Dün akşam defne zehra babası ile oynarken yataktan düştü ve ayağının üstüne basamamaya başladı bir kaç adım atıp düşüyordu 1 saat falan bekledik geçmeyince acile gittik röntgen çekilde çok şükür kırık yok incinmiş dedi merhem ve ağrı kesici şurup verdi.
Bugün daha iyi ama hala garip yürüyorve ilk defa neren acıyor diyince ayağını gösteriyor hala acıyormuş minik ayağı. Rabbim evlatlarımızı korusun
Ayni kalmayi nasil becerüyün kankeyto?
Bu şive diyorum kime benziyo biraz hanimin ciftliginden esinlenmisim sanirim
Sagol canım amin insallahSelamün aleyküm hayırlı cumalar
Kilom aynı diyelim eksiği var fazlası yok
Spor 45 dk yürüyüş
Depremi hissedenlere geçmiş olsun
Derin canım annene çok geçmiş olsun.Allah tüm sıkıntılarını gidersin
Sagol canm ..insallah yoktur bakalım 3 hafta sonra tahlil yapilacakDerin geçmiş olsun canım... Bide insülinide düşünme yoktur inş...geçenlerde bende hep ona yordum tahlil yaptırdım çıkmadı tamamen benim boşboğazlığım iradesizliğimmiş tescillemiş oldum...
Eliff harikasın kuzumm çok sevindimm az kaldı 90lara...
Hayriyecim sana nediyim bilmiyorum zaten maşaallahh maşaallahh yani...
Bonus kişisi senide unutmuyor ve öpüyorum yavri..
.Anneciğine geçmiş olsun derin sende az sabırlı ol listelerin çok güzel birden gidicek demekki vücut bazen yapıyor şişkinlik vardır vardır bişey yanii şakın vazgeçme olur mu
sağol canımdafi ablacim hosgeldin,yoklugun farkediliyordu özledik seni
Eristelerin cok güzel gözüküyor,ellerine saglik..Güle güle,sevdiklerinle birlikte tüket insallah..
Eriste resimlerini görünce cocuklugum aklima geldi duygulandim,Allah'im deli miyim neyim ben
Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsunDün akşam defne zehra babası ile oynarken yataktan düştü ve ayağının üstüne basamamaya başladı bir kaç adım atıp düşüyordu 1 saat falan bekledik geçmeyince acile gittik röntgen çekilde çok şükür kırık yok incinmiş dedi merhem ve ağrı kesici şurup verdi.
Bugün daha iyi ama hala garip yürüyorve ilk defa neren acıyor diyince ayağını gösteriyor hala acıyormuş minik ayağı. Rabbim evlatlarımızı korusun
Amin Allah razı olsun canımdafi ablacım hoşgeldin Rabbim ağız tadıyla yedırsın erıstelerını
Geçmiş olsun canım ailede varmı boyle sorun yasayan acaba genetik birşey mi Rabbim yardımcın olsun kuzum tez şifa bulsun inşallah pasaAmin burcu. Cok gecmis olsun prensese.
Valla kankeyto aslinda biraz artiyim ama malum donemin etkisi oldugunu dusunmk istiyorum. O yuzden ayni dedim.
Bu arada uni deki test sonuclari cikti ige 200den 409 a yukselmis. Sut alerji 5.50ydi simdi 36.4 olmus aklim almiyo nasil boyle oluyo sadece mama aliyor. Dikkatte ediyorum yani herseyi ayri elde yikiyorum ama cozemedim ben bu isi.
Bide gida paneli diye biseye bakilmis o da 22.5 cikmis. Bakalim carsamba dr ne diycek. Ayrica disardan soya bugday balik ve fistik baktircaz uniden verdikleri krem baya gecirdi losyonda iyi geldi sukur ilkkez vucudu kizariksiz ve yumusak ama kremi birakinca nolur bilmiyrm
Amin burcu. Cok gecmis olsun prensese.
Valla kankeyto aslinda biraz artiyim ama malum donemin etkisi oldugunu dusunmk istiyorum. O yuzden ayni dedim.
Bu arada uni deki test sonuclari cikti ige 200den 409 a yukselmis. Sut alerji 5.50ydi simdi 36.4 olmus aklim almiyo nasil boyle oluyo sadece mama aliyor. Dikkatte ediyorum yani herseyi ayri elde yikiyorum ama cozemedim ben bu isi.
Bide gida paneli diye biseye bakilmis o da 22.5 cikmis. Bakalim carsamba dr ne diycek. Ayrica disardan soya bugday balik ve fistik baktircaz uniden verdikleri krem baya gecirdi losyonda iyi geldi sukur ilkkez vucudu kizariksiz ve yumusak ama kremi birakinca nolur bilmiyrm
sağol canım
sadece bu günlük geldim akşam tekrar dönecem köye
Kp. Köyde kahvehane ye iniyor sıkıntı olmuyor burda olsak kahrimizdan ölürüz. Çok kahrediyor.
Üstümüze kalacak korkusuyla arayan soran yok
Geçen pazar günü köyde değildik bizim dışımızda herkes koydeydi kimse ilgilenmemiş aç kalmış
Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun
Amin Allah razı olsun canım
Geçmiş olsun canım ailede varmı boyle sorun yasayan acaba genetik birşey mi Rabbim yardımcın olsun kuzum tez şifa bulsun inşallah pasa
Kreminizin ismi ne?Amin burcu. Cok gecmis olsun prensese.
Dikkat et hasta oluyorsun vucudunu cok mu zorladin. Seker yoklugu da yapiyor ben ilk kolasiz kaldigim gun olmustum. Devam ederse ihmal etme mutlaka doktora gitVücudunda bir titreme var anlamadım yemek yapıcam kalkamıyorum resmen ayakta duramıyorum
Yorgunluktan canım çok çalışıyoruz evde, ev hanımı göründüğümuze bakma çalışsak belki daha iyiVücudunda bir titreme var anlamadım yemek yapıcam kalkamıyorum resmen ayakta duramıyorum
ay inşallah olmak cakıl zorlayacak bırseyde yapmadım aslındaDikkat et hasta oluyorsun vucudunu cok mu zorladin. Seker yoklugu da yapiyor ben ilk kolasiz kaldigim gun olmustum. Devam ederse ihmal etme mutlaka doktora git
cok yorgunum cokkkYorgunluktan canım çok çalışıyoruz evde, ev hanımı göründüğümuze bakma çalışsak belki daha iyi
Ama çok yoruluyorsun kilonu düşünürsen vücudun daha da zorlanıyordur. Dinlen biraz mutlaka dinlenay inşallah olmak cakıl zorlayacak bırseyde yapmadım aslında
cok yorgunum cokkk
Bonus canım masallahın var ne güzel düzen otutturdunNe yedim öteyim
Sabah 10:30
2 yumurta omlet
3 kk beyaz peynir
1 