Amin canım çokkk teşekkürlerburcu1983 canim tebrik ederim Rabbim saglicakla kucagina almaýi nasip etsin
Amin canım çokkk teşekkürler
Sutten kes artik burcu 20 aylikti duygu elife hamileydim 2 ayi gecmisti kestim.
Bebegin ufak olsa kesme diycemde buyumus artik ve sen hem ona hem karnindakine yetmeye calisirken cok daha fazla yorulursun.
Zaten hamileyken yorgunluk oluyo birde emzirme daha zor.
Ileriki aylarinda biraktirmakta cok zor olur sana.
Benimkilerin arasi 27 ay seninkilerde oyle olucak sanirim :))
Olsun doğana kadar biraz daha büyür nerdeyse 2,5 yaşında olacak birazda olsa sizi anlayacakSağol cnm.Rabbim sanada tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin
Canım sağol. Benim şuan 20 aylık bir kızıö var ondan biraz korkuyorum. Ama veren Allah. Hayırlı zaman buymuş demek
Canım benim hamile olduğumu öğrendiğim dönemde burda bazı üzüntülü durumlar vardı.ondan beklemeyi uygun gördüm
Canım seninkiler arasında ne kadar vrdı.
Benim tek derdim bu olsa
Biliyorsun defnenin doğumunda olanları bu yüzden yine benzer şeyler olursa diye hep tedirginlik var. Ayrıca defnenin bu durumumdam uzun süre işyerim bana izin vermişti ben 1 ağustosta işe başlayacağım ve 4 ay sonra doğum iznine ayrılacağım bunu işyerine söyleme stresi ayrıca bir daha işede dönemem muhtemelen 2 çocuğa birden bakmaz herhalde kayınvalidem. Bu yüzdende çok mutsuzum.
Yine bana ailerdende fayda olmayacak bunuda biliyorum
Ve kızımm bana ve memeye çokk düşün hala emiyor yemek yemiyor vs ve onun üzülmesindende çok korkuyorummmm
Ahh bonusss ahh bir dokun bin ahh işit
Hahaha
Sağol cnm amin inşallah
Sütten kesicemde nasıl ya nasıl düşkün memeye bir bilsen. birde bu ay başında işe başlayıcam benden ayrılacak hemde sütten kesersem 2 şok birden o yüzden eylül gibi keseyim diyorum
Bizimkilerde 26 ay olacak ama yıl olarak erken doğmazsa ocak doğumlu olduğundan 3 yaş gibi olacak
Şuan işten çıkmak istemediğim için çalışmak durumundayımBir sekilde alisiyor calisman kotu olmus baska yolu yokmu?
dahiliyeye gönderdi oda tahlil ve ultrason istedi yarın tekrardan doktora gidiczAynen canım ilaç kullanılınca hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Benimde çevreöde bu şekilde olanlar oldu. Haber ver doktordan çıkınca
hayırlı olsun canım 13haftalik oldun ve yeni söylüyorsun öyle miBingooo doğruuu tahmin canlar
Bugün tam 13 haftayı bitirmiş bir hamile var karşınızda.
Ama daha ailelere bile söylemedik kıymetinizi bilin size öncelik veriyorumm :)
Şimdi güldüğüme bakmayın 2 çocuğa nasıl bakıcağımı ve bir sürü şeyi kara kara düşünüyorum
Tekrar geçmiş olsun ve tüm kalbimle hakkında hayırlı ise Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin.Ben artik sona geldim bugun insallah son kez igne vurulup serum yiyorum arik bizim ufaklikla yollar tamamen ayrildi.hastanedeyim.
Allahim nasip etmiyorsa mutlaka bir sebebi vardir inancim tam hep hayirlisini diledim kisa bir sure icinde olsa hayal kurdum mutli oldum. Burcu bebeginin ve hamileliginin tadini mutlaka cikar. Esine naz yap bu duygu cok gizel bir duygu. Insallah hakkimizda hayirlisi olur nelki benim dogam gezme uzerinle programlidir bolca gezi planim var. Bi hastameden kurtulim tadini cikaracagim
İnşallah sıkıntısız atlatırsın herşey güzel çıkar cnmdahiliyeye gönderdi oda tahlil ve ultrason istedi yarın tekrardan doktora gidicz
hayırlı olsun canım 13haftalik oldun ve yeni söylüyorsun öyle mibenimde 7haftalik oldu
Neydelim baska
Ben artik sona geldim bugun insallah son kez igne vurulup serum yiyorum arik bizim ufaklikla yollar tamamen ayrildi.hastanedeyim.
Allahim nasip etmiyorsa mutlaka bir sebebi vardir inancim tam hep hayirlisini diledim kisa bir sure icinde olsa hayal kurdum mutli oldum. Burcu bebeginin ve hamileliginin tadini mutlaka cikar. Esine naz yap bu duygu cok gizel bir duygu. Insallah hakkimizda hayirlisi olur nelki benim dogam gezme uzerinle programlidir bolca gezi planim var. Bi hastameden kurtulim tadini cikaracagim
Bende diyorum kaç kişi hamileydi benmi karıştırıyorum üç oldunuz hayırlı olsun Allah hepinizi tamamına erdirsinBingooo doğruuu tahmin canlar
Bugün tam 13 haftayı bitirmiş bir hamile var karşınızda.
Ama daha ailelere bile söylemedik kıymetinizi bilin size öncelik veriyorumm :)
Şimdi güldüğüme bakmayın 2 çocuğa nasıl bakıcağımı ve bir sürü şeyi kara kara düşünüyorum
Memeyi kesmen gerekirdi canım hamile olduğunu öğrendiğin anda karnındaki bebek için sakıncalı dr.sordunmu ne dedi?Sağol cnm.Rabbim sanada tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin
Canım sağol. Benim şuan 20 aylık bir kızıö var ondan biraz korkuyorum. Ama veren Allah. Hayırlı zaman buymuş demek
Canım benim hamile olduğumu öğrendiğim dönemde burda bazı üzüntülü durumlar vardı.ondan beklemeyi uygun gördüm
Canım seninkiler arasında ne kadar vrdı.
Benim tek derdim bu olsa
Biliyorsun defnenin doğumunda olanları bu yüzden yine benzer şeyler olursa diye hep tedirginlik var. Ayrıca defnenin bu durumumdam uzun süre işyerim bana izin vermişti ben 1 ağustosta işe başlayacağım ve 4 ay sonra doğum iznine ayrılacağım bunu işyerine söyleme stresi ayrıca bir daha işede dönemem muhtemelen 2 çocuğa birden bakmaz herhalde kayınvalidem. Bu yüzdende çok mutsuzum.
Yine bana ailerdende fayda olmayacak bunuda biliyorum
Ve kızımm bana ve memeye çokk düşün hala emiyor yemek yemiyor vs ve onun üzülmesindende çok korkuyorummmm
Ahh bonusss ahh bir dokun bin ahh işit
Hahaha
Sağol cnm amin inşallah
Bu ay başı olmadan 15 gün var kessen alışır benimkiler de 24 ay emdi ikiside, iki haftada alıştılar memesizligeSütten kesicemde nasıl ya nasıl düşkün memeye bir bilsen. birde bu ay başında işe başlayıcam benden ayrılacak hemde sütten kesersem 2 şok birden o yüzden eylül gibi keseyim diyorum
Bizimkilerde 26 ay olacak ama yıl olarak erken doğmazsa ocak doğumlu olduğundan 3 yaş gibi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?