Safak 45 ve simdilik yavas ve emin adimlarDün yatağa girdikten sonra kuzenimden gelen mesajla öğrendim İçim bi tuhaf oldu üzüldüm..
İlk gençlik yıllarımı hatırladım. Harun kolçak,levent yüksel,Sertap,Aşkın.
Kasetlerini alırdık. Arkadaşlarla dönüşümlü dinlerdik şarkılar üzerine kritik yapardık..
hüzünlendim.. Gençliğimden epey uzaklaşıyorum artık. Hayat çok kısa hem de çok...
Safak 45 ve simdilik yavas ve emin adimlarDün yatağa girdikten sonra kuzenimden gelen mesajla öğrendim İçim bi tuhaf oldu üzüldüm..
Kasetlerini alırdık. Arkadaşlarla dönüşümlü dinlerdik şarkılar üzerine kritik yapardık..
hüzünlendim.. Gençliğimden epey uzaklaşıyorum artık. Hayat çok kısa hem de çok...
Dun ayniseyleri dusundum artik sesini sevdigim tum anilarim gidiyor yavas yavasDün yatağa girdikten sonra kuzenimden gelen mesajla öğrendim İçim bi tuhaf oldu üzüldüm..
Benim de var ama 6000 i gecemiyorum cogu zaman iste oturmaktan isyanBonus senin adım sayarın vardı dimi.?
Hatırlıyormusun bi dönem sözen vardı bir de senin dayko'n :) adım sayarları ağlatıyorlardı.. Sen de varmıydın o yarışta...
ben de şimdi hep üzerim de taşıyorum. 10,000 adım olmayınca evin için de turluyorum ama illa ki oluyor çoğu zaman geçiyor o bile bi nevi motive...
yoksa senin aile hekimliğinden iste ücretszi veriyorlar..
Hayir cok sey istemiyosun bizde istiyoruzBir hayrişin 130 olmasini birde derinin 125 in altina dusmesini birde kendimin ve eboenin 99.9 u gormesini cok istiyorum en kilolular olarak :))
Haa @Amethyst_1 guzumuda unutmiyim bir ara 104 ken kilo almak basari tabi
Benim aldigim gibi
Cakil yeliz baharinda 90 in altina inmesini istiyorum en kisa zamanda.
Fridaninda 90 olmasini ve 90 i korumasini istiyorum.
Asuman ablaninda 70 olmasini.
Isildurununda 70 olmasini istiyorum
Cokmu sey istiyorum he
gunaydinn ❤❤Günaydın
Hayırlı cumalar. .
Ayyy sagol canım yaaa inan 120 ye bile gelebilen daha moralli ve istekli devam edebilirim diyetimeBir hayrişin 130 olmasini birde derinin 125 in altina dusmesini birde kendimin ve eboenin 99.9 u gormesini cok istiyorum en kilolular olarak :))
Haa @Amethyst_1 guzumuda unutmiyim bir ara 104 ken kilo almak basari tabi
Benim aldigim gibi
Cakil yeliz baharinda 90 in altina inmesini istiyorum en kisa zamanda.
Fridaninda 90 olmasini ve 90 i korumasini istiyorum.
Asuman ablaninda 70 olmasini.
Isildurununda 70 olmasini istiyorum
Cokmu sey istiyorum he
Sagol canımBende okuyup kaçanlardanmDerin annene çok geçmiş olsun Rabbim panik ataktan kurtarsin inşallah tez zamanda nasıl zor bi hastalık olduğunu bende biliyorum az çok sanada allah kolaylik versin
Canım diyetisyenimin verdiği listeden çıkmak istemiyorum..bir hafta daha deniycem olmadı sonra bakarimDerin insülin direnci kalmış bi bakılmayan, o da çıkmazsa demekki bi değişiklik lazım sana.. bi kaç gün detoks tarzı bişey mi yapsan?
Seninle konuşuyordum bonus yattığım yerde hiç hissetmedim..Muglada depremmi olmus yaDerin siz hissettinizmi?
YENA kuzum mıgden için birşey cekılecektın ne oldu ben mi atladım simdi geldi aklıma
Benim de var ama 6000 i gecemiyorum cogu zaman iste oturmaktan isyan
Aptal tartiaptal bonus degil tabikide aptal tarti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?