duuuurrrrrr sakın yemeeeeeeeeayyy kaç gündür nasıl güzel yapıyorum diyetimi ama 10 dk sonra öğle yemeğine incem anaaamm birdenbire midemde kara delik oluştu sanki kendi kendime nazar mı ettim nedir eyvahedigeldismile kurufasulye pilav salata varmış yemekte de sanırım çok yemesem de abur cubur flan yeme isteği var aboooo inşallah ipin ucunu kaçırmam biri bana dur desinnklava:eyvahedigeldismile
ooo yani 2 kg mu vermişsinn süpeeeeeeer tebrik ederim seniiislm kızlar biraz önce tartıldım anlayamadım ne olduğunu defalarca çıktım indim 85 yazıyor şoklardayım
bu çorbayı bende yapıcam canımkızlar çorbamı içiyorum tadı süper az tuzda olsa ziyafet diyecem
bu çorbayı bende yapıcam canım
bende bol yeşillikli limonlu az z.yağlı ve pul biberli yumurta salatamı yedim yanında da ıhlamur içtim 1 bardak
bu yumurta salatasını öğrendiğim iyi oldu haftada 2 yada 3 defa yaparım protein almak için birebir bence hemde tok tutuyor
afiyet olsun arkadaşım bende yarın öğleye karnıbahar,havuç,patetes tabi az miktar haşlayıp salatasını yapmayı düşünüyorum
duuuurrrrrr sakın yemeeeeeeeelmaz:
ooo yani 2 kg mu vermişsinn süpeeeeeeer tebrik ederim seniii
dur canım ya yarını boşver şimdi yarına çok var daha bugün ne yiyeceğiz ben şimdi öğlen yumurta salatasını yedim saat 3 gibi acıkırrım yine ne yesem acaba dün balık almıştım akşam yemedim bugün mü yesem acaba ızgara yapıp ama hem yumurta hem balık aynı gün olurmu ki ikiside protein
:roflol::roflol:afiyet olsun tatlım.. ama 5 zeytin yeme 3 ye..lmaz: Ben de topiğin zeytin bekçisi oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 iyi ki bişey öğrenmişim yani :roflol:
Merhaba tekrar bu sabah tartıldım 5oo gr gitmiş 101.5 kiloyum sağlık nedenlerim fazla olduğundan egzersiz yapamıyorum sadece yürüyüş serbest ama o kadar kiloyu kaldıramadığım için :)) yürüyemiyordum bile artık 17.5 kilo gittiğine göre yürümeye başlıyorum spor salonu ile anlaştım ... Kardiyo ve abdominal çalışacağım 1 martta başlıyorum .. Doktor kadar bilgiye sahip olup da neden uygulamıyorsun acaba diyen sevgili doktoruma buradan selamlarımı yolluyorum ...... Artık geri adım yok
:roflol::roflol:
o doktora bende selam yolluyorum zemuszemus
bende biliyorum ama uygulayamıyorum
neredeyse baklava yiyordum :1shok:
dur canım ya yarını boşver şimdi yarına çok var daha bugün ne yiyeceğiz ben şimdi öğlen yumurta salatasını yedim saat 3 gibi acıkırrım yine ne yesem acaba dün balık almıştım akşam yemedim bugün mü yesem acaba ızgara yapıp ama hem yumurta hem balık aynı gün olurmu ki ikiside protein
a.s:roflol::roflol:liste nerde listee zemuszemus
bütün pis işleri de Citol yapıyorr :roflol:
yeme kız benimde canım çeker:ecrin_bebek:
bence sebze ye akşam yarım kase yoğurtla mesela havuç.kabak.karnıbahar artık evde ne varsa haşla sarımsaklı yoğurtla karıştır üstünede nane bibr ohhh misss
bu arada benim bu günkü menum belli yarını bekliyoom dört gözle acımmmm
ya kızlar bana yarın akşam misafir gelicek birşeyler hazırlamam lazım ben nsl yemeden duracağım
belki hazır birşeyler alırım çünkü ben dayanamam hem yaparken yerim hemde misafirlerle bari hazır alayımda en azından yaparken yememiş olurum dimi
a.s:roflol::roflol:
biz baklavaa sevmeyizkii ( hakkaten işe yaroyorrr önceden sevdigim şeylerin adını duydumdu
karnıma agrı girerdii )
ama ben sevmiyorum ögg
liste geliyor
bildirm yapmayan ların geçmişlerine baktım sempatiksalakcinni
canım benim sen dayanamayacaksın da kim dayanacak yahu.. sen de küçümseme bence iradeni.. dayanırsın dayanırsın.. iradeni zorlamazsan kuvvetlendiğini nereden anlayacaksın ki.. istersen hazır al ama dediğim gibi diyet yaptığını da ifade etmek istemiyorsan (ki ben istemezdim.. "amaaaan bi gece kız nolcak yarın yap diyetini" cevabı hiç iç açıcı değil çünkü) sordukları zaman neden yemiyorsun diye midem kötü biraz dersin olar biter zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?