Ben pek kullanmiyorum
Senin cvplar bugun ortalama olmuş mucverde de oyle olmus
Masallah cok iyi yagdi. Ama etrafimda yagmurdan olumsuz yonde etkilenen kimseyi gormedim. Bircok seyi haberlerden gordum ve hala kapali olan metro duraklari var.
Hmmm
Davina yi getiriyorsunuz aklima kulaklari cinlasin...Frida demi :))
!aman bu seferde simdiki kilo vermen icin harcadigin cabanin 2 katini harcarsin basen eritmek icin.
Davina da gidip bakiyor aliyor ve geliyordu :))
yoğunmuşsun kolay gelsin Davina bizi bıraktı gerçekten o da yoğunluktan uğrayamıyor herhalde bu akşam gidemedim eşime bana arkadaşlık et dedim gelmedi bende tek başıma gitmeye üşendim bakalım evde pepanten var İdare edicem artık ....Ben pek kullanmiyorum
Senin cvplar bugun ortalama olmuş mucverde de oyle olmus
Masallah cok iyi yagdi. Ama etrafimda yagmurdan olumsuz yonde etkilenen kimseyi gormedim. Bircok seyi haberlerden gordum ve hala kapali olan metro duraklari var.
Hmmm
Davina yi getiriyorsunuz aklima kulaklari cinlasin...Frida demi :))
!aman bu seferde simdiki kilo vermen icin harcadigin cabanin 2 katini harcarsin basen eritmek icin.
Davina da gidip bakiyor aliyor ve geliyordu :))
3 ay dolunca geçer umarım sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahhayırlı geceler arkadaşlar eltimden geldik yeni.saat 5te yediğim kısırn şimdi sıkıntısını çekiyorum çok fena yaptı midemı yemek yiyemyorum diye sevdiğim bır şey 1buçuk tabak yedim keşke hiç yemeseydim ne yesem bilmiyorum hersey dokunuyor bana
inşallah yarın yine hastane işimiz var troid sebebi ile tahliller ultrasonlar devam ediyor bi taraftan kadın doğumda sıkı takibe geçti bunları bi atlatip normal sürece geçebilsek allahın izniyle...3 ay dolunca geçer umarım sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Neden yoğunsun bahar.?
Ben de uzuldum sarkilarini cok severdimHarun kolcak ölmüsmü ya
Son albumun o hayattayken cikmasi cok guzel oldu en azindan gormus olduEvet simdi haberlere baktim sasirdim yakin zamanda konser yada programda sarki soylerken goruyordum onu hasta ama iyi diye. Moral olsun diye cikiyormus
Allah rahmet eylesin.
Simit olayı tehlikeli bende ölçülü yiyeyim diyorum ama fren tutmuyorGunaydin canlar sabah guya yarim simit cay yapcaktim ona degmis buna degmemis derken 1 simidi bitirdim . Aksamlari 9 a ladar hersey yolunda ama 9 da biseyler oluyor kacamak yapiyorum umarim yarin kacamaklara ragmen kilo vermis olurum
Hahahahhaa Alllah senii çılgın simiii kalpten götürcenn heeeGünaydins millets,
Bu ara menu yazamiyorum ama isyerindeki sicak çikitela disinda kaçamagim yok.
Ev doktorum diyetisyene yolladi bugün ilk seans..
Bakim ne olcak..
DelyDoly bi dön gali alamiza
Çiçek yetmediyse tek tas yolliyim istersen seni hayata döndürmek icin
Eniste intihar etsin sen de kurtul
ahanda bu sana
Etiket olmadi dümdük yaziyim Frida canim ben yüzüme çok nadir biseyler sürerim ama ürün olarak yves rocher tercih ediyorum orda var mi bilmiyorum hem bitkisel kökenli hem de icinde daha az kimyasal var tavsiye ederim
Himmm deneyelim madem uyuşuk ben nasıl yapacak bakalım bugünlerde hep yatasim varSen yuruyuse falan alisiksin farkli biseyler yap mesela plates gibi jillian egzersizleri gibi.
Sekillenmede cok faydasi olur zaten 42 bedene girmene az kalmis 30 gun programini yap mesela bak nasil giriyosun o sortun icine.
Ha sadece kalca bacak calissanda olur makas gibi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?