Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin kuzum... Menü paylaşmıyorsun yoğunluktanmı.?

Gunaydin

Pek bi kalabalik misafirlerim geliyor bugun. 1 hafta bendeyiz. Sonrasi hep beraber Ankara

Hem yorucu hem güzel oluyor kalabalık..
Ankaralımısınız.?

Gunaydin canlar sabah guya yarim simit cay yapcaktim ona degmis buna degmemis derken 1 simidi bitirdim . Aksamlari 9 a ladar hersey yolunda ama 9 da biseyler oluyor kacamak yapiyorum umarim yarin kacamaklara ragmen kilo vermis olurum

Çakılcım geri sayımı unutma. Şafak kaç oldu.?

kız kızamı gideceksiniz ne güzel...İyi spor olur bol bol yüz..

Simit olayı tehlikeli bende ölçülü yiyeyim diyorum ama fren tutmuyor
Dün akşam bende karpuz peynir yedim oğlumda bana watsaptan karpuz peynir nasıl kilo yapar videosu atmış poooffff

OĞluna sevgiler. :) bu ara fazlasıyla tükettiğim iki besin..
Ev işini ne yaptınız.?

Günaydınn güzellerr nasılsınız umarım herkes iyidirr bu ara işlerden evrak kağıt kürek bakamadımmm

Kolay gelsin kuzum.. Uğra arada, özledik da. :)

YENA ne kadar sanslisin cildin konusunda ben 33 yasimda hala sivilce tedavisi goruyorum
@simeranya7 evet canim yves roche turkiyede var hic denemedim aalinda bi denemek lazim tedaviden sonra

Çok şükür cilt konusun da şans benden yana..

Antibiyotik tedavisimi görüyorsun...?

Himmm deneyelim madem uyuşuk ben nasıl yapacak bakalım bugünlerde hep yatasim var

Evet ben de farkediyorum sende ki durgunluğu,boşvermişliği..
Tez elden hareket ve mönü paylaş artık...
yarın tartı durumun nasıl.? :)

Bu arada hasibe de izmirli 5 olduk..

Dün yatağa girdikten sonra kuzenimden gelen mesajla öğrendim İçim bi tuhaf oldu üzüldüm..

İlk gençlik yıllarımı hatırladım. Harun kolçak,levent yüksel,Sertap,Aşkın.
Kasetlerini alırdık. Arkadaşlarla dönüşümlü dinlerdik şarkılar üzerine kritik yapardık..
hüzünlendim.. Gençliğimden epey uzaklaşıyorum artık. Hayat çok kısa hem de çok...

Benide cok etkiledi siz biliyosunuz buraya bile sık sık koyardim.
Hareketli ritimde bile duygu veren sarkilari vardi.
40 li yaslar farkli oluyor dimi?
Gecen sene dusundugunu bile begenmiyor insan.
Sirf kk da 10 senem gecmis o gunlerimi hatirlayinca bende sanki o zaman genctim simdi degilim hibi hissediyorum.
Esim diyodu gecenlerde 40 tan sonra bi birakiyosun herseyi diye anliyosun bazi seylerin anlamsizligini onceden deli gibi istedigin seyler bos geliyo sana falan :)
Tabi sen gencsin anlamazsin diyo banada

Hayırlı gunler
Takım kaptanı yola yarisiyoruz bakalım kim yenecek gerçi o bayağı yürüyor benimkine yürek yemişlik oldu biraz ama bakalım ne olacak hayirlisi

Sana tam destek canım.. Kilolarınız yakınmı kaptanla.?

Hayırlı gunler
Takım kaptanı yola yarisiyoruz bakalım kim yenecek gerçi o bayağı yürüyor benimkine yürek yemişlik oldu biraz ama bakalım ne olacak hayirlisi

Gece aklimdan gecti ama yazamadim.
Jillian falan yapiyosan daha yuruyus yapma 90 dk yuruyus 30 dk jilian 2 saat olur gunluk bence fazla ki sen dahasinida yapiyosun sanirim.

Biri var takimda aletli spora basladi fitnes yapiyo 2 saat bu hafta kilo veremedi.
Sekilleniyor illaki verecek ama gunluk 2 saat agir gelir her gun icin

Doğru söylüyor eşin. Böyle boş geçirmek istemiyorsun vaktini,müsrifliğe yer yok misali..
gerçi her geçen yıl yaş kaç olursa olsun olgunlaştırıyor kişiyi...yahut yaşadığın olaylar hele bizler gibi ultra duyarlı kişilikler olunca ekstra bi olgun bi yaşlı olunuyor..

O zaman naapıyoruz dikkat edip zayıflıyoruz.
unutma senin tavuklu salatan var mis gibi..

Bonus senin adım sayarın vardı dimi.?
Hatırlıyormusun bi dönem sözen vardı bir de senin dayko'n :) adım sayarları ağlatıyorlardı.. Sen de varmıydın o yarışta...
ben de şimdi hep üzerim de taşıyorum. 10,000 adım olmayınca evin için de turluyorum ama illa ki oluyor çoğu zaman geçiyor o bile bi nevi motive...
yoksa senin aile hekimliğinden iste ücretszi veriyorlar..

Son düzenleme:
Anladım ablacim istiyorum ki zayifta goruneyim yürüyüş devamla jillian çok zorlandim zaten bakalım yarın bı tartilaym ona göre devam edicem artik

Bu arada okudum takımımıza gelip +100 Gr fazla çıkmış üzüldüğünü moralinin bozuk olduğunu yazmış

evet hem antibiyotik hem distan tedavi goruyorum gerci benimki yine tekrarlar da iste en azindan bi duzene girer belki

aksam olunca yığılıp kalıyorum yenam amaguzel gidiyor hamdolsun inşallah bundan sonra paylasmaya calısıcam

aksam olunca yığılıp kalıyorum yenam amaguzel gidiyor hamdolsun inşallah bundan sonra paylasmaya calısıcam

Haklısın canım işin zor. Kaçamak olmasın da..
Senin kilonu çok merak ediyorum bakalım yarın ne olacak. :)
132 li bir rakam söyleyeceksin gibi geliyor..

Bir hayrişin 130 olmasini birde derinin 125 in altina dusmesini birde kendimin ve eboenin 99.9 u gormesini cok istiyorum en kilolular olarak :))

Haa Amethyst_1 guzumuda unutmiyim bir ara 104 ken kilo almak basari tabi
Benim aldigim gibi

Cakil yeliz baharinda 90 in altina inmesini istiyorum en kisa zamanda.

Fridaninda 90 olmasini ve 90 i korumasini istiyorum.
Asuman ablaninda 70 olmasini.

Isildurununda 70 olmasini istiyorum

Cokmu sey istiyorum he

Eee ben kaç olayım

Haklısın canım işin zor. Kaçamak olmasın da..
Senin kilonu çok merak ediyorum bakalım yarın ne olacak. :)
132 li bir rakam söyleyeceksin gibi geliyor..
İnşallah yenam inşallah
ay bu hafta görsem ne güzel olur ama zor sanırım diyetisyen de 129.9 çıktım akoıö uçtu ama onunki eksik dedi kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…