cydnz_1 nerelerde yav kotu birşey yoktur inşallah
Teşekkür ederim bonusum. İsmini beğenmenede sevindimOy kuzu ya gecmis olsun ne guzemis oyle ismi :)) bizim bile olsa kac gun agriyo o napsin.
Anneciğine geçmiş olsun derin sende az sabırlı ol listelerin çok güzel birden gidicek demekki vücut bazen yapıyor şişkinlik vardır vardır bişey yanii şakın vazgeçme olur muAynen aptal tartı hemde çok beni bu kadar uzdugu için akşam yemeğini erkenden yedim..domates corbasi ve tavuk sote yapmıştım..gece seninle konuşurken bile çok acikmistim ama yemedim yinede sonuc+800gr
Sağol canim...insallah ama zor annem bir turlu toparlanamiyor az once bir sürü nasihat ettim..rahat in bey de yok diyorum neyi kafana takıyorsun...elinde değil beyinde bitiyor iş
Dusmeleride ayağı sis üzerine basmakta zorlanıyor dengeyi saglayamiyor
Maydanoz midenin hazimda en zorlandigi sey belki onay vermezMaydanoz rahatsız ediyor. Limon da salatada falan işte. .
Bekliyeyim bi süre daha..
gecmis olsun canim korkar o simdi aciyacak diye ondan da tedirgin olurDün akşam defne zehra babası ile oynarken yataktan düştü ve ayağının üstüne basamamaya başladı bir kaç adım atıp düşüyordu 1 saat falan bekledik geçmeyince acile gittik röntgen çekilde çok şükür kırık yok incinmiş dedi merhem ve ağrı kesici şurup verdi.
Bugün daha iyi ama hala garip yürüyorve ilk defa neren acıyor diyince ayağını gösteriyor hala acıyormuş minik ayağı. Rabbim evlatlarımızı korusun
Sanada tünaydın canım öpüyorum :)Günaydın
Hayırlı cumalar. .
Sanada tünaydın canım öpüyorum :)
Denize kız kıza gittik kardeşim çalışma arkadaşımız birde köpeğimiz işte oda dişi :)))
Oğlana ev netten bakıyorum bu ay sonuna kadar gidicek ama tarihi net belli değil Karşıyaka pahalı ve güzel eşyalı daire Yok Çiğli miydi neydi bir ilçe daha var ordanda olur anne dedi bakıyorum işte evi bulup konuşucam oğlum gidip bakıp tutucak bu sefer ben bakmadan tutmayalım anne dedi ....
Semiz kuma günü birlikmi gideceksiniz kaç gün kalacaksınız ?Iyi yapmissin kiz kiza bizde bi yarin gitmeyi dusunuyoruz semizkuma.
Kilomuz ayni bakak haftaya kim 103 olucak
Kalbime dokunur bu sarki derin derin
Çok sevindim arkadaşım tüm Azmin daim olsunVeeee kılom bonussssss bana hep dua et olurumu
130.4
Allahım gören 60 falan oldum samacsk ama cok çöl mutluyum cok şükür binlerce şükür
burcu1983 geçmiş olsun canım..
tesekkur ederim kasımpatım
aynen benim de yüksekti ilaç içtim ama mıgdemu mahvettin oda bence direnci karatay beslenmesi cok güzel kırıyor ama tabı bende belki herkese gelmez bonusum almamış sabıtte kalmamıssın 300grda olsa eksı gayet iyi inşallah cok daha güzelleri gelecek kararlılığın önemli olan
@derın seninki dirençte olabilir ama bence sıyres veyorgunlıktan ola bilir annem çocuklar haliyle yorgunluk Kadana bide bunu takıp daha cok yorma bedenini yeterli lıstene sabit kal illaki gidecek allahın izniyle
oy kıyamam geçmiş olsun canım
Burcucum sizede geçmiş olsun....
gecmis olsun canim korkar o simdi aciyacak diye ondan da tedirgin olur
Sağol canım hoşgeldin nasılsın gözün aydın enişte geldimıs seni ne zaman gorucez listelerde hadi artık don lütfen
Bence de izin bitsin ozaman başla kafan rahat olsunsağol canım yavaştan buralardayım artıkın ama tam olarak sahalara nezaman inerim bilemicem eşim bu hafta izne ayrılıyo o tekrar iş başı yapınca diye düşünüyorum...
Ayyy canım yaaa agliycam şimdi karşıdan ici mi okumuşsun hakikatten bedenim ruhum çok yorgun ..6 ay oldu ilaçida birakali başlamak istemiyorum...zaten hafif birşeydi p...c...annemlerle uğraş çocuklarla uğraş hepsine yetmeye calismak...mukemmeliyetci tarafı mi bile gormussun karşı da ne akıllı hatunsun..evet aslında listeye tam tutmuyorum mesela meyvenin yanında sütü genelde unutuyorum...insallah buraya yazıcam her şeyi...o kadar ozledimki deniz manzarasına çayımiAyyy derin yaa :)) stres sisiriyo seni baska aciklamasi yok.
Bisey dusunmeden kilo vermeye calismadan sadece dogru besleniceksin tamammi ?
Bak soz ver bu hafta negatiflik yok.
Surekli buraya yaz bunu sesli soyle firsatin varsa.
Kaptanda diyo liste stresiyle kilo veremeyen oluyomus listeden cikinca veriyomus.
Hadi bi stres yap gorim ben seni :)
Listeye harfiyen uyamiyosun bi kere yaptigimiz ufak yanlislar bizi cook buyuk etkiliyo.
Hep bi kalabaliktasin kafa rahat degil.
Zaten rahat bir insan hic degilsin mukemmeliyetci tarafin var.
Azcik kafani bosaltman stres atman lazim gerekirse lunaparka falan git :)) ciddiyim.
Surekli ciddi seylerle ugrasmaktan ruh yorgun.
Basit salakca seyler yapman lazim bos bos oturmak guzel bi manzaraya bakmak ciceklerle ugrasmak incik boncuk isler yapmak vs cok cesitli bir dolu sey olabilir.
Regl zamanin olabilir, ovulasyon zamanin olabilir, hic biri olmazsa stres hormonlarin tavan yapmis onlarda olabilir bu artinin sebebi.
Bunlar gorunmeyen kisim bide gorunenler var yediklerimiz.
Iki gun oglen aksam tavuk salata ye bakalim tarti ne diycek.
Vucudu sasirtmaya ihtiyac var 1 senedir en az ayni sekilde besleniyosun cunku.
Aynilari hepimiz icin gecerli.
Isilduru senin icinde.
Ahh sağol bonusumNegatiflik en buyuk sorunumuz nolur yardimci olalim birbirmize bunu asalim ins.
Kilo verirsek asilicak belki ama asmadanda kilo veremiyürük.
Hamura bile duygulananlar pespese mp3 u aglatanlar var aramizda.
Derin sen cok guzel bir hatunsun ve sadece 100 kiloya inerek bile ince gorunuceksin.
Butunlesmisiz birbirimizle birimizin sevinci hepimizin oluyor.
Yena kilo veriyo 80 leri gordukce oyle duygulaniyorumki aglamakli oluyorum.
Ins bende 80 lere gelip aglamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?