Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimi
Geçen hafta 128
Bugün 128.8
800 gr artıdayim...
Insulun direncini okuyorum netten acaba diyirym çünkü onda da ne kadar az.yesen spor yapsanda kilo zor veriliyormuş.. bunun ilacı varmı acaba

Var sozde ama cozum degil. Esim kullaniyor 5 senedir ve hala direnci yuksek.
Beslenmeyle iliskili.

Benim yuksek ilac vermedi dr.
Hayrişin direnci vardi ona ragmen verdi.
Herkes farkli tabi.
Karataya gore ara ogunler karbonhidratlar direnc sebebi

Aptal tarti aptal bonus degil tabikide aptal tarti
Aynen aptal tartı hemde çok beni bu kadar uzdugu için akşam yemeğini erkenden yedim..domates corbasi ve tavuk sote yapmıştım..gece seninle konuşurken bile çok acikmistim ama yemedim yinede sonuc+800gr
Derin canım geçmiş olsun annene inş bir daha tekrarlamaz. .

Dusmesinin sebebi. Orta kulakla alakali bi sorun olabilir belki. Denge sorunu yaratıyor çünkü.

Kilonu merak ediyorum inş tartı sevindirmistir seni.
Sağol canim...insallah ama zor annem bir turlu toparlanamiyor az once bir sürü nasihat ettim..rahat in bey de yok diyorum neyi kafana takıyorsun...elinde değil beyinde bitiyor iş
Dusmeleride ayağı sis üzerine basmakta zorlanıyor dengeyi saglayamiyor

Hayyyy allah yaaa şimdi üç haftada insülin direncimmi var acaba stresine giricem...

Hayyyy allah yaaa şimdi üç haftada insülin direncimmi var acaba stresine giricem...

Ayyy derin yaa :)) stres sisiriyo seni baska aciklamasi yok.

Bisey dusunmeden kilo vermeye calismadan sadece dogru besleniceksin tamammi ?
Bak soz ver bu hafta negatiflik yok.
Surekli buraya yaz bunu sesli soyle firsatin varsa.
Kaptanda diyo liste stresiyle kilo veremeyen oluyomus listeden cikinca veriyomus.
Hadi bi stres yap gorim ben seni :)

Listeye harfiyen uyamiyosun bi kere yaptigimiz ufak yanlislar bizi cook buyuk etkiliyo.
Hep bi kalabaliktasin kafa rahat degil.
Zaten rahat bir insan hic degilsin mukemmeliyetci tarafin var.
Azcik kafani bosaltman stres atman lazim gerekirse lunaparka falan git :)) ciddiyim.
Surekli ciddi seylerle ugrasmaktan ruh yorgun.
Basit salakca seyler yapman lazim bos bos oturmak guzel bi manzaraya bakmak ciceklerle ugrasmak incik boncuk isler yapmak vs cok cesitli bir dolu sey olabilir.

Regl zamanin olabilir, ovulasyon zamanin olabilir, hic biri olmazsa stres hormonlarin tavan yapmis onlarda olabilir bu artinin sebebi.

Bunlar gorunmeyen kisim bide gorunenler var yediklerimiz.
Iki gun oglen aksam tavuk salata ye bakalim tarti ne diycek.
Vucudu sasirtmaya ihtiyac var 1 senedir en az ayni sekilde besleniyosun cunku.

Aynilari hepimiz icin gecerli.
Isilduru senin icinde.

Negatiflik en buyuk sorunumuz nolur yardimci olalim birbirmize bunu asalim ins.
Kilo verirsek asilicak belki ama asmadanda kilo veremiyürük.
Hamura bile duygulananlar pespese mp3 u aglatanlar var aramizda.

Derin sen cok guzel bir hatunsun ve sadece 100 kiloya inerek bile ince gorunuceksin.

Butunlesmisiz birbirimizle birimizin sevinci hepimizin oluyor.
Yena kilo veriyo 80 leri gordukce oyle duygulaniyorumki aglamakli oluyorum.

Ins bende 80 lere gelip aglamak istiyorum

Dün akşam defne zehra babası ile oynarken yataktan düştü ve ayağının üstüne basamamaya başladı bir kaç adım atıp düşüyordu 1 saat falan bekledik geçmeyince acile gittik röntgen çekilde çok şükür kırık yok incinmiş dedi merhem ve ağrı kesici şurup verdi.

Bugün daha iyi ama hala garip yürüyor ve ilk defa neren acıyor diyince ayağını gösteriyor hala acıyormuş minik ayağı. Rabbim evlatlarımızı korusun

Oy kuzu ya gecmis olsun ne guzemis oyle ismi :)) bizim bile olsa kac gun agriyo o napsin.

tesekkur ederim kasımpatım

aynen benim de yüksekti ilaç içtim ama mıgdemu mahvettin oda bence direnci karatay beslenmesi cok güzel kırıyor ama tabı bende belki herkese gelmez bonusum almamış sabıtte kalmamıssın 300grda olsa eksı gayet iyi inşallah cok daha güzelleri gelecek kararlılığın önemli olan

@derın seninki dirençte olabilir ama bence sıyres veyorgunlıktan ola bilir annem çocuklar haliyle yorgunluk Kadana bide bunu takıp daha cok yorma bedenini yeterli lıstene sabit kal illaki gidecek allahın izniyle

oy kıyamam geçmiş olsun canım

Derin geçmiş olsun canım... Bide insülinide düşünme yoktur inş...geçenlerde bende hep ona yordum tahlil yaptırdım çıkmadı tamamen benim boşboğazlığım iradesizliğimmiş tescillemiş oldum...

Eliff harikasın kuzumm çok sevindimm az kaldı 90lara...

Hayriyecim sana nediyim bilmiyorum zaten maşaallahh maşaallahh yani...

Bonus kişisi senide unutmuyor ve öpüyorum yavri..

Sağol canım hoşgeldin nasılsın gözün aydın enişte geldimıs seni ne zaman gorucez listelerde hadi artık don lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…