Ben yaptım hiç tavsiye etmem üçüncü günü zamansız adetim geldi adet söktürücü resmenYarın İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz kürüne başlıyorum inşallah.. Var mı yapmayı düşünen? Ya da daha önce yapan?
Bende sevindim canim...cocuklarla yürüyüşe çıkamıyorum canım yaaa akşam esim gelince cikabilirim oda gec geliyor aksam 9dan sonrada korkuyorum tek başıma yürüyüşe cikmaya...annemde sürekli hasta onlarla da ilgileniyorum iki evim var oraya git temizlik yemek yap eve gel aynı.. bu gece tam gezmeye gidiyorduk annemin panik atagi tutmuş çocukları bıraktık gideceğimiz yere annemi acile götürdük dıazem yaptılar bana getirdik şimdi yarın akşama kadar uyur...Demiştim sana yoktur bişey. .
Çok sevindim sorun olmamasina şükür. .
20 dakikayla yürüyüşe başla derincim sonra arttirirsin. . Çok yoruluyorsun elbet ama kendin için bu adımı atmalisin. .
En azından direncini kirarsin. .
Aslında da ben de istiyorum karacigerim için..Fakat malum durumumdan dolayi cekincem var..
Doktoruma sorsam kesin karşı çıkar. Şöyle bi 6 aylik olunca yapayım en iyisi..
Bonus İnsülin direnci olabilir dedi diyetisyen geçen hafta gittiğimde sekerimde 109 cikti
Bir ay sonra tekrar bakılacak,Bugün doktor da şeker yükleme yaparız dedi...
İyiyiz yavrimu sen nslsn bebişin nasıl kaç haftalık oldunSelam kızlar.nasılsınız?özledim sizi herkes iyidir umarm.
Bende sevindim canim...cocuklarla yürüyüşe çıkamıyorum canım yaaa akşam esim gelince cikabilirim oda gec geliyor aksam 9dan sonrada korkuyorum tek başıma yürüyüşe cikmaya...annemde sürekli hasta onlarla da ilgileniyorum iki evim var oraya git temizlik yemek yap eve gel aynı.. bu gece tam gezmeye gidiyorduk annemin panik atagi tutmuş çocukları bıraktık gideceğimiz yere annemi acile götürdük dıazem yaptılar bana getirdik şimdi yarın akşama kadar uyur...
Kız maşallah 10 haftan kalmışIyiyim canm yuvarlanıp gidiyorum.klasik gebelik sikayetleri iste.cok şükür 28 haftalk olduk.hala kaşıntı başlamadı her gecen güne şükrediyorum.
Gecmis olsun canim yaBende sevindim canim...cocuklarla yürüyüşe çıkamıyorum canım yaaa akşam esim gelince cikabilirim oda gec geliyor aksam 9dan sonrada korkuyorum tek başıma yürüyüşe cikmaya...annemde sürekli hasta onlarla da ilgileniyorum iki evim var oraya git temizlik yemek yap eve gel aynı.. bu gece tam gezmeye gidiyorduk annemin panik atagi tutmuş çocukları bıraktık gideceğimiz yere annemi acile götürdük dıazem yaptılar bana getirdik şimdi yarın akşama kadar uyur...
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar anneciğine sende çok yoruluyorsunBende sevindim canim...cocuklarla yürüyüşe çıkamıyorum canım yaaa akşam esim gelince cikabilirim oda gec geliyor aksam 9dan sonrada korkuyorum tek başıma yürüyüşe cikmaya...annemde sürekli hasta onlarla da ilgileniyorum iki evim var oraya git temizlik yemek yap eve gel aynı.. bu gece tam gezmeye gidiyorduk annemin panik atagi tutmuş çocukları bıraktık gideceğimiz yere annemi acile götürdük dıazem yaptılar bana getirdik şimdi yarın akşama kadar uyur...
Canım burası küçük bir yer doktorlarimizda öylesine işte ilgi alaka yok..Yav olabilir ne demek aman be ne zor yaziyolar tahlilleri.
Kilo var iste baksana herseye ya ne oyaliyosun sinir oluyorum boyle dr lara.
Onun sen demeden bakmadi lazimdi herseye.
D vitamini falanda onemli.
Insulini 3 aylik sekerini yaptir mutlaka
Sabah uyandigimda çok yorgun hissediyorum yataktan çıkamıyorum neden acaba ya hergun ki ev işleri yemek temizlik beni çok yoruyor herkes evde üç öğün koş koş koşKolay gelsin kuzum... Menü paylaşmıyorsun yoğunluktanmı.?
