Niye Nivea kullanıyon idirimdemiydiii :))))Iyiyim burcucum Hamdolsun.
Çok severim Erkan Oğur.
Konserine gitmiştim üslubu ses tonu hitabet bir numara..
Fridacim makyaj uzmanları oluyor ya işte onlar kimi büyük kozmetikcilerde ücretsiz cilt analizi yapıyorlar. Onlar önerir eğer cildin sorunlu ve tanımıyorsan. .
Dediğin gibi belli bir yaştan sonra özellikle bizim gibi çok genç bireylerin. :) muhakkak kullanması gerek.. ha ben Nivea kullanıyorum şu an.
Senin sonucu ben de merak ediyorum derin. Sanki sorun yok gibi geliyor bana . :)
Fridamm,benim de karma bir cildim var bir yili askin bir süredir hindistan cevizi yagi kullaniyorum nemlendirici olarak,inanilmaz memnunum..Yüz,eller,vucud ve saclar icin düzenli kullanildiginda cok etkili gercekten..Kullanmak istersen muhakkak organik al ama,bu kismi önemli..
Ayrica Yves rocher ve Lavera bu iki ürünüde kullaniyorum,ikisinden de cok memnunum..Lavera tamamen vegan ürünler üretiyor,yves rocher'da simi'ninde dedigi gibi bitkisel kökenli ve daha az kimyasal iceriyor..
Cok eskiden sebamed'in nemlendiricisinide kullanmistim oda güzeldi..
Tamam canım sağol mesaj alınmıştır bu akşam gidip bakarım inşallahGünaydins millets,
Bu ara menu yazamiyorum ama isyerindeki sicak çikitela disinda kaçamagim yok.
Ev doktorum diyetisyene yolladi bugün ilk seans..
Bakim ne olcak..
@DelyDoly bi dön gali alamiza
Çiçek yetmediyse tek tas yolliyim istersen seni hayata döndürmek icin
Eniste intihar etsin sen de kurtul
ahanda bu sana
Etiket olmadi dümdük yaziyim Frida canim ben yüzüme çok nadir biseyler sürerim ama ürün olarak yves rocher tercih ediyorum orda var mi bilmiyorum hem bitkisel kökenli hem de icinde daha az kimyasal var tavsiye ederim
Ellerine sağlık tarifteki kurabiyemi tadı nasıl oldu bende yapsam yaa Harika çocuklarda severse süper olurAslında kurabiye değil de bisküvi desek daha doğru, çünkü çok ince..
Eki Görüntüle 2023112
tesekkur ederim bonusumzeze_84 sen yoktun yaptigimda senide ekledim.
Bu sefer boyle olsun ama bu listeyi en gec cumartesi pazar yapmaya calisicam.
hayriyecim cok sevindim insan nasil motibe olur dimiBugün kardeşimin dıyetısyenıne gittim yağ kas bakdı tam 59 kilo yağ var vücudumda 25 gövdede allahım 30 kilo vermeden nasıldım acaba
Ama kas kutkenız iyi dedi yağdan vermıssınız belli dedi eylülde tekrar gıdıcem nasıp olursa bakalım ozaman nasıl cıkıcak
Bu arada metebolızma yaşım 41 kıloma gore ıyıymıs kardeşim 21 yasında senin kılondayken benimki 38 dıdedı
Sanırım doğru yoldayım
Yok tarifteki değil ben epey değiştirdim.. yumurta sarısı ekledim, bi üçgen peynir ekledim.. açıkçası ne bulduysam koydum baharatlardan. biraz da zeytinyağı.. ben sevdim, ama diyet anlamında sevdim :) yani farklılık oldu. çok da beğenilesi değil diyet yapmayanlar için :)Ellerine sağlık tarifteki kurabiyemi tadı nasıl oldu bende yapsam yaa Harika çocuklarda severse süper olur
Hiç iyi olmuyor hemde bugün şort denedim 42 beden bazıları oldu bazılarıda kalcamdan çıkmadı kalçalar fazla nasıl eriycek iki yıldır da yürüyorumÖyle deme sonra istedigin etege ya da pantolona yine sigmazsin. Basenlerin fazla genislemesi iyi olmuyor.
Hiç iyi olmuyor hemde bugün şort denedim 42 beden bazıları oldu bazılarıda kalcamdan çıkmadı kalçalar fazla nasıl eriycek iki yıldır da yürüyorum
İyi akşamlar bende menümü yazayım
Sabah bir elma
Geç kahvaltı
2 haşlama yumurta
6 7 yeşil Zeytin ,peynir
Domates , salatalık , birkaç dal semiz otu
Ara: bağdemli bueno yarım paket
Akşam ızgara et , tavuk
Çoban salata
Bir dilim karpuz 2 kk peynir
Ben pek kullanmiyorumGünaydınlaaar
Beslenme adına kötü geçen günlerdeyim hep fazla kaçırdım pazartesi günü tüm gün aç kaldım akşama fena yedim iyi olmadı bugün ve yarın unlu ve şekerli bişey yememeye çalışacağım ......
Evde nemlendiricim bitmişti yüzüme bepanten sürdüm oda çok kötü oldu nemlendirici ne alsam hanımlar ? :)
Ne verim abimenasil cildin kurumu epten? Benim en zor cilt tipi sanirim karma bi eyle bi beyle
Ben burda sadece gece ve sabah biraz yagmur gordum gerisi hep kuruyduk.
Halkali daha cok yagis almis basaksehir nasil bahar ne alemde bilemiyorum.
Fena olmus bazi yerler
Hindistan cevizi yagi pek meshur bu ara nenlendirici olarakta kullaniliyormus.
Sen bi kozmetik seysine ugra ilk firsatta.
Yuzunede asla sabun kullanma.
Benim t bolgesi cok yagli cene kismi dedigin gibi oluyor. Ihmal ettim biraz ve siyah noktalarim cogaldi.
Her sabah pırıl pırıl kalkiyorum ve yikayincada daha cok parliyodu burnum.
1 haftadir sabah aksam duzenli temizliyorum garnier in 3 u bir arada olanla parlamasi bile farketti.
Yagli olmasina ragmen neme ihtiyaci varmis nem dengesi icin uygun nemlendirici sartmis
Fridamm,benim de karma bir cildim var bir yili askin bir süredir hindistan cevizi yagi kullaniyorum nemlendirici olarak,inanilmaz memnunum..Yüz,eller,vucud ve saclar icin düzenli kullanildiginda cok etkili gercekten..Kullanmak istersen muhakkak organik al ama,bu kismi önemli..
Ayrica Yves rocher ve Lavera bu iki ürünüde kullaniyorum,ikisinden de cok memnunum..Lavera tamamen vegan ürünler üretiyor,yves rocher'da simi'ninde dedigi gibi bitkisel kökenli ve daha az kimyasal iceriyor..
Cok eskiden sebamed'in nemlendiricisinide kullanmistim oda güzeldi..
Ay kilo verim de basenim genişlesin :))
Tamam canım sağol mesaj alınmıştır bu akşam gidip bakarım inşallah
Amethyst_1 topraam, yurt dışından vegan parfüm geldi bana..hacdan gelen Esanslar olur ya aynen öyle kokuyor. :)
Bi sık yedi mahalleye yayılıyor koku nasıl ağır. :)
Yukardaki mesajın da vegan üründen bahsedince hatirladim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?