- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Ah cahillik basa bela kuzum cok güzel olmuş
iyi akşamlar
bugun dahiliyeye gittim tiroitlerimde sorun yokmuş çok şükür..demekki spora başlamam gerekicek biran evvel ..ama niye kilo veremediğimi çözemiyorum..birde sporla deniyelim..kaç gündür tiroitlerim çalışmadığı için kilo veremediğimi düsünüyordum
Yarın İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz kürüne başlıyorum inşallah.. Var mı yapmayı düşünen? Ya da daha önce yapan?
Sen biraz daha bekle, belki de bişey demez doktor. sonuçta kürün içindekileri normalde tüketiyosun dimi?Demiştim sana yoktur bişey. .
Çok sevindim sorun olmamasina şükür. .
20 dakikayla yürüyüşe başla derincim sonra arttirirsin. . Çok yoruluyorsun elbet ama kendin için bu adımı atmalisin. .
En azından bu direncini kirarsin. .
Aslında da ben de istiyorum karacigerim için..Fakat malum durumumdan dolayi cekincem var..
Doktoruma sorsam kesin karşı çıkar. Şöyle bi 6 aylik olunca yapayım en iyisi..
Sen biraz daha bekle, belki de bişey demez doktor. sonuçta kürün içindekileri normalde tüketiyosun dimi?
Selam kızlar.nasılsınız?özledim sizi herkes iyidir umarm.
Tahlil falan yapmadi doktor sifatima buyuteclen bakip yazdi ciziktirdi ama kocaman bi ilac zor iciyorum ilk baslarda bi ictim bogazima yapisti resmen her lokmada hissettim yeriniTekrarlamaz inşallah. .
Tahlillerini yaptırdım dimi.? Baya ağır oluyor bu tip antibiyotikler..
ah bonus insallah ya insallahBir hayrişin 130 olmasini birde derinin 125 in altina dusmesini birde kendimin ve eboenin 99.9 u gormesini cok istiyorum en kilolular olarak :))
Haa @Amethyst_1 guzumuda unutmiyim bir ara 104 ken kilo almak basari tabi
Benim aldigim gibi
Cakil yeliz baharinda 90 in altina inmesini istiyorum en kisa zamanda.
Fridaninda 90 olmasini ve 90 i korumasini istiyorum.
Asuman ablaninda 70 olmasini.
Isildurununda 70 olmasini istiyorum
Cokmu sey istiyorum he
Ben de bi defa diyet icin alışveriş yaptm güya.kepekli ekmekleri yağlı yağlı bikac tane tost seklinde yedim.aldığım sütleri de ziyan olmadn diye puding yapmıştım.tabi bunları yaptktan sonra farkettim:)Geçmişte kaldı artık. .
Komik ani olarak paylaşıcaz bundan sonra.. .
Iyiyim canm yuvarlanıp gidiyorum.klasik gebelik sikayetleri iste.cok şükür 28 haftalk olduk.hala kaşıntı başlamadı her gecen güne şükrediyorum.Biz de seni özledik. . Nerdesin, neden gelmiyorsun, nasıl gidiyor gebelik.?
Bir hayrişin 130 olmasini birde derinin 125 in altina dusmesini birde kendimin ve eboenin 99.9 u gormesini cok istiyorum en kilolular olarak :))
Benim aldigim gibi
Cokmu sey istiyorum he
Gözden uzak olan gönülden hayaldende uzak oluyo demek...bonus kafa senii...
iyi akşamlar
bugun dahiliyeye gittim tiroitlerimde sorun yokmuş çok şükür..demekki spora başlamam gerekicek biran evvel ..ama niye kilo veremediğimi çözemiyorum..birde sporla deniyelim..kaç gündür tiroitlerim çalışmadığı için kilo veremediğimi düsünüyordum
Tahlil falan yapmadi doktor sifatima buyuteclen bakip yazdi ciziktirdi ama kocaman bi ilac zor iciyorum ilk baslarda bi ictim bogazima yapisti resmen her lokmada hissettim yerini
ah bonus insallah ya insallah
Bonus İnsülin direnci olabilir dedi diyetisyen geçen hafta gittiğimde sekerimde 109 ciktiInsulin direnci varmiydi yoksa sadece vucut bunye direnci baska bisey degil.
Uzun sure bu kiloda kaldigin icin.
Ama gecicek insallah
Demek sifatina buyutecnen bakti
Sutlu kabagi gormedim sanma nasil yaptin guzel geldi kulagima
Bonus seviliyosun inşallahBir hayrişin 130 olmasini birde derinin 125 in altina dusmesini birde kendimin ve eboenin 99.9 u gormesini cok istiyorum en kilolular olarak :))
Benim aldigim gibi
Cokmu sey istiyorum he
:)) aynen bende patatesi ekmegin. Arasina koyup yerdim:))) o yüzden böyleyiz zaten :))
Ben ne cok severdim ne de sevmez ikisinin ortasi
ama kendine has ses rengi bana 90'lari hatirlatirdi hep..Bendeniz hastasiydim o düetleri falan deli gibi dinlerdim..Iyi insandi diye biliyorum..Mühim olanda bu zaten..Göcüp gittiginde iyi biri olarak anilmak..
Gizlar,
Microblading yaptirdim
Tipim degisti
Ben yaptim faydasini bol su ile gordum.Yarın İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz kürüne başlıyorum inşallah.. Var mı yapmayı düşünen? Ya da daha önce yapan?
Sormustun kirsehirliyim canim.Demiştim sana yoktur bişey. .
Çok sevindim sorun olmamasina şükür. .
20 dakikayla yürüyüşe başla derincim sonra arttirirsin. . Çok yoruluyorsun elbet ama kendin için bu adımı atmalisin. .
En azından direncini kirarsin. .
Aslında da ben de istiyorum karacigerim için..Fakat malum durumumdan dolayi cekincem var..
Doktoruma sorsam kesin karşı çıkar. Şöyle bi 6 aylik olunca yapayım en iyisi..
Demir d vitamini b 12 bakildimi bunlarda çok önemli kilo vermede mesela benim benim demirin çok düşükken bir ay deli gibi spor yapıp azıcık yediğim halde hiç kilo verememiştimiyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?