesine tas koydum tarttim bi de ufak tefek aletlerim var basitlerden onlari kullaniyorum. Direnc uygularsan daha iyi oluyor.
Gunaydinnn
Bende 37 no giyiyor ayakkabı
Ellerim ayaklarım ufacık bedenim kocaman :'(ama küçülerek insallahhh
Bende sıkılıyorum o yüzden 4 ayda bir yeter :))Ben de çok sıkılirim bi ay kuaföre boyatirim diğer ay ev de kendim boyarım. . Saçımi boyayip is yaparım misal,zaman kaybı olmamış oluyo en azından. . :)
Varmı 43 bayan ayakkabısı baya cokmus ya ben giysem eşim söylenir gıcık 40 olmuştu benimde hamileyken en son attım o ayakkabıları şimdi 38 geneHadi ben ayakabı numaramı yazayımda beterin beteri var diye üzülmeyin 43 numara giyiyorum bağzı kalıplarda değişiyor gerçi ama genelde 43 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?