Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin burcu. Cok gecmis olsun prensese.

Ayni kalmayi nasil becerüyün kankeyto?

Bu şive diyorum kime benziyo biraz hanimin ciftliginden esinlenmisim sanirim

Valla kankeyto aslinda biraz artiyim ama malum donemin etkisi oldugunu dusunmk istiyorum. O yuzden ayni dedim.

Bu arada uni deki test sonuclari cikti ige 200den 409 a yukselmis. Sut alerji 5.50ydi simdi 36.4 olmus aklim almiyo nasil boyle oluyo sadece mama aliyor. Dikkatte ediyorum yani herseyi ayri elde yikiyorum ama cozemedim ben bu isi.

Bide gida paneli diye biseye bakilmis o da 22.5 cikmis. Bakalim carsamba dr ne diycek. Ayrica disardan soya bugday balik ve fistik baktircaz uniden verdikleri krem baya gecirdi losyonda iyi geldi sukur ilkkez vucudu kizariksiz ve yumusak ama kremi birakinca nolur bilmiyrm

Sagol canım amin insallah
Sagol canm ..insallah yoktur bakalım 3 hafta sonra tahlil yapilacak
Anneciğine geçmiş olsun derin sende az sabırlı ol listelerin çok güzel birden gidicek demekki vücut bazen yapıyor şişkinlik vardır vardır bişey yanii şakın vazgeçme olur mu
.
Sagol canım...dikkatli olmaya çalışıyorum birde spor yapınca ben daha güzel kilo veriyorum..leslieye başlarım.. ..

sağol canım
sadece bu günlük geldim akşam tekrar dönecem köye
Kp. Köyde kahvehane ye iniyor sıkıntı olmuyor burda olsak kahrimizdan ölürüz. Çok kahrediyor.
Üstümüze kalacak korkusuyla arayan soran yok
Geçen pazar günü köyde değildik bizim dışımızda herkes koydeydi kimse ilgilenmemiş aç kalmış

Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun

dafi ablacım hoşgeldin Rabbim ağız tadıyla yedırsın erıstelerını
Amin Allah razı olsun canım

Bugün de bitti şükür menumu payşayım
Sabah
2 yumurtadan melemen
11 zeytin
1ck fıstık ezmesi
Peynir
Domates salatalık

Aksam
3-4kasık bamya
3-4kasık kabak
Yoğurtlu semiz otu
1 tane domates
Evde artik yırtık yemekler vardı onları bıtırdım iyi oldu kimse yeniyor kalanı

Geçmiş olsun canım ailede varmı boyle sorun yasayan acaba genetik birşey mi Rabbim yardımcın olsun kuzum tez şifa bulsun inşallah pasa

Sağol canım. Sizede tekrar geçmiş olsun sadece baba alırken nasıl böyle oluyor acaba inşallah tez vakitte atlatırsınız

Sağol ablacım

Günün özeti :)

Maydanoz kürü

Muzlu yulaf lapası (3 yk yulaf ezmesi, 1 bardak süt, 1 tk kakao, 1 tk hindistan cevizi, 1 ceviz, yarım muz)

1 fincan tarçınlı süt
3 kepekli tahta bisküvilerden
1 üçgen peynir

1 tabak zeytinyağlı türlü

2 lt su.. yatana kadar 3 olur inşallah..

Spor olarak akşam yürüyüşe çıkacağım, onu o zaman bildiririm :)

Kreminizin ismi ne?

Dikkat et hasta oluyorsun vucudunu cok mu zorladin. Seker yoklugu da yapiyor ben ilk kolasiz kaldigim gun olmustum. Devam ederse ihmal etme mutlaka doktora git
ay inşallah olmak cakıl zorlayacak bırseyde yapmadım aslında

Yorgunluktan canım çok çalışıyoruz evde, ev hanımı göründüğümuze bakma çalışsak belki daha iyi
cok yorgunum cokkk

Ne yedim öteyim

Sabah 10:30
2 yumurta omlet
3 kk beyaz peynir
1 tane köy biberi
2 dilim tam bugday (peynir ve yumurta fazla oldu anca doydum

13:00
Avuc ici dut kurusu, 3 ceviz, çay

Öglen 15:30
8 kasik kiymali kurufasulye
3 dolu kasik yogurt

Akşam 18:30
1 kase mercimek corbasi
4 kaşik pilav
Cok az salata

Su 1 litre artiramadim kac gundur.
Spor henuz yok yuruyus yaparim belki

Menü

Sabah 1 simit
Öğlen mercimek çorbası -salata-2 dilim ekmek
4 de 1 avuç antep fıstığı
Aksam lahmacun 2 tane yanına bol salata ayran

Daha yeni çıktım işten açlıktan ölüyorum gözüm sadece lahmacun görüyor suan kimse beni tutamazzzzz.

Bonus canım masallahın var ne güzel düzen otutturdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…