- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
160 boyum aminnn insallahhh hep birlikteeEn problemliler once geldi aklima ya :))
Senin boyun kacti sende ins 70 i görürsün :)
Yakaladım senııııHayırlı gunler
Takım kaptanı yola yarisiyoruz bakalım kim yenecek gerçi o bayağı yürüyor benimkine yürek yemişlik oldu biraz ama bakalım ne olacak hayirlisi
Vallahi bilemedim gaza getirdiniz beni sabah bakalım ama pes etmek yok söz ağızdan bir kere çıkar gidecek bu kilo takım kaptanı da yenilecekYakaladım senıııı
Tıytılım bebegım sen gencsın tur bındırırsın
Bak kaptan görevı yapıyom
Nalan'ın kurbanı oldun oldukVallahi bilemedim gaza getirdiniz beni sabah bakalım ama pes etmek yok söz ağızdan bir kere çıkar gidecek bu kilo takım kaptanı da yenilecek
Şekersın sen yaSimiyide unutmusum simi kac olmak istersin?
Ona gore itina ile hayal ve umut edecegim
Aynenn öyle zaman ne gösterecek iyide oldu hedefi yüksek tuttumNalan'ın kurbanı oldun olduk
Bakacagızzzz artık şekerım
Ben susuyom tartım konuşsun cumaya efemmmmmAynenn öyle zaman ne gösterecek iyide oldu hedefi yüksek tuttum
Aynenn oyleee rabbim devini getirmeyi nasip etsin bolll eksili günler görelim insallahhBen susuyom tartım konuşsun cumaya efemmmmm
Kım yenerse bız kazanacaz o kesın
Güldane hayrıye yı sormuştumAynenn oyleee rabbim devini getirmeyi nasip etsin bolll eksili günler görelim insallahh
Bilmiyorumki bilsem cvp yazacagim ama sanırım yarışıyorGüldane hayrıye yı sormuştum
Güldane hayrıye yı sormuştum
O yarışmıyor ben okuyorum arada bıreBilmiyorumki bilsem cvp yazacagim ama sanırım yarışıyorOGULCUKLARIM seni soruyor kaptanım bı takımda yarışıyor mi diye ama
Bende geleli çok olmadı bilmiyordum ogreis oldukO yarışmıyor ben okuyorum arada bıre
EğerOGULCUKLARIM ıstetsen gel bır takıma deneyelım destek olalım ne dersın
Simiyide unutmusum simi kac olmak istersin?
Ona gore itina ile hayal ve umut edecegim
Aslında çok istedıgım varda yerım yokYarışmiyor. .istemeyemi geldin hayrişi. . :)
Aslında çok istedıgım varda yerım yok
İstersem verırmısın
Aksama maydanoz suyumu
Yesıl çayımı alıp gelıyım
:)) evet yarısmıyorum ama ben biraz yogunum bazen sadece okuyup çıkıyorum sıkıntı olmazmı gruptaO yarışmıyor ben okuyorum arada bıre
EğerOGULCUKLARIM ıstetsen gel bır takıma deneyelım destek olalım ne dersın
:)))))Kolay olmaz. Kız evi naz evi..
Kızımız ne der bakalım. Akşam olsun Hayır olsun.. :)
Hırs olursan motıvasyon sağlarsan kendıne yorgunluğun bıter bence:)) evet yarısmıyorum ama ben biraz yogunum bazen sadece okuyup çıkıyorum sıkıntı olmazmı grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?