Hem yorucu hem güzel oluyor kalabalık..
Ankaralımısınız.?
Çakılcım geri sayımı unutma. Şafak kaç oldu.?
kız kızamı gideceksiniz ne güzel...İyi spor olur bol bol yüz..
OĞluna sevgiler. :) bu ara fazlasıyla tükettiğim iki besin..
Ev işini ne yaptınız.?
Kolay gelsin kuzum.. Uğra arada, özledik da. :)
Çok şükür cilt konusun da şans benden yana..
Antibiyotik tedavisimi görüyorsun...?
Evet ben de farkediyorum sende ki durgunluğu,boşvermişliği..
Tez elden hareket ve mönü paylaş artık...
yarın tartı durumun nasıl.? :)
Bu arada hasibe de izmirli 5 olduk..
Demir esksikse hiç kilo gitmiyor d vitamini de öyle ay ne gıcık drlar var ya biz öğrendik onlar hala sallamiyorCanım burası küçük bir yer doktorlarimizda öylesine işte ilgi alaka yok..
Diyetisyen yanındaki hemsireye söylüyordu tahlillerime bakarken insulin direncide olsbilit diye...olmadi bir saat uzaklıkta bir özel hastane var oraya giderim..bakalim bir ay sonra tahlil yaptığında durum ne olacak..moralim bozuluyor kilo veremediğini görünce...bana 8 yada 9 kilo verirsin bu liste ile dedi bugün 10 gün oldu ben bir kilo verebildim..var bir şey ama nee
Canım burası küçük bir yer doktorlarimizda öylesine işte ilgi alaka yok..
Diyetisyen yanındaki hemsireye söylüyordu tahlillerime bakarken insulin direncide olsbilit diye...olmadi bir saat uzaklıkta bir özel hastane var oraya giderim..bakalim bir ay sonra tahlil yaptığında durum ne olacak..moralim bozuluyor kilo veremediğini görünce...bana 8 yada 9 kilo verirsin bu liste ile dedi bugün 10 gün oldu ben bir kilo verebildim..var bir şey ama nee
Sabah uyandigimda çok yorgun hissediyorum yataktan çıkamıyorum neden acaba ya hergun ki ev işleri yemek temizlik beni çok yoruyor herkes evde üç öğün koş koş koş
Bakıldı canım hepsine sorun yok onlarda ..Demir d vitamini b 12 bakildimi bunlarda çok önemli kilo vermede mesela benim benim demirin çok düşükken bir ay deli gibi spor yapıp azıcık yediğim halde hiç kilo verememiştim
Sağol canimGecmis olsun canim ya
Sağol canim ...annem 15 senedir panik atak hastası bir türlü yenemiyor..herseyi kafasında kuruyor ufacık şeyleri bile...aslinda babam çok yardımcı ben sürekli her işiyle ilgileniyorum temizlikleri pazarı marketi...birde şimdi eve kapandı dışarı çıkamıyor çıktığı zaman düşüyor isim çok zor..Çok geçmiş olsun canım acil şifalar anneciğine sende çok yoruluyorsun
Çok moralim bozuk guldurdünya beni bonusYarin cuma vakti okuyup üfleyelim seni kismeti baglanan genc kizlar gibi diyetin baglandi demek
Anneciginede gecmis olsun ikinizde ayri yipraniyorsunuz bu durumda
Çok moralim bozuk guldurdünya beni bonus
Demek diyetim baglandi
Yarın sen beni oradan oku üfle bakalim
Annemin panik atağında üzülüyorum ama bu sıra daha çok düşmeleri üzüyor beni yuruyemiyor artık.. geçen gün gezmeye gittik dolmuşa bindirecektim onu arkamda bastonu ile geliyordu bir düştü ..zor kaldırdım.. daha 62 yaşında erken bıraktı kendini
Canim anneminki burkma değil iki sene önce pazarda düşünce iki kez ameliyat olduYa bi kere birakinca toparlamasi zor daha.
Benim kv dede oyle cok hastalik cekti onlar sebep oldu biraz birazda guveni kacmis cok uzun yillardir tek basina disari cikamiyo.
Dustukce iyice gucsuzlesiyodur yer yapiyo sanki daha once burkulan bi yer bile olsa ikinciye cok cabuk oluyo hemen ayy anlatabildimmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?