Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok fazla deniz börülcesi ve semizotu vardı.. Seni hatırladım.. Normal börülce aldım yarım kilo salatasını yaparım diye. Bir de bamya aldım yine.
Anamm demek sizde izmirlisiniz 4 ettik Ceyda ve bende varız hemen cumartesi pazarindan alayım börülce eşim çok sever bende mantar severim

@YENA ne kadar sanslisin cildin konusunda ben 33 yasimda hala sivilce tedavisi goruyorum
simeranya7 evet canim yves roche turkiyede var hic denemedim aalinda bi denemek lazim tedaviden sonra

Benim de hic cilt sorunum olmadi cok kisa süreli ergenlik döneminde onda da toprak kil kullandim
sivilceye kesin cözüm her hafta maske yapiyordum yarim saat saclarimi da özel karisim yag, sarimsak ve kil ile kurtardim o dönem
Aktarlarda bulabilirsen dene tavsiye ederim
Sivilce hizli gecsin istiyorsan sarimsak ve limon da deneyebilirsin. Sarimsak özü cikana kadar sivilceye sürüp on dk bekletip yikayabilirsin ya da limonu kesip kulak pamugu ile sivilceye sürüp sabaha kadar bekletebilirsin ancak ikisini ayni anda yapma ertesi gün ise buz koymalisin o bölgelere

Böyle sorunlarim olmadi ama çok bilmis simi her bi halti bilir.
Benim kiz pek kiskanir benim cildimi
ama ben onun gibi tonlarca kimyasal sürmüyorum suratima dogalliktan yanayim

Gelsin gelsin kalsin hec gitmesin

Dün diyetisyene gittim.
Kadin kendime göre uyguladigim programimi cok begendi ve bir yilda on kiloyu hic kücümseme dedi.
Simdilik cig sebzeyi biraz artircaz.
Onun disinda beni baya bilincli buldu hatun..
Bir de ara ögünleri kaldiralim yavas yavas dedi
Iki ögün arasi 4-6 saati tutturalim..
Bakiyim simdiki hedefler bunlar..

Mutlu huzurlu iradeli persembeler

Kalktigimdan beri ufak kiz biraz huysuz ben sabirsiz kavga dovus gec bir kahvalti yaptik.

ISILDURU uzun zamandir kanser tedavisi goruyordu bir donem toparlandi ama ileri evre hastaliktan öldü. 61 yasindaymis

Ben hep dinlerdim daha aksam yururken dinliyodum uzuldum gercekten.

Soda limon Yeşilçay kuru yapıyorum 3gündür inşallah faydasını görürüm çok fayda göreni okudum

Pencerenin önümde yeni bì oturdum bı araba durdu aşşagıdan bı sese cay koy hıc bitmiyor gelenleri gidenleri esımın öğlen oldu yemek der birazdan da allah tan sabah kalkar kalkmaz yaptım oglenın yemeğini aksama ister
Allahım bos bos oturmayı cokk özledim

61 mi şaşırdım sanki 51 falandır en çok sanıyordum bir ara uyuşturucu çok kullandığı için ortalıktan kayboldu denilmişti neyse Allah taksiratini affetsin diyelim

Su an bos bos oturdugum icin utandim gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…