Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya bende bi zamnalar mantı üstü lokanta çıkışında simitçiden simit alıp yiyiyordum ne potansiyel ama yemiycem ya yiyince duyduğum vicdan azabı yemeyince duyduğum açlıktan çok daha fazla

süper söylemişsin birde bunaa şunu ekliyoru benn

kilo verdikçe duyucam mutlulukk yemek tenn daha üstün

4,4 kilo var aramızda CADIARZU

niye 105 den aşağı düşemiyorum brn ya nedeen mafoldumben

Son düzenleme:

bravo sanaalkisalkisalkis
evet ya bende bi zamnalar mantı üstü lokanta çıkışında simitçiden simit alıp yiyiyordum ne potansiyel ama yemiycem ya yiyince duyduğum vicdan azabı yemeyince duyduğum açlıktan çok daha fazla
çok iyi yaa beğendim bu cümleyialkisalkisalkis sanada bravooo
süper söylemişsin birde bunaa şunu ekliyoru benn

kilo verdikçe duyucam mutlulukk yemek tenn daha üstün
ooo buda çok iyi senide alkışlıyorumalkisalkisalkis

nette gezerken bir yazı buldum 1 kg yağ 7000 kalori edermiş

biz de hergün optimum 2400 yakıyoruz bayanlar olarak.. yemeklerimizden 750-800 kalori alsak en kötü ihtimalle.. 2400-800= 1600 ve 500 calorilik spor yapsak(tempolu 2 saat yürüme) 1600+ 500= 2100 7 günde 7*2100= 14700 7000 e bölcez şimdi bunu 14700/7000= 2,1.. yani en kötü ihtimalle haftada 2 kg yağ yakabiliriz.. CADIARZU

Son düzenleme:
citolcüm ellerine sağlık yanliz ben 79.8 olmayı çok istesem de 88.8im geçen hafta da 89.5tim geçen hafta 80.5 yazmıştın da bilmiyorumkismile

ben hiç 105 den düşecekmişim gibi hissetmiyorum ya bak çok kötü oldum şimdi mafoldumben

ellerine sağlık citolcüm yalnız ben 79.8 olmayı çok istesem de 88.8im geçen hafta 80.5 yazmıştın da ben 89.5tim bilmiyorumkismile

ooo kızlar süper kilolar verilmiş herkesi tebrik ederim, çabasını sürdüren bu işin peşini her şeye rağmen bırakmayanları da tebrik ederim.

candy'cim yavrum gülüm yüksek kilolarda olan arkadaşlarımıza 2 dilim ekmek falan fazla deme gözünü seveyim. "açlıktan ölünmeden zayıflanmazki" gibi cümleler kuruyorsun çok yanlış bunlar. psikolojik açıdan da yoracak şeyler. ben açlıktan ölmeden zayıflıyorum metabolizmam da öyle hızlı değil yani çünkü kas oranım düşük. sen yap tamam yargılamam ama başkalarına önerme yani:) hele bi yerde "1200 calorilik diyeti ben şişmanlarken yiyordum" demişsin! gözlerim faltaşı gibi açıldı. dünya sağlık örgütü 1200 kal. ve altı diyetlerin uzun süreli yapılmasına kesinlikle karşı. gittikçe azaltman gereken bi kalori olacak benim kiloma inince napacaksın suyla mı besleneceksin? metabolizmik bi sorunun vardır canım eğer hakkaten 1200 lük yiyip te veremiyorsan, hele de bu kiloda.

ara sıra sabırsızlanıp deyoks falan yapıyorum veya bu hafta 2 vercem diyip az yediğim oluyor ama doğrusu budur demedim hiç bi zaman. arada motivasyon olsun yapılsın ama ekmeği çıkarın demek falan oooohhoo yani:)

ben yazayım yediklerimi o zaman yine arada bir de önemli olanın yemek ve bunları yakmak olduğunu görsün arkadaşlar...

sabah 09:00

2 dilim uno kepek ekmek
1 kk yağlı peynir
3 iri yeşil zeytin
1 domates 1 salatalık
1tatlı kaşığı bal

öğlen 12:30

yemekhanede çıkanların çorba hariç hepsini yedim;

