Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
bugün piknikteydik ama yinede çok dikkatliydim..yalnız bugun diyet listeme uyamadim...iki ogün beslendim ...
sabah
iki dilim çavdar ekmeği
sucuklu yumurta (4 önce dilim sucuk)
peynir
5 siyah zeytin
domates salatalık
çay
ara
bir kayisi 5 kiraz bir kirmizi erik
sade türk kahvesi
öğle yok
pikniğe giderken bir ayran
saat 6 30
iki köfte
bolca tavuk mangalda
patlıcan kirmizibiber salatasi
domates salatasi
iki dilim çavdar ekmeği
3 lira su su bol çay

iyi akşamlar
bugün piknikteydik ama yinede çok dikkatliydim..yalnız bugun diyet listeme uyamadim...iki ogün beslendim ...
sabah
iki dilim çavdar ekmeği
sucuklu yumurta (4 önce dilim sucuk)
peynir
5 siyah zeytin
domates salatalık
çay
ara
bir kayisi 5 kiraz bir kirmizi erik
sade türk kahvesi
öğle yok
pikniğe giderken bir ayran
saat 6 30
iki köfte
bolca tavuk mangalda
patlıcan kirmizibiber salatasi
domates salatasi
iki dilim çavdar ekmeği
3 lira su su bol çay

Canim. Senin şu 30 günlük program da isleyis nasil,mekik ağırlıklimi. ?
Kaç dk. Sürüyor ..?

Mekik yahut karın kaslarını çalıştıran bir program uygulamamam gerek bir 6 ay o açıdan sordum. .
Tamamen karın kasları çalışıyor plank te tüm kasları aynı anda çalıştırıyor o sana sakıncalı olabilir.

Beyazın mi var canım ne renk saçın ben yıllardır röfle yaptırıyorum beyazim yok çok şükür

Evet beyazdan .
Kumral ve açık kumrali karıştırıp boyuyorum .
Rofle pek sevmiyorum sanırım. .

Yena
B12 icin genelde igne vermiyorlarmi
D vitamini icinse 3 aylik serum ayda bi kere kirip iciyosun 3 tane 3 ayda bitiyo yani. Ben bi lokma ekmege serumu kirip o sekilde tuketiyordum

Benimkiler kapsül canım. Zaten SGK da karşılamıyor bir sürü para veriyorum. .
Norveç mensei.. Üzerin de "ilaç değil" diye yazıyor .
Farklı yöntemleri olan bir hekim. :) bakalım inş faydasını görürüm.

Ben de çok sıkılirim bi ay kuaföre boyatirim diğer ay ev de kendim boyarım. . Saçımi boyayip is yaparım misal,zaman kaybı olmamış oluyo en azından. . :)

Derin Tebrikler canım. . Bu sefer olacak sanırım. ..
Inşallah canim
Çok sabrediyorum çünkü bir haftadır,önüme neler çıkıyor yinede yemiyorum..eltimler burada sürekli bir aradayiz ,dün mesela eltim canım tatlı istiyor dedi,yaptım onlar yedi ben baktım..
Ki ben tatlı ya hiç dayanamam...yalniz istediğim kadar hızlı gitmiyor biraz bekleyip kilo veremezsem endokrin uzmanına gideceğim

Günaydın
Mutlu sağlıklı bol eksili bir hafta olsun insallah
isler gine yoğun benim yemeyecegim recel yapimiyla uğraşıyorum neyse cocuklar seviyor simdi annem gelicek kalanida kaynaticaz ortalik perisan o gelmeden bi lesli yapayim diyorum yoksa gun icinde yoruluyorum hic yapamiyorum e hadi bana kolay gelsin ozaman öptüm canlarim
bu arada menu paylasamiyorum yogunluktan yoksa çokşükür eski duzenime dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…