Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar hamilelikte troid yüksek çıkan var mı tedirgin oldum bebeğin beyin gelişimine etkisi oluyormus.doktoruma gittim devlet hastanesinden beter bekle bekle sıra gelmiyor..
Canım stres yapma.. ilaç kullanılıyo bildiğim kadarıyla tiroidi dengelemek için..

Arkadaslar hamilelikte troid yüksek çıkan var mı tedirgin oldum bebeğin beyin gelişimine etkisi oluyormus.doktoruma gittim devlet hastanesinden beter bekle bekle sıra gelmiyor..
Aynen canım ilaç kullanılınca hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Benimde çevreöde bu şekilde olanlar oldu. Haber ver doktordan çıkınca

Teyze olma ihtimali kokulari mi aliyorum ne
Yoksam öylemiydi zaten de ben mi atladim

Burcuuuuuuuu :)))) seni seni burcu seni
De şöyle ortaya daaa boyle biz anlamaya calisiyoruz falan :))

Bingooo doğruuu tahmin canlar

Bugün tam 13 haftayı bitirmiş bir hamile var karşınızda.
Ama daha ailelere bile söylemedik kıymetinizi bilin size öncelik veriyorumm :)

Şimdi güldüğüme bakmayın 2 çocuğa nasıl bakıcağımı ve bir sürü şeyi kara kara düşünüyorum

Hayirli ugurlu olsun evinnize nese mutluluk getirsin

13 haftayi niye bekledin kuzu bize demek icin?
Hayirli ugurlu olsun ins. Allah tamamina erdirsin.
Seni ferahlaticak ne desem bilmiyorum o kara kara dusunce herkeste olan bir surec sende bunu yasayip goruceksin.
Cok zorlansanda nasil basettigine inanamiycaksin

Kız ne zaman dìycem 13 hafta önce diyeceksin saçma olacak :)))))) çok sevindim rabbìm sağlıkla kucağına almak nasıp etsin inşallah

Hayirli ugurlu olsun evinnize nese mutluluk getirsin

Sağol cnm.Rabbim sanada tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin

maşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun insallahh

İnanın doğunca rizkinida sabrinida verir Allahh

Canım sağol. Benim şuan 20 aylık bir kızıö var ondan biraz korkuyorum. Ama veren Allah. Hayırlı zaman buymuş demek

Canım benim hamile olduğumu öğrendiğim dönemde burda bazı üzüntülü durumlar vardı.ondan beklemeyi uygun gördüm
Canım seninkiler arasında ne kadar vrdı.
Benim tek derdim bu olsa
Biliyorsun defnenin doğumunda olanları bu yüzden yine benzer şeyler olursa diye hep tedirginlik var. Ayrıca defnenin bu durumumdam uzun süre işyerim bana izin vermişti ben 1 ağustosta işe başlayacağım ve 4 ay sonra doğum iznine ayrılacağım bunu işyerine söyleme stresi ayrıca bir daha işede dönemem muhtemelen 2 çocuğa birden bakmaz herhalde kayınvalidem. Bu yüzdende çok mutsuzum.
Yine bana ailerdende fayda olmayacak bunuda biliyorum
Ve kızımm bana ve memeye çokk düşün hala emiyor yemek yemiyor vs ve onun üzülmesindende çok korkuyorummmm

Ahh bonusss ahh bir dokun bin ahh işit

Kız ne zaman dìycem 13 hafta önce diyeceksin saçma olacak :)))))) çok sevindim rabbìm sağlıkla kucağına almak nasıp etsin inşallah
Hahaha
Sağol cnm amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…