saat daha 1 ne yani ben bugün bütün gün boyunca sadece salata ve sebze yemeğimi yiyeyim yaniiiiakannehirölürüm ben açlıktan yaaaaasempatiksalakcinni
off beyzuşum offfMerhabalar güzeller......
Uzun zamandır ortalarda yokum....Tamam sizleri ihmal ettim suçluyum......Kendimi de ihmal ettim....
Kilo aldım....Utancımdan aranıza gelemiyordum.Şimdi tekrar usul usul dönüş yapıyorum.Biraz kendimi
toparlayıp;listeleri sallamayı hayal ediyorum.Hayal tabii.Umut fakirin ekmeği ye Memed ye.
Umarım her şey iyi olur.Hepimiz kiloları veririz.Yaz geliyor kızlar yaaa hadi toparlanalım bana da
yardımcı olun lütfen.......
citolcüm ben 3 gündür giremiyordum siteye daha şidi girdim
kusurbakmayım 103.6 yım eklermisin lütfenn
kız candy nerdesin kaç kilo olmuşun göremedim seni artık kovalamıyomusun
et yemeği ye kuzum ama açlıktan ölmeden olmaz ki..
ben biraz önce bi lokanta da kuzu şiş yedim.. ama çevresindeki hiçbirşeye dokunmadım.. salatasına bile (benim iştahımı kabartır salata).. topu topu 6-7 parça et vardı sadece tek tek yuttum onları.. iki bardak da ayran içtim kaydirigubbakcemile2 nasıl doyduğumu anlatamam şiştim resmen.. neyse
tam karşımda da bi aile vardı 3 kişilik.. babaları diyet yapıyordu büyük ihtimal.. tavuk şiş istedi içecek almadı.. kızı ve karısına da vali kebabı söyledi.. hayatımda ilk kez vali kebabı yiyen kız gördüm.. 2 porsiyon iskender yiyeni (ben oluyorum bilmiyorumkismile ) görmüştüm ama.. neyse.. kız o vali kebabında ne varsa hepsini sıcak pidenin içine koya koya yedi.. ben de haayranlıkla izledim.. bi insan nasıl böyle yemek yer diye.. sonra kendime ne kadar yabancılaştığımı farkettim.. ben ki yaptığım omleti bile ekmeğin arasına k0yup yerdim.. 133 kiloya kolay çıkılmıyo.. ben de o kız gibiydim ama şimdi nasıl yiyor ya ifadesiyle bakıyordum kıza.. ben bu bir buçuk senede ne başardım ki millet 4-5 ayda hatta 3 ayda veriyor benim verdiğim kiloyu diyordum.. ama ben her yıl aldığım 10 kiloyu artık almıyor hatta üstüne de 10 kilo daha veriyordum işte.. ve cidden artık çok yedim dediğimde aslında hiç de çok yemiyordum.. midem küçülmüştü.. porsiyonlarım.. hep yapamam bayılırım ölürüm doymam olmaz ben yapamam dediğimi farketmeden yapmıştım.. bugün farkettim.. yapmışım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?