Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anneciğine geçmiş olsun derin sende az sabırlı ol listelerin çok güzel birden gidicek demekki vücut bazen yapıyor şişkinlik vardır vardır bişey yanii şakın vazgeçme olur mu

gecmis olsun canim korkar o simdi aciyacak diye ondan da tedirgin olur

Günaydın
Hayırlı cumalar. .
Sanada tünaydın canım öpüyorum :)

Denize kız kıza gittik kardeşim çalışma arkadaşımız birde köpeğimiz işte oda dişi :)))

Oğlana ev netten bakıyorum bu ay sonuna kadar gidicek ama tarihi net belli değil Karşıyaka pahalı ve güzel eşyalı daire Yok Çiğli miydi neydi bir ilçe daha var ordanda olur anne dedi bakıyorum işte evi bulup konuşucam oğlum gidip bakıp tutucak bu sefer ben bakmadan tutmayalım anne dedi ....

Iyi yapmissin kiz kiza bizde bi yarin gitmeyi dusunuyoruz semizkuma.

Kilomuz ayni bakak haftaya kim 103 olucak

Iyi yapmissin kiz kiza bizde bi yarin gitmeyi dusunuyoruz semizkuma.

Kilomuz ayni bakak haftaya kim 103 olucak
Semiz kuma günü birlikmi gideceksiniz kaç gün kalacaksınız ?

Biz çilingoza gittik orası milli parkmış güzeldi tabi karadeniz dalgalı

Kilo durumuna bakarız

burcu1983 geçmiş olsun canım..

Burcucum sizede geçmiş olsun....

gecmis olsun canim korkar o simdi aciyacak diye ondan da tedirgin olur

Kocaman teşekkürler canlar

Sağol canım hoşgeldin nasılsın gözün aydın enişte geldimıs seni ne zaman gorucez listelerde hadi artık don lütfen

sağol canım yavaştan buralardayım artıkın ama tam olarak sahalara nezaman inerim bilemicem eşim bu hafta izne ayrılıyo o tekrar iş başı yapınca diye düşünüyorum...

Ayyy canım yaaa agliycam şimdi karşıdan ici mi okumuşsun hakikatten bedenim ruhum çok yorgun ..6 ay oldu ilaçida birakali başlamak istemiyorum...zaten hafif birşeydi p...c...annemlerle uğraş çocuklarla uğraş hepsine yetmeye calismak...mukemmeliyetci tarafı mi bile gormussun karşı da ne akıllı hatunsun..evet aslında listeye tam tutmuyorum mesela meyvenin yanında sütü genelde unutuyorum...insallah buraya yazıcam her şeyi...o kadar ozledimki deniz manzarasına çayımi içmeyi..
Ama küçük hiç rahat vermiyor daha küçük çünkü her şeyi ağlayarak yaptırıyor gitmiyorum öyle yerlere...
Bu hafta senin için bir gün öğlen tavuk ve salata yiyen bakalım baskul direnicekmi hala

Ahh sağol bonusum
Neşeli sen şakrak kahkaha atmayi seven biraz kokos bir bayanım....
Ama bir tarafımda her şeyi kafasına takan kilolarıyla mutsuz depresif bir bayan..
Aynen yena kilo verdikçe bende ağlamaklı oluyorum..birbirimizi ne kadar sevdik sahiplendik sanaldada olsa iyiki varsiniz...bende 100 kiloyu bir goreyim hungur hungur agliycam...zaten üzülürüm ağlarım sevinirim aglarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…