Evdekilere kızartma yaparken gayri ihtiyari bi kaç patates kızartması attım ağzıma, alışkanlık ne berbat bişey ya çok canım sıkıldı... Fark etmeden yedim resmen... Neyse bi kaç tane en azından, önceden olsa bile isteye bi tabak yerdim..
İnşallah canım inşallah...Maşallah elıfım supersın bu sefer olacak ben inanıyorum
:))) o yüzden böyleyiz zaten :))
Dün gece harun kolcak'in vefatini ögrendigimden beri bir hüzün var icimde,cok üzüldüm gercekten
Yasar kemal'in dizelerinde dedigi gibi ''O iyi insanlar,o güzel atlara binip cekip gittiler...'' Bir bir kayiyor güzel insanlar,cocuklugumuz,hatiralarimiz..
Mekanin cennet olsun harun abi..
BuyurBen ne cok severdim ne de sevmez ikisinin ortasi
ama kendine has ses rengi bana 90'lari hatirlatirdi hep..Bendeniz hastasiydim o düetleri falan deli gibi dinlerdim..Iyi insandi diye biliyorum..Mühim olanda bu zaten..Göcüp gittiginde iyi biri olarak anilmak..
Gizlar,
Microblading yaptirdim
Tipim degisti
Yarın İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz kürüne başlıyorum inşallah.. Var mı yapmayı düşünen? Ya da daha önce yapan?
Ben yaptım canı cok faydasını gördüm önce sağlığıma yorgunluğun gitmişti resmenYarın İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz kürüne başlıyorum inşallah.. Var mı yapmayı düşünen? Ya da daha önce yapan?
Ne yaptırdım kız onu dıuom ben anlamadım cahıllıgıma verNeyi buyuriyim
Ben limonlu su içiyorum her sabah zaten limon etkilemez herhalde. ödem atmaya ihtiyacım var..Ben yaptim gecen sene..
Bol su icerek yaparsan bol bol ödem atiyorsun..
Ama bi süre sonra limon midemi rahatsiz etti ac karina..
Belki bende deneyebilirim yeniden bi daha..
Ay hadi inşallah.. bi de onu yapayım eksik kalmasın :)Ben yaptım canı cok faydasını gördüm önce sağlığıma yorgunluğun gitmişti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?