Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım çokkk teşekkürler

Sutten kes artik burcu 20 aylikti duygu elife hamileydim 2 ayi gecmisti kestim.
Bebegin ufak olsa kesme diycemde buyumus artik ve sen hem ona hem karnindakine yetmeye calisirken cok daha fazla yorulursun.
Zaten hamileyken yorgunluk oluyo birde emzirme daha zor.
Ileriki aylarinda biraktirmakta cok zor olur sana.
Benimkilerin arasi 27 ay seninkilerde oyle olucak sanirim :))

Sütten kesicemde nasıl ya nasıl düşkün memeye bir bilsen. birde bu ay başında işe başlayıcam benden ayrılacak hemde sütten kesersem 2 şok birden o yüzden eylül gibi keseyim diyorum
Bizimkilerde 26 ay olacak ama yıl olarak erken doğmazsa ocak doğumlu olduğundan 3 yaş gibi olacak

Bilen biliyodur ablamin cocugu yok benden 1 sene sonra evlenmisti 14 senelik evli.

Ilk zamanlar gibi olmasada hala istiyor tabi cocugu olmasini ve bir dolu sorun yasiyor esiyle cocugum olsaydi boyle olmazdi diyor.

Bunun eksikligini nasil hissettigine defalarca sahit oldum sahit olmasam ne her cocuklarima baktigimda icimden gecti.

Ama simdi daha farkli dusunuyorum yani olmuyorsa vardir bir hayir sozunu yeni anladim gercekten onuda gormeye anlamaya calismak lazim.

Daha yeni konustuk bir konu hakkinda ve konu yine oraya geldi.
Keske elden bisey gelse ama yok elimde hic bisey.
Hersey cocuk demek degilmiş insan neler duyuyor. Mutluluk sadece cocukla olmuyor gercekten.
Burda cocugu olmayan arkadaslarim var ben hepsini cok seviyorum ve ablamdan ayirmiyorum.
Nolur kendinizi daha fazla uzmeyin.
Ruhunuzdaki guzelliklerin daha cok farkina varin. Guzel ruhlu insanlara o kadar cok ihtiyacimiz varki
Ruhunu kaybetmis insanlarla doluyuz.
Sizin icinizdeki sakli sevkat merhamet beni her zaman cok etkilemistir
Mutlaka ruhuzu vereceginiz guzel seylerle ugrasin kimsenin sizi bu konuda eksik gormesine izin vermeyin sizde kendinizi oyle gormeyin.
Kimseyi bu konuda dusundurmeyin bile o kadar mutlu olun ki kimse keske diyemesin.
Kimse icin yasamiyoruz tabiki ama herkesle birlikte yasiyoruz iste.
Aynisini onada dedim cok duygulandim cunku.

Suphesiz rabbimiz en dogrusunu bilendir.
Bize gostersin ins hakkimizdaki hayrı.

Napim nereye kime icimi dokeyim ben?
Birine sevinirken birine uzulmeden nasil durayim?
Biliyorum paylasirsam daha cabuk gecer.
Iki duygulaniriz sizinle az bi zirlariz sonrada guleriz gecer

Olsun doğana kadar biraz daha büyür nerdeyse 2,5 yaşında olacak birazda olsa sizi anlayacak

Bir sekilde alisiyor calisman kotu olmus baska yolu yokmu?

Ben artik sona geldim bugun insallah son kez igne vurulup serum yiyorum arik bizim ufaklikla yollar tamamen ayrildi.hastanedeyim.
Allahim nasip etmiyorsa mutlaka bir sebebi vardir inancim tam hep hayirlisini diledim kisa bir sure icinde olsa hayal kurdum mutli oldum. Burcu bebeginin ve hamileliginin tadini mutlaka cikar. Esine naz yap bu duygu cok gizel bir duygu. Insallah hakkimizda hayirlisi olur nelki benim dogam gezme uzerinle programlidir bolca gezi planim var. Bi hastameden kurtulim tadini cikaracagim

hayırlı olsun canım 13haftalik oldun ve yeni söylüyorsun öyle mibenimde 7haftalik oldu

Tekrar geçmiş olsun ve tüm kalbimle hakkında hayırlı ise Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin.
İnan senin duygularını çok iyi hissediyorum. Benim bu kadar süre burda hamileliğimi paylaşmamamın nedeni senin yaşadığın süreçti. Ama bugün paylaştıktan sonra oluşan durum yine beni üzdü keşke bugünde söylemeseydim diyorum.
Herkesin imtihanları farklı benim kızım doğumda kol felci oldu ve 20 aydır her günümüz kahroldu. Şuan yeni yeni şükürler olsunki iyileşme olduğundan bir nefes aldık. O yüzden benim şuanki hamilelikteki tek hissim korku ve yine korku..

dahiliyeye gönderdi oda tahlil ve ultrason istedi yarın tekrardan doktora gidicz
İnşallah sıkıntısız atlatırsın herşey güzel çıkar cnm

hayırlı olsun canım 13haftalik oldun ve yeni söylüyorsun öyle mibenimde 7haftalik oldu

Sağol cnm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Herşeyin hayırlısı canım. Desene eylül bomba bir ay olacak senin için.
Neler var plan da.?. Ege'ye yolun düşerse dürt beni..

Bende diyorum kaç kişi hamileydi benmi karıştırıyorum üç oldunuz hayırlı olsun Allah hepinizi tamamına erdirsin

Memeyi kesmen gerekirdi canım hamile olduğunu öğrendiğin anda karnındaki bebek için sakıncalı dr.sordunmu ne dedi?

Bu ay başı olmadan 15 gün var kessen alışır benimkiler de 24 ay emdi ikiside, iki haftada alıştılar memesizlige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…