Kilo bildirimi
Geçen hafta 128
Bugün 128.8
800 gr artıdayim...
Insulun direncini okuyorum netten acaba diyirym çünkü onda da ne kadar az.yesen spor yapsanda kilo zor veriliyormuş.. bunun ilacı varmı acaba
Aynen aptal tartı hemde çok beni bu kadar uzdugu için akşam yemeğini erkenden yedim..domates corbasi ve tavuk sote yapmıştım..gece seninle konuşurken bile çok acikmistim ama yemedim yinede sonuc+800grAptal tartiaptal bonus degil tabikide aptal tarti
Sağol canim...insallah ama zor annem bir turlu toparlanamiyor az once bir sürü nasihat ettim..rahat in bey de yok diyorum neyi kafana takıyorsun...elinde değil beyinde bitiyor işDerin canım geçmiş olsun annene inş bir daha tekrarlamaz. .
Dusmesinin sebebi. Orta kulakla alakali bi sorun olabilir belki. Denge sorunu yaratıyor çünkü.
Kilonu merak ediyorum inş tartı sevindirmistir seni.
Hayyyy allah yaaa şimdi üç haftada insülin direncimmi var acaba stresine giricem...Var sozde ama cozum degil. Esim kullaniyor 5 senedir ve hala direnci yuksek.
Beslenmeyle iliskili.
Benim yuksek ilac vermedi dr.
Hayrişin direnci vardi ona ragmen verdi.
Herkes farkli tabi.
Karataya gore ara ogunler karbonhidratlar direnc sebebi
Hayyyy allah yaaa şimdi üç haftada insülin direncimmi var acaba stresine giricem...
Hayirli cumalar
Kilo ayni spor tabiki yok :)
Dün akşam defne zehra babası ile oynarken yataktan düştü ve ayağının üstüne basamamaya başladı bir kaç adım atıp düşüyordu 1 saat falan bekledik geçmeyince acile gittik röntgen çekilde çok şükür kırık yok incinmiş dedi merhem ve ağrı kesici şurup verdi.
Bugün daha iyi ama hala garip yürüyorve ilk defa neren acıyor diyince ayağını gösteriyor hala acıyormuş minik ayağı. Rabbim evlatlarımızı korusun
Adana sivesiAyni kalmayi nasil becerüyün kankeyto?
Bu şive diyorum kime benziyo biraz hanimin ciftliginden esinlenmisim sanirim
tesekkur ederim kasımpatımdafi ablacim hosgeldin,yoklugun farkediliyordu özledik seni
Eristelerin cok güzel gözüküyor,ellerine saglik..Güle güle,sevdiklerinle birlikte tüket insallah..
Eriste resimlerini görünce cocuklugum aklima geldi duygulandim,Allah'im deli miyim neyim ben
Derin cok gecmis olsun annecigine,Allah sifa versin..
Insulin direnci ilaclari var canim,kullanan arkadaslarda vardi sanirim burda yardimci olucaklardir sana..
OGULCUKLARIM hayriyemm harikasinnn,cok tebrik ediyorum seni kuzummm
aynen benim de yüksekti ilaç içtim ama mıgdemu mahvettin oda bence direnci karatay beslenmesi cok güzel kırıyor ama tabı bende belki herkese gelmez bonusum almamış sabıtte kalmamıssın 300grda olsa eksı gayet iyi inşallah cok daha güzelleri gelecek kararlılığın önemli olanVar sozde ama cozum degil. Esim kullaniyor 5 senedir ve hala direnci yuksek.
Beslenmeyle iliskili.
Benim yuksek ilac vermedi dr.
Hayrişin direnci vardi ona ragmen verdi.
Herkes farkli tabi.
Karataya gore ara ogunler karbonhidratlar direnc sebebi
oy kıyamam geçmiş olsun canımDün akşam defne zehra babası ile oynarken yataktan düştü ve ayağının üstüne basamamaya başladı bir kaç adım atıp düşüyordu 1 saat falan bekledik geçmeyince acile gittik röntgen çekilde çok şükür kırık yok incinmiş dedi merhem ve ağrı kesici şurup verdi.
Bugün daha iyi ama hala garip yürüyorve ilk defa neren acıyor diyince ayağını gösteriyor hala acıyormuş minik ayağı. Rabbim evlatlarımızı korusun
Sağol canım hoşgeldin nasılsın gözün aydın enişte geldimıs seni ne zaman gorucez listelerde hadi artık don lütfenDerin geçmiş olsun canım... Bide insülinide düşünme yoktur inş...geçenlerde bende hep ona yordum tahlil yaptırdım çıkmadı tamamen benim boşboğazlığım iradesizliğimmiş tescillemiş oldum...
Eliff harikasın kuzumm çok sevindimm az kaldı 90lara...
Hayriyecim sana nediyim bilmiyorum zaten maşaallahh maşaallahh yani...
Bonus kişisi senide unutmuyor ve öpüyorum yavri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?