Ben aldimda yıllar önce hiç kullandım mi sor kızlara oyuncak olduKollara bende lastik alicam ins
Röfle yaptirdigin icin mi beyazin yok. Yada röfle beyazlarin ciksada göstermiyormu?Beyazın mi var canım ne renk saçın ben yıllardır röfle yaptırıyorum beyazim yok çok şükür
İkincisi canım ciksada belli olmaz kadınlar genelde rahat kullandıkları için en azından 4 ay rahatsınRöfle yaptirdigin icin mi beyazin yok. Yada röfle beyazlarin ciksada göstermiyormu?
Iyiymisİkincisi canım ciksada belli olmaz kadınlar genelde rahat kullandıkları için en azından 4 ay rahatsın
1 eylül 49 gün kaldı yıllık iznim tatile bayrama herseyeHer ay boyuyorum. . Bıktım artık boyamaktan. .
Haftasonu ne çabuk geçiyor dimi.?
49 neyin geri sayımı. ?
Tamamen karın kasları çalışıyor plank te tüm kasları aynı anda çalıştırıyor o sana sakıncalı olabilir.Canim. Senin şu 30 günlük program da isleyis nasil,mekik ağırlıklimi. ?
Kaç dk. Sürüyor ..?
Mekik yahut karın kaslarını çalıştıran bir program uygulamamam gerek bir 6 ay o açıdan sordum. .
10 kilo 1 eylül e kadar ve her bozmadıgim hafta istediğim birseyi yapacak.ben diyeti 4 gün yapıp 3 gün bozduğum için artık bozmayacagim.Cakil 49 gunde ne kadar verebilirsen canim. Esinle iddiani hatirlayamadim bu arada ayy ben ne unutkan oldum :)
Beyazın mi var canım ne renk saçın ben yıllardır röfle yaptırıyorum beyazim yok çok şükür
Yena
B12 icin genelde igne vermiyorlarmi
D vitamini icinse 3 aylik serum ayda bi kere kirip iciyosun 3 tane 3 ayda bitiyo yani. Ben bi lokma ekmege serumu kirip o sekilde tuketiyordum
Tamamen karın kasları çalışıyor plank te tüm kasları aynı anda çalıştırıyor o sana sakıncalı olabilir.
Boya için kuaförde beklemek çok sıkıyor. Tek çok sıkılıyorum rofle çok uzun sürüyor. Ben balyaj yaptırmıştım beyazlarin üstüne o daha kısa sürdü ama artık daha çok Beyaz var 3 renk olurum balyajla. Dip beyaz olursa kötü oluyo
Inşallah canimDerin Tebrikler canım. . Bu sefer olacak sanırım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?