Günaydınn güzelimm nasılsınnn tatlımmGünaydın
Hafif sağlıklı ve mutlu perşembeler. .
Günaydın kızlar ,topraam nerelisiniz siz? :))Semizotu almak için iş çıkışı pazara uğradım bugün. MAntar aldım ben de Mantar sote düşünüyorum hatta yapabilirsem birazdan yapayım yarına hazır olsun...
Sana da afiyet olsun topraam. İyi gidiyorsun maşallah..
Günaydınnn tatlımmGünaydın kızlar ,topraam nerelisiniz siz? :))
Anamm demek sizde izmirlisiniz 4 ettik Ceyda ve bende varız hemen cumartesi pazarindan alayım börülce eşim çok sever bende mantar severimÇok fazla deniz börülcesi ve semizotu vardı.. Seni hatırladım..Normal börülce aldım yarım kilo salatasını yaparım diye. Bir de bamya aldım yine.
Aaaa nasıl ya daha yeni şarkısını dinletmistin sen bize çok yaşlı değildi kiHarun kolcak ölmüsmü ya
Aaaa nasıl ya daha yeni şarkısını dinletmistin sen bize çok yaşlı değildi ki
Ortalıkta yoktu zaten yıllardır son bı CD yaptı Allah rahmet eylesinGüzel şarkılarıyla yad edelim canım kanser rahatsızlıgı varmış Allah rahmet eğlesin
Demekki tedavisi ağırdı güzelimm belkide son etaptı Allah rahmet eğlesin.Ortalıkta yoktu zaten yıllardır son bı CD yaptı Allah rahmet eylesin
@YENA ne kadar sanslisin cildin konusunda ben 33 yasimda hala sivilce tedavisi goruyorum
simeranya7 evet canim yves roche turkiyede var hic denemedim aalinda bi denemek lazim tedaviden sonra
61 mi şaşırdım sanki 51 falandır en çok sanıyordum bir ara uyuşturucu çok kullandığı için ortalıktan kayboldu denilmişti neyse Allah taksiratini affetsin diyelimMutlu huzurlu iradeli persembeler
Kalktigimdan beri ufak kiz biraz huysuz ben sabirsiz kavga dovus gec bir kahvalti yaptik.
ISILDURU uzun zamandir kanser tedavisi goruyordu bir donem toparlandi ama ileri evre hastaliktan öldü. 61 yasindaymis
Ben hep dinlerdim daha aksam yururken dinliyodum uzuldum gercekten.
Soda limon Yeşilçay kuru yapıyorum 3gündür inşallah faydasını görürüm çok fayda göreni okudum
Pencerenin önümde yeni bì oturdum bı araba durdu aşşagıdan bı sese cay koy hıc bitmiyor gelenleri gidenleri esımın öğlen oldu yemek der birazdan da allah tan sabah kalkar kalkmaz yaptım oglenın yemeğini aksama ister
Allahım bos bos oturmayı cokk özledim
Ben yemeğimi yaptım az dinleneyim bulaşık makinesi boşalacak çamaşır yıkanacak kuaföre giderecek spor neyim yapılacak ay ne çok işim var kızlar havuza inelim diyor ben hepsini bırakıp uyumak istiyorumSu an bos bos oturdugum icin utandim gercekten.
Utanma kuzum tadını çıkar benim içinde ayaklarını uzatıp bir kahve içSu an bos bos oturdugum icin utandim gercekten.
62byas ve kanser ... sesini sevdigim bir kisi daha gittiAaaa nasıl ya daha yeni şarkısını dinletmistin sen bize çok yaşlı değildi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?