Canim anneminki burkma değil iki sene önce pazarda düşünce iki kez ameliyat oldu
Fena değildi iyiydi ama iki üç aydır çok kötü oldu hiç yuruyemiyor sürekli dusecekmiş gibi yürüyor o yüzden fazla çıkarmıyoruz korkuyorym düşecek daha kötü bir şey olacak diye..
Neyse sarzım bitiyor iyi geceler canım
Herhalde ikimiz varız...
Tripli bende daha tam sıkı alisamadim inan.
Bayramdan beri 3.haftam ama arada 1-2 gun kacan seyler oluyor.
Yinede bozmamaya calisiyorum moralimi cunku baya terbiye ediyorum kendimi.
Cok fazla yiyen biriydim simdi hamdolsun kontrolluyum.
3.haftayi bitiriyorum hala pes etmedim oda cok buyuk basari benim icin.
Ha zorlanmiyomuyum hemde nasil.
Bugun pilav yaptim yok boyle bir can cekmesi sanirsin afrikada 6 ay kalmis ölmüş gebermişim pilav diye tobe ya rabbim
Bir iki didikledim ucundan ama asla kontrolumu kaybetmedim.
Buraya yazacagimi dusundum ausun persembeyi nasil ozenerek gecirmemiz gerektigini hatirlatmasini dusundum.
Ins bir hafta sifir kacamak yaptigim an listeye girecegim
Kilo bildirimim öyle olmayacak malesef..
kabagi kabuguyla beraber su soyacak aletleri varya onunla ince ince dogruyosun uzerine bir bardak sut biraz yag 1 yumurta tuz karabiber koyup karistiriyosun ve firinda uzeri kizarmaya baslayana kadar pisiriyosun sonra kasar rendesi seriyosun uzerine oda hafif kizarinca oldu bitti ben cok begendim tadiniInsulin direnci varmiydi yoksa sadece vucut bunye direnci baska bisey degil.
Uzun sure bu kiloda kaldigin icin.
Ama gecicek insallah
Demek sifatina buyutecnen bakti
Sutlu kabagi gormedim sanma nasil yaptin guzel geldi kulagima
Yok tatlım ya sürekli diyet düşünüp yapamamak mi acep yada bir vitamin eksikliği ne bilim anlamadımIsil kv sendeyken bile boyle yorgunum demiyodun.
Duygusal sebepler varmi bunu tetikleyen?
Kimseye yaranilmiyo cok yipratma kendini herseye yetismek icin
Gece 1.30 du sanırım ay nasıl sallandik uykuya geçmiştim tamMuglada depremmi olmus yaDerin siz hissettinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?