Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kullaklari cinlasin Davina arkadasimizin eline su dökemem kozmetik konusunda,o cok donanimli masallah..
Bu arada davina nerelerdesin kuzuözledik seni..

Memnunum canım ya.bir de loreal ve Revitalıvt kullanıyorum dönüşümlü hangisi indirimdeyse. .

Sorunsuz bir cildim var. Ergenligimden beri sıkıntı yaşatmadı bana...

Son düzenleme:
Memnunum canım ya.bir de loreal ve Revitalıvt kullanıyorum dönüşümlü hangisi indirmeyse. .

Sorunsuz bir cildim var. Ergenligimden beri sıkıntı yaşatmadı bana...

Sorunsuz bir cildinin olmasi ne güzel,cok sanslisin topraaam..Benim de cok sorunlu sayilmaz aslinda günes alerjimin disinda:)
vegan ürünleri tercih etmemdeki sebep hem kimyasal mevzundan hem de sanirim biraz meraktan:)

Semizotu almak için iş çıkışı pazara uğradım bugün. MAntar aldım ben de Mantar sote düşünüyorum hatta yapabilirsem birazdan yapayım yarına hazır olsun...

Sana da afiyet olsun topraam. İyi gidiyorsun maşallah..

Sorunsuz bir cildinin olmasi ne güzel,cok sanslisin topraaam..Benim de cok sorunlu sayilmaz aslinda günes alerjimin disinda:)
vegan ürünleri tercih etmemdeki sebep hem kimyasal mevzundan hem de sanirim biraz meraktan:)

İyi yapıyorsun.. Burada çok pahallı o tür malzemeler.. hele parfümler..

Aşırı milliyetçilerin deyişleri var ya..''tanrı türkü korusun'' diyerek petrolü hissetmediğimiz sürece kullanıcaz artık..

Ayyy nasil güzeldir simdi pazarlar,envai cesit sebzeler otlar,semizotlari..Oyyy caniiim izmirim,memleketim:)
Bu ara benim de canim mantar cekiyor nedense,ihtiyacim var sanirim :)bugun biraz yedim sükür..Sifa olsun semizotlari topraaam

Son düzenleme:
Ayyy nasil güzeldir simdi pazarlar,envai cesit sebzeler otlar,semizotlari..Oyyy caniiim izmirim,memleketim:)
Bu ara benim de canim matar cekiyor nedense,ihtiyacim var sanirim :)bugun biraz yedim sükür..Sifa olsun semizotlari topraaam

Çok fazla deniz börülcesi ve semizotu vardı.. Seni hatırladım.. Normal börülce aldım yarım kilo salatasını yaparım diye. Bir de bamya aldım yine.

Normal fiyat etiketleri tr kadar olmasada burda da pahali ama belli dönemler inanilmaz indirim oluyor,ben stok yapiyorum öyle zamanlarda:)
Birde cakma veya merdiven alti üretim olmadigi icin fiyatlar belli seviyede,magazalar arasi rekabette pek yok:)Fakat yine de tr ile kiyas edilemez tabi fiyatlar..

Sen kullandigin markalari bana whatsup dan yaz ben sana alir gönderirim topraaam,vegan ürünler,parfümler sana feda olsun:)

Çok fazla deniz börülcesi ve semizotu vardı.. Seni hatırladım.. Normal börülce aldım yarım kilo salatasını yaparım diye. Bir de bamya aldım yine.

Canimsinn

Bamya candir,bol bol ye gitsin mevsimiyken:) Burda dondurulmus aliyorum ben,tazeside gelmis gördüm gecen ama pek güzel degildi almadim,sezon gecmeden bulurum insallah :)

Benimde canım mantar , bamya çekti pazarda görürsem alayım Amethyst_1 bueno da beni fena elle vermiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…