1 kepçe kuru fasulye
biraz turşu
1 dilim ekmek
etli nohutlu pilav (6 kaşık vardır) -bundan 2 kaşık yemeliydim tabi ama akşam az yiyorum diye yedim gitti-

ara da yeşil elma yiycem, sütlü kahve içerim tatlandırıcıyla

akşam yine yarım elma 1 salatalık 1 çay bardağı light yoğurt yemeyi düşünüyorum.

ee ne diyosun bu duruma. dün de tatlı çıkmıştı yarısını yedim. pazartesiden beri de 1 kg verdim. resmen yedikçe veriyorum. yok yemiyodur bu kadar dersen resmini bile çekerim haftaya pazartesi:)

ama bunun yanı sıra, hareketli oluyorum 50 dk kadar yürüyorum. 10 dk mekik çekiyorum. 2.5 lt vivarı su içiyorum..

benim diyetisyenim buna bile az diyor ama ben dedim ya sabırsızım bir yarım kiloyla bi kiloyla yetinemiyorum diye çok da abartmıyorum.

kalori kısıtlaması metolizmik hızınız %20 düşürür. yani sen yemiyorsun ama %20 yavaş eritiyor vücudun. ayrıca bu hafta yemeyi artırdığımdan beri saç dökülmem de azaldı.

böyleyken böyle. az yemeliyiz demeyelim, ben az yiyorum ama tavsiye edemem tabi diyelim...

off beyzuşum offf
sen bana hastaydınn misafirkenn
ew sahibi oldun ben sana hasta boshayallersmile

şimdi de yoksunn gel artıkın hakkaten yaa mafoldumben

Canım CITOL üm bende seni ve tüm arkadaşları çok severek aranıza katılmak için hasretle gün saymıştım biliyorsun.

Sizleri çok özlüyorum bu gerçek ama bazen Allah başka elem keder vermesin ama aile yakın çevre ile ilgilenmek gerekeiyor.Ben stresli ve moralsiz olduğumda çoğumuz gibi ne diyet yapabiliyorum ne de çevremle ilgilenebiliyorum.Böyle biraz tatsız ve moralsiz bir dönem geçirdim.Kilo aldım şimdi sadece kilolara moralim bozuk.Onunda çaresini biliyoruz yeter ki yapabilelim.

Bu arada emekli olma kararı aldım.Bu da sıkıntılı bir dönem yaşattı bana .Eşim ve babam sıkılırsın dediler.Ailenin tüm kadınları emekli ol keyfine bak dediler.Bende keyfime bakmaya karar verdim.Yaza emekliyim inşallah.İş yerimin şartları uygun olursa tabii.Onları da zorda bırakmak istemiyorum.
Çenem düştü gene;dedimya ÖZLEDİM SİZİ VE SOHPETLERİMİZİ........Şenizkaydirigubbakcemile5

şu an yatak odasındayım çamaşırları katlayıp yerleştiirken açtım beyonce oynuyarak yerleştiriyorum hem işim eylenceli oldu hem kalori yakım spor yapamadığıma göre arada sizede yazmayı ihmal etmiyorum

Kesinlikle ekmek olmadan yaşanması gerektiğine inanıyorum.. ıçinde besin olarak hiçbirşey ihtiva etmeyen bir yiyecektir ekmek.. saf şeker kadar gereksizdir.. her zaman almamız gereken şekeri meyve ve sebzelerden proteini çoğunlukla beyaz et, balık ve yumurtadan almamız gerek.. kalsiyumu hiç eksik etmemek peyniri yoğurdu sütü sofradan eksiltmemek gerek.. ekmekten alacağımızın hepsini bu gıdalardan alırız yanında alacağımız vitamin ve minareller kar kalır.. ben insanların nasıl yediğini de anlattım canım.. maalesef yalan değil 130 kiloyken geceleri beslenen ve herşeyimi ekmeğin arasında yiyen biriydim ben.. tamamen gereksiz bence.. burda zaten herkes kendi yaptığını anlatıyor ve.. senin mönün benim 130 kiloluk halim için aç kalmaktır.. aç kalmadan zayıflanmaz.. o mönüyle sen doyuyorsun ben de doyuyorum şimdi.. ama sabah güzelce kahvaltı ettiysem öğlen yumurta salatamı da afiyetle yediysem.. akşam bi salata ve bi kaç kaşık sebze veya et yemeği mönüme yeterli gelecektir.. ben ekmeğe ihtiyaç duymam.. şekere ihtiyaç duyarım onu engelleyemiyorum.. ama onu da şeker kullanacağım şeyleri azaltarak engelliyorum.. kahve çay puding kurabiye biskuvi yaş passta vs. ve buradaki kimse ergenlik çağındaki bir genç kız değil

bu mönü ekmekler dışında benim için hiç problemli değil.. ve inan bu mönüyü yediğine tabiki inanırım ben.. sen öğlen 6 kaşık yemek yediğin için akşam hiçbirşey yemiyorsun.. ben de öğlen salata yediği için akşam yemeği en çok 7 kaşık ye diyorum.. ne farkı var anlamadım

benim daha önceki mesajlarımda da var ben tatlı istediğim zaman ki pek sevmem ben tatlıyı ama danone danotte yerim bu dörtlü olanlardan.. onun bir tanesi 119 cal.. bence iki gün de bir yenilebilir üstelik.. ben yemem ama öneri isteyen bir arkadaşıma bunu önermiştim..

ne alaka şimdi ergen değiliz demek? öyle bişey kastemedim ki. ben de tavsiye alıyorum eleştiri alıyorum hiç böyle tepki vermedim. burada zaten benim bildiğim doğrudur demek için bulunmuyoruz, destek almak ve sağlıklı zayıflamak için bulunuyoruz. kaldı ki ben senin ne yediğinle falan hiiiç ilgilenmem tavrın buysa. başkalarına önerdiğin için yazdım. yoksa herkes bi sürü diyet yöntemi deniyo tutup ta yapmayın etmeyin yazmıyorum.

ekmek yaşamak için gereklidir dediğimi hattırlamıyorum zaten. sadece karbonhidrat alımını ekmekten yapan biri için 2 dilim fazla değildir sabahları. yoksa tabii başka besinlerden sağlayabiliriz. ikincisi de benim 80ken yediğim senin 130da yediğin için tabii ki aç kalmaktır. o zaman da o yanlış olurdu zaten. ayrıca da geceleri ekmek arası yiyordum demişsin bunun sağlıksız olduğu belli zaten, bunu yapın dediğimi hatırlamıyorum. 1200kalorilik şeyi o şişmanlarken yedim demişsin hiiç sanmıyorum.

son kez söylüyorum ben senin ne yediğinle ne gibi fikirler üretip bazı yiyecekleri gereksiz bulduğunla ilgilenmiyorum. bunları tartışmam. kaç aydır buradayım şunu yiyin diye de tartışmadım. sadece başkalarına önermeyerimseniben ekmek yeme aç gez 700 kalori+ 500 lük spor yap vs dersen ben de candy ye katılmıyorum çok iyi yapmışsın derim. sağlıklı olandan yana tavsiye veririm.

az önce çorbadan bir kase daha yedim sanırım akşama yiyemem miydem bir hoş oldu akşamada sebze haşlayıp salatasını yapıcam görüşmek üzere ben kaçar o kadar oyundan sonra iyi terledim duşa girmeliyim sağlıkla kalın sabaha görüşürüz

anlatamıyorum galiba? ben her dediğin yanlış demedim ki. nelere takıldığımı ilk mesajda belirttim. bu menüyle aç kalınmıyor bu kiloda. aç kalınarak yapılır 800 kalori falan diyosun da ben bununla 1300leri buluyorum. onun için örnek verdim. hem nasıl ekmeksiz olsa problem değil ya. pirinç pilavı ekmekten daha mı iyi sanki?

bunu da anlamadım? tatlılardan bahsetmiyoruz ki? yenemez demedim ki? ayrıca hiç sevmem ben onu falan gibi şeyler söylemeni de akıllıca buldum yazmıştım. her dediğin yanlış demişim gibi davranma lütfen. çook az yenilmeli, ekmek yok 1200 kal çok diyosun ben onlara yazmıştım kibar bi dille ama nerden nereye geldik. ona bakarsan etler de bağırsak da çürüyomuş tamamen etsiz ve pişmiş besinsiz beslenmesi gerekildiğine inanan akımlar var. ee ben de onu savunayım sen ekmeği çıkar ben eti çıkarayım herkese önerelim kesin olmayan şeyleri? sonra burda herkese yemekten korkar hale gelsin?

neyse ben daha bişey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…