Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Niye Nivea kullanıyon idirimdemiydiii :))))

Kızların dediği mağazaya bakıcam geçen mesaj gelmişti %50 indirimdeydi şaka tabii benimde ileee indirim olucak yoksa Nivea loreal pek farketmiyor önce soruyorum sonra gidip indirimlerin büyüsüne kapılıyorum Nivea Arko ellime be geçerse alıyorum :)))

Sebamedle

Sebamedle nedense aram hep kötü oldu bir kremini kullanmıştım çenem yara olmuştu odur Budur pek bakmam kendisine ama şu yves rocer e gidicem indirimi bitmemiştir inşallah teşekkürler öpüyorum

Tamam canım sağol mesaj alınmıştır bu akşam gidip bakarım inşallah

zeze_84 sen yoktun yaptigimda senide ekledim.

Bu sefer boyle olsun ama bu listeyi en gec cumartesi pazar yapmaya calisicam.
tesekkur ederim bonusum

hayriyecim cok sevindim insan nasil motibe olur dimi

Ellerine sağlık tarifteki kurabiyemi tadı nasıl oldu bende yapsam yaa Harika çocuklarda severse süper olur
Yok tarifteki değil ben epey değiştirdim.. yumurta sarısı ekledim, bi üçgen peynir ekledim.. açıkçası ne bulduysam koydum baharatlardan. biraz da zeytinyağı.. ben sevdim, ama diyet anlamında sevdim :) yani farklılık oldu. çok da beğenilesi değil diyet yapmayanlar için :)

Öyle deme sonra istedigin etege ya da pantolona yine sigmazsin. Basenlerin fazla genislemesi iyi olmuyor.
Hiç iyi olmuyor hemde bugün şort denedim 42 beden bazıları oldu bazılarıda kalcamdan çıkmadı kalçalar fazla nasıl eriycek iki yıldır da yürüyorum

Iyi aksamlar

Sabah 10:30
3-4 kk kadar koy peyniriyle 1 yumurta tereyagli
Ayrica birazda beyaz peynir
Az domates
2 dilim tam bugday

13:00
2 hurma, 5 ceviz, çay

16:00 -17:00 arasi
2 yesil erik
Ceyrek cekirdekli simit
1 bucuk cekirdekli galete
Bir avuc ici tuzsuz kabak cekirdegi coguda gabıga gidiyür zaten

Akşam 19:30
4 kasik yogurt, 4 tane kayisi, 2 tatli kasigi chia tohumu, yarim cay kasigi tarcin

1 litre su

Hiç iyi olmuyor hemde bugün şort denedim 42 beden bazıları oldu bazılarıda kalcamdan çıkmadı kalçalar fazla nasıl eriycek iki yıldır da yürüyorum

Sen yuruyuse falan alisiksin farkli biseyler yap mesela plates gibi jillian egzersizleri gibi.
Sekillenmede cok faydasi olur zaten 42 bedene girmene az kalmis 30 gun programini yap mesela bak nasil giriyosun o sortun icine.

Ha sadece kalca bacak calissanda olur makas gibi mesela

İyi akşamlar menumu yazayım
Sabah
Bir yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Bir dilim tb ekmeği
3 zeytin
Ara iki hurma ve kahve
Öğlen altı kaşık kabak yemeği bir kaşık süzme yoğurt ve salata
Ara 5 dilim kavun
Akşam 3 köfte ve domates salatalık yedim 3,5 lt su içtim
45 Dk sabah 45 dakika akşam yürüdüm 100 mekik çektim 200 sn wall sit yaptım oğlum uyuyunca jillian yapicamm insallah

iyi akşamlar
sabah
iki dilim tam bugday ekm
peynir
5 siyah zeytin
domt salt
yumurta haşlama
cay
ara bir erik bir kayısı
öğle
sehriy corbası
taze fasulye kıymalı
bir dilim tam buğday
kızların pohacasından üç lokma
ara turk kahvesi
maden suyu
ara
bir erik
bir lokma ekmek peynir
akşam
6köfte 5 -6 dilim elma dilimi patates (patates yasak ama çok canım çekti dayanamadım)
patlıcan kırmızı biber köz salatası
iki kasık bulgur pilavı

Bueno ne.? Bademli yiyecekleri severim ben de. :)

Nivea indirimdeydi tabii ki. :))

Ben pek kullanmiyorum

Ne verim abime nasil cildin kurumu epten? Benim en zor cilt tipi sanirim karma bi eyle bi beyle

Senin cvplar bugun ortalama olmuş mucverde de oyle olmus

Ben burda sadece gece ve sabah biraz yagmur gordum gerisi hep kuruyduk.
Halkali daha cok yagis almis basaksehir nasil bahar ne alemde bilemiyorum.

Fena olmus bazi yerler

Masallah cok iyi yagdi. Ama etrafimda yagmurdan olumsuz yonde etkilenen kimseyi gormedim. Bircok seyi haberlerden gordum ve hala kapali olan metro duraklari var.

Hmmm

Davina yi getiriyorsunuz aklima kulaklari cinlasin...Frida demi :))

Ay kilo verim de basenim genişlesin :))

!aman bu seferde simdiki kilo vermen icin harcadigin cabanin 2 katini harcarsin basen eritmek icin.

Tamam canım sağol mesaj alınmıştır bu akşam gidip bakarım inşallah

Davina da gidip bakiyor aliyor ve geliyordu :))

Ayy agir kokularda fena bayar insani topraaam,esas kokularindan da nefret ederim ben:) vegan ürünler kullandim ama parfüm hic denemedim,nasilsa ucucu parfümde vegan'a gerek yok bence:)

Nivea'dan memnun musun?ürünlerinin cok fazla kimyasal icerdigini duymustum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…