- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
evet ya bende bi zamnalar mantı üstü lokanta çıkışında simitçiden simit alıp yiyiyordum ne potansiyel ama yemiycem ya yiyince duyduğum vicdan azabı yemeyince duyduğum açlıktan çok daha fazla
evet ya bende bi zamnalar mantı üstü lokanta çıkışında simitçiden simit alıp yiyiyordum ne potansiyel ama yemiycem ya yiyince duyduğum vicdan azabı yemeyince duyduğum açlıktan çok daha fazla
tam karşımda da bi aile vardı 3 kişilik.. babaları diyet yapıyordu büyük ihtimal.. tavuk şiş istedi içecek almadı.. kızı ve karısına da vali kebabı söyledi.. hayatımda ilk kez vali kebabı yiyen kız gördüm.. 2 porsiyon iskender yiyeni (ben oluyorum bilmiyorumkismile ) görmüştüm ama.. neyse.. kız o vali kebabında ne varsa hepsini sıcak pidenin içine koya koya yedi.. ben de haayranlıkla izledim.. bi insan nasıl böyle yemek yer diye.. sonra kendime ne kadar yabancılaştığımı farkettim.. ben ki yaptığım omleti bile ekmeğin arasına k0yup yerdim.. 133 kiloya kolay çıkılmıyo.. ben de o kız gibiydim ama şimdi nasıl yiyor ya ifadesiyle bakıyordum kıza.. ben bu bir buçuk senede ne başardım ki millet 4-5 ayda hatta 3 ayda veriyor benim verdiğim kiloyu diyordum.. ama ben her yıl aldığım 10 kiloyu artık almıyor hatta üstüne de 10 kilo daha veriyordum işte.. ve cidden artık çok yedim dediğimde aslında hiç de çok yemiyordum.. midem küçülmüştü.. porsiyonlarım.. hep yapamam bayılırım ölürüm doymam olmaz ben yapamam dediğimi farketmeden yapmıştım.. bugün farkettim.. yapmışım zemuszemus
çok iyi yaa beğendim bu cümleyialkisalkisalkis sanada bravoooevet ya bende bi zamnalar mantı üstü lokanta çıkışında simitçiden simit alıp yiyiyordum ne potansiyel ama yemiycem ya yiyince duyduğum vicdan azabı yemeyince duyduğum açlıktan çok daha fazla
ooo buda çok iyi senide alkışlıyorumalkisalkisalkissüper söylemişsin birde bunaa şunu ekliyoru benn
kilo verdikçe duyucam mutlulukk yemek tenn daha üstün
nette gezerken bir yazı buldum 1 kg yağ 7000 kalori edermiş
off beyzuşum offf
sen bana hastaydınn misafirkenn
ew sahibi oldun ben sana hasta boshayallersmile
şimdi de yoksunn gel artıkın hakkaten yaa mafoldumben
sabah 09:00
2 dilim uno kepek ekmek
1 kk yağlı peynir
3 iri yeşil zeytin
1 domates 1 salatalık
1tatlı kaşığı bal
öğlen 12:30
yemekhanede çıkanların çorba hariç hepsini yedim;
1 kepçe kuru fasulye
biraz turşu
1 dilim ekmek
etli nohutlu pilav (6 kaşık vardır) -bundan 2 kaşık yemeliydim tabi ama akşam az yiyorum diye yedim gitti-
ara da yeşil elma yiycem, sütlü kahve içerim tatlandırıcıyla
akşam yine yarım elma 1 salatalık 1 çay bardağı light yoğurt yemeyi düşünüyorum.
ee ne diyosun bu duruma. dün de tatlı çıkmıştı yarısını yedim. pazartesiden beri de 1 kg verdim. resmen yedikçe veriyorum. yok yemiyodur bu kadar dersen resmini bile çekerim haftaya pazartesi:)
ama bunun yanı sıra, hareketli oluyorum 50 dk kadar yürüyorum. 10 dk mekik çekiyorum. 2.5 lt vivarı su içiyorum..
Kesinlikle ekmek olmadan yaşanması gerektiğine inanıyorum.. İçinde besin olarak hiçbirşey ihtiva etmeyen bir yiyecektir ekmek.. saf şeker kadar gereksizdir.. her zaman almamız gereken şekeri meyve ve sebzelerden proteini çoğunlukla beyaz et, balık ve yumurtadan almamız gerek.. kalsiyumu hiç eksik etmemek peyniri yoğurdu sütü sofradan eksiltmemek gerek.. ekmekten alacağımızın hepsini bu gıdalardan alırız yanında alacağımız vitamin ve minareller kar kalır.. ben insanların nasıl yediğini de anlattım canım.. maalesef yalan değil 130 kiloyken geceleri beslenen ve herşeyimi ekmeğin arasında yiyen biriydim ben.. tamamen gereksiz bence.. burda zaten herkes kendi yaptığını anlatıyor ve.. senin mönün benim 130 kiloluk halim için aç kalmaktır.. aç kalmadan zayıflanmaz.. o mönüyle sen doyuyorsun ben de doyuyorum şimdi.. ama sabah güzelce kahvaltı ettiysem öğlen yumurta salatamı da afiyetle yediysem.. akşam bi salata ve bi kaç kaşık sebze veya et yemeği mönüme yeterli gelecektir.. ben ekmeğe ihtiyaç duymam.. şekere ihtiyaç duyarım onu engelleyemiyorum.. ama onu da şeker kullanacağım şeyleri azaltarak engelliyorum.. kahve çay puding kurabiye biskuvi yaş passta vs. ve buradaki kimse ergenlik çağındaki bir genç kız değil
anlatamıyorum galiba? ben her dediğin yanlış demedim ki. nelere takıldığımı ilk mesajda belirttim. bu menüyle aç kalınmıyor bu kiloda. aç kalınarak yapılır 800 kalori falan diyosun da ben bununla 1300leri buluyorum. onun için örnek verdim. hem nasıl ekmeksiz olsa problem değil ya. pirinç pilavı ekmekten daha mı iyi sanki?bu mönü ekmekler dışında benim için hiç problemli değil.. ve inan bu mönüyü yediğine tabiki inanırım ben.. sen öğlen 6 kaşık yemek yediğin için akşam hiçbirşey yemiyorsun.. ben de öğlen salata yediği için akşam yemeği en çok 7 kaşık ye diyorum.. ne farkı var anlamadım
benim daha önceki mesajlarımda da var ben tatlı istediğim zaman ki pek sevmem ben tatlıyı ama danone danotte yerim bu dörtlü olanlardan.. onun bir tanesi 119 cal.. bence iki gün de bir yenilebilir üstelik.. ben yemem ama öneri isteyen bir arkadaşıma bunu önermiştim..
peki.. kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?