Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yoğunmuşsu
yoğunmuşsun kolay gelsin Davina bizi bıraktı gerçekten o da yoğunluktan uğrayamıyor herhalde bu akşam gidemedim eşime bana arkadaşlık et dedim gelmedi bende tek başıma gitmeye üşendim bakalım evde pepanten var İdare edicem artık ....

3 ay dolunca geçer umarım sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

İyi geceler kızlar.
Herkes mönü paylaşmış ben de fazladan yediklerimi yazıp kıyıdan köşeden Size yaklasayim
Bugünkü kaçamaklarım
3 dilim ekmek
1 kremalı bisküvi
5 badem şekeri
Dondurma
Anaam oysa bunlar tek tek yerken ne kadan da masumdular
@simeranya7 rüyada saclarin kisaltilmasi dertlerden sikintilardan kurtulacagina yoruluyo hayrolsun inş.

3 ay dolunca geçer umarım sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
inşallah yarın yine hastane işimiz var troid sebebi ile tahliller ultrasonlar devam ediyor bi taraftan kadın doğumda sıkı takibe geçti bunları bi atlatip normal sürece geçebilsek allahın izniyle...

Günaydın güzeller
Harun kolçak vefat etmiş Rabbim rahmet eylesin
Gine gece muhabbetler olmuş maşallah ben erkenden uyudum yorulmuş um

Bugün saf protein yapıcam inşallah bı aksilik olmazsa ama spora hıc yapamıyorum hıc duruyormuyum hayır ama basına gecıpte bı baslıyamadım
Neyse inşallah haftaya neyse ben isime doneyım öptum hepinizi

Günaydınlar bugün benim için zor geçicek dün sanki iyi gibiydi ama bugün denize gitme planlarımız var gidince nolucak bilmiyorum umarım fazla kaçırmam bu hafta benim beslenme adına kötü geçti mağlesef yoldayım 10 da ofise misafir gelicek işler erken biterse deniz olucak bakalım....

Ofise gidip 2 yumurtalı ekmeksiz kahvaltımı yapayım

Gunaydin canlar sabah guya yarim simit cay yapcaktim ona degmis buna degmemis derken 1 simidi bitirdim . Aksamlari 9 a ladar hersey yolunda ama 9 da biseyler oluyor kacamak yapiyorum umarim yarin kacamaklara ragmen kilo vermis olurum
Simit olayı tehlikeli bende ölçülü yiyeyim diyorum ama fren tutmuyor
Dün akşam bende karpuz peynir yedim oğlumda bana watsaptan karpuz peynir nasıl kilo yapar videosu atmış poooffff

Hahahahhaa Alllah senii çılgın simiii kalpten götürcenn heee

Himmm deneyelim madem uyuşuk ben nasıl yapacak bakalım bugünlerde hep yatasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…