Günaydın güzeller
Harun kolçak vefat etmiş Rabbim rahmet eylesin
Gine gece muhabbetler olmuş maşallah ben erkenden uyudum yorulmuş um
Bugün saf protein yapıcam inşallah bı aksilik olmazsa ama spora hıc yapamıyorum hıc duruyormuyum hayır ama basına gecıpte bı baslıyamadım
Neyse inşallah haftaya neyse ben isime doneyım öptum hepinizi
Gunaydin
Pek bi kalabalik misafirlerim geliyor bugun. 1 hafta bendeyiz. Sonrasi hep beraber Ankara
Gunaydin canlar sabah guya yarim simit cay yapcaktim ona degmis buna degmemis derken 1 simidi bitirdim . Aksamlari 9 a ladar hersey yolunda ama 9 da biseyler oluyor kacamak yapiyorum umarim yarin kacamaklara ragmen kilo vermis olurum
Günaydınlar bugün benim için zor geçicek dün sanki iyi gibiydi ama bugün denize gitme planlarımız var gidince nolucak bilmiyorum umarım fazla kaçırmam bu hafta benim beslenme adına kötü geçti mağlesef yoldayım 10 da ofise misafir gelicek işler erken biterse deniz olucak bakalım....
Ofise gidip 2 yumurtalı ekmeksiz kahvaltımı yapayım
Simit olayı tehlikeli bende ölçülü yiyeyim diyorum ama fren tutmuyor
Dün akşam bende karpuz peynir yedim oğlumda bana watsaptan karpuz peynir nasıl kilo yapar videosu atmış poooffff
Günaydınn güzellerr nasılsınız umarım herkes iyidirr bu ara işlerden evrak kağıt kürek bakamadımmm
YENA ne kadar sanslisin cildin konusunda ben 33 yasimda hala sivilce tedavisi goruyorum
@simeranya7 evet canim yves roche turkiyede var hic denemedim aalinda bi denemek lazim tedaviden sonra
Himmm deneyelim madem uyuşuk ben nasıl yapacak bakalım bugünlerde hep yatasim var
Dün yatağa girdikten sonra kuzenimden gelen mesajla öğrendim İçim bi tuhaf oldu üzüldüm..
İlk gençlik yıllarımı hatırladım. Harun kolçak,levent yüksel,Sertap,Aşkın.
Kasetlerini alırdık. Arkadaşlarla dönüşümlü dinlerdik şarkılar üzerine kritik yapardık..
hüzünlendim.. Gençliğimden epey uzaklaşıyorum artık. Hayat çok kısa hem de çok...
Hayırlı gunler
Takım kaptanı yola yarisiyoruz bakalım kim yenecek gerçi o bayağı yürüyor benimkine yürek yemişlik oldu biraz ama bakalım ne olacak hayirlisi
Hayırlı gunler
Takım kaptanı yola yarisiyoruz bakalım kim yenecek gerçi o bayağı yürüyor benimkine yürek yemişlik oldu biraz ama bakalım ne olacak hayirlisi
Benide cok etkiledi siz biliyosunuz buraya bile sık sık koyardim.
Hareketli ritimde bile duygu veren sarkilari vardi.
40 li yaslar farkli oluyor dimi?
Gecen sene dusundugunu bile begenmiyor insan.
Sirf kk da 10 senem gecmis o gunlerimi hatirlayinca bende sanki o zaman genctim simdi degilim hibi hissediyorum.
Esim diyodu gecenlerde 40 tan sonra bi birakiyosun herseyi diye anliyosun bazi seylerin anlamsizligini onceden deli gibi istedigin seyler bos geliyo sana falan :)
Tabi sen gencsin anlamazsin diyo banada
Sana tam destek canım..Kilolarınız yakınmı kaptanla.?
89 kilo bende 84.8 bakalım kim kazanacak çok teşekkür ederim desteğiniz içinSana tam destek canım..Kilolarınız yakınmı kaptanla.?
Anladım ablacim istiyorum ki zayifta goruneyim yürüyüş devamla jillian çok zorlandim zaten bakalım yarın bı tartilaym ona göre devam edicem artikGece aklimdan gecti ama yazamadim.
Jillian falan yapiyosan daha yuruyus yapma 90 dk yuruyus 30 dk jilian 2 saat olur gunluk bence fazla ki sen dahasinida yapiyosun sanirim.
Biri var takimda aletli spora basladi fitnes yapiyo 2 saat bu hafta kilo veremedi.
Sekilleniyor illaki verecek ama gunluk 2 saat agir gelir her gun icin
Bu arada okudum takımımıza gelip +100 Gr fazla çıkmış üzüldüğünü moralinin bozuk olduğunu yazmışGece aklimdan gecti ama yazamadim.
Jillian falan yapiyosan daha yuruyus yapma 90 dk yuruyus 30 dk jilian 2 saat olur gunluk bence fazla ki sen dahasinida yapiyosun sanirim.
Biri var takimda aletli spora basladi fitnes yapiyo 2 saat bu hafta kilo veremedi.
Sekilleniyor illaki verecek ama gunluk 2 saat agir gelir her gun icin
evet hem antibiyotik hem distan tedavi goruyorum gerci benimki yine tekrarlar da iste en azindan bi duzene girer belkiKolay gelsin kuzum... Menü paylaşmıyorsun yoğunluktanmı.?
Hem yorucu hem güzel oluyor kalabalık..
Ankaralımısınız.?
Çakılcım geri sayımı unutma. Şafak kaç oldu.?
kız kızamı gideceksiniz ne güzel...İyi spor olur bol bol yüz..
OĞluna sevgiler. :) bu ara fazlasıyla tükettiğim iki besin..
Ev işini ne yaptınız.?
Kolay gelsin kuzum.. Uğra arada, özledik da. :)
Çok şükür cilt konusun da şans benden yana..
Antibiyotik tedavisimi görüyorsun...?
Evet ben de farkediyorum sende ki durgunluğu,boşvermişliği..
Tez elden hareket ve mönü paylaş artık...
yarın tartı durumun nasıl.? :)
Bu arada hasibe de izmirli 5 olduk..
aksam olunca yığılıp kalıyorum yenam amaguzel gidiyor hamdolsun inşallah bundan sonra paylasmaya calısıcamKolay gelsin kuzum... Menü paylaşmıyorsun yoğunluktanmı.?
Hem yorucu hem güzel oluyor kalabalık..
Ankaralımısınız.?
Çakılcım geri sayımı unutma. Şafak kaç oldu.?
kız kızamı gideceksiniz ne güzel...İyi spor olur bol bol yüz..
OĞluna sevgiler. :) bu ara fazlasıyla tükettiğim iki besin..
Ev işini ne yaptınız.?
Kolay gelsin kuzum.. Uğra arada, özledik da. :)
Çok şükür cilt konusun da şans benden yana..
Antibiyotik tedavisimi görüyorsun...?
Evet ben de farkediyorum sende ki durgunluğu,boşvermişliği..
Tez elden hareket ve mönü paylaş artık...
yarın tartı durumun nasıl.? :)
Bu arada hasibe de izmirli 5 olduk..
evet hem antibiyotik hem distan tedavi goruyorum gerci benimki yine tekrarlar da iste en azindan bi duzene girer belki
aksam olunca yığılıp kalıyorum yenam amaguzel gidiyor hamdolsun inşallah bundan sonra paylasmaya calısıcam
Eee ben kaç olayımBir hayrişin 130 olmasini birde derinin 125 in altina dusmesini birde kendimin ve eboenin 99.9 u gormesini cok istiyorum en kilolular olarak :))
HaaAmethyst_1 guzumuda unutmiyim bir ara 104 ken kilo almak basari tabi
Benim aldigim gibi
Cakil yeliz baharinda 90 in altina inmesini istiyorum en kisa zamanda.
Fridaninda 90 olmasini ve 90 i korumasini istiyorum.
Asuman ablaninda 70 olmasini.
Isildurununda 70 olmasini istiyorum
Cokmu sey istiyorum he
En problemliler once geldi aklima ya :))Eee ben kaç olayım
İnşallah yenam inşallahHaklısın canım işin zor. Kaçamak olmasın da..
Senin kilonu çok merak ediyorum bakalım yarın ne olacak. :)
132 li bir rakam söyleyeceksin gibi geliyor..
ay bu hafta görsem ne güzel olur ama zor sanırım diyetisyen de 129.9 çıktım akoıö uçtu ama onunki eksik dedi kardeşimBir hayrişin 130 olmasini birde derinin 125 in altina dusmesini birde kendimin ve eboenin 99.9 u gormesini cok istiyorum en kilolular olarak :))
HaaAmethyst_1 guzumuda unutmiyim bir ara 104 ken kilo almak basari tabi
Benim aldigim gibi
Cakil yeliz baharinda 90 in altina inmesini istiyorum en kisa zamanda.
Fridaninda 90 olmasini ve 90 i korumasini istiyorum.
Asuman ablaninda 70 olmasini.
Isildurununda 70 olmasini istiyorum
Cokmu sey istiyorum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?