- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Bueno ne.? Bademli yiyecekleri severim ben de. :)
Nivea indirimdeydi tabii ki. :))
Ben pek kullanmiyorum
Senin cvplar bugun ortalama olmuş mucverde de oyle olmus
Masallah cok iyi yagdi. Ama etrafimda yagmurdan olumsuz yonde etkilenen kimseyi gormedim. Bircok seyi haberlerden gordum ve hala kapali olan metro duraklari var.
Hmmm
Davina yi getiriyorsunuz aklima kulaklari cinlasin...Frida demi :))
!aman bu seferde simdiki kilo vermen icin harcadigin cabanin 2 katini harcarsin basen eritmek icin.
Davina da gidip bakiyor aliyor ve geliyordu :))
Ayy agir kokularda fena bayar insani topraaam,esas kokularindan da nefret ederim ben:) vegan ürünler kullandim ama parfüm hic denemedim,nasilsa ucucu parfümde vegan'a gerek yok bence:)
Nivea'dan memnun musun?ürünlerinin cok fazla kimyasal icerdigini duymustum..
Memnunum canım ya.bir de loreal ve Revitalıvt kullanıyorum dönüşümlü hangisi indirmeyse. .
Sorunsuz bir cildim var. Ergenligimden beri sıkıntı yaşatmadı bana...
Yediklerim:)
Sabah
1 adet (ince dilim) wasa benzeri kitir tam takilli ekmek
Birkac kasik guark'i dondurulmus orman meyveleri ile karsitirip yedim:)
Aksam
1 adet haslanmis misir
Bol Yesil salata
2 yk mantarli menemen
2 yk yogurt
Aralarda
cay,kahve,latte
Sorunsuz bir cildinin olmasi ne güzel,cok sanslisin topraaam..Benim de cok sorunlu sayilmaz aslinda günes alerjimin disinda:)
vegan ürünleri tercih etmemdeki sebep hem kimyasal mevzundan hem de sanirim biraz meraktan:)
Yogunlugum basladi pek gelemiyorum
Bonus listendeki sayi maalisef ayni oynama yok agustosu bekliyorum o sayiyi oynatmak icin.
Semizotu almak için iş çıkışı pazara uğradım bugün. MAntar aldım ben de Mantar sote düşünüyorum hatta yapabilirsem birazdan yapayım yarına hazır olsun...
Sana da afiyet olsun topraam. İyi gidiyorsun maşallah..
Ayyy nasil güzeldir simdi pazarlar,envai cesit sebzeler otlar,semizotlari..Oyyy caniiim izmirim,memleketim:)
Bu ara benim de canim matar cekiyor nedense,ihtiyacim var sanirim :)bugun biraz yedim sükür..Sifa olsun semizotlari topraaam
İyi yapıyorsun.. Burada çok pahallı o tür malzemeler.. hele parfümler..
Aşırı milliyetçilerin deyişleri var ya..''tanrı türkü korusun'' diyerek petrolü hissetmediğimiz sürece kullanıcaz artık..
Normal fiyat etiketleri tr kadar olmasada burda da pahali ama belli dönemler inanilmaz indirim oluyor,ben stok yapiyorum öyle zamanlarda:)
Birde cakma veya merdiven alti üretim olmadigi icin fiyatlar belli seviyede,magazalar arasi rekabette pek yok:)Fakat yine de tr ile kiyas edilemez tabi fiyatlar..
Sen kullandigin markalari bana whatsup dan yaz ben sana alir gönderirim topraaam,vegan ürünler,parfümler sana feda olsun:)
Çok fazla deniz börülcesi ve semizotu vardı.. Seni hatırladım..Normal börülce aldım yarım kilo salatasını yaparım diye. Bir de bamya aldım yine.
Canimsinn
Bamya candir,bol bol ye gitsin mevsimiyken:) Burda dondurulmus aliyorum ben,tazeside gelmis gördüm gecen ama pek güzel degildi almadim,sezon gecmeden bulurum insallah :)
Oğlum da uyudu nihayet.. Tatil de tüm düzen yerle bir oluyor.
Ben de odama çekileyim :)
İyi geceler Allah rahatlık versin...
Benimde canım mantar , bamya çekti pazarda görürsem alayımÇok fazla deniz börülcesi ve semizotu vardı.. Seni hatırladım..Normal börülce aldım yarım kilo salatasını yaparım diye. Bir de bamya aldım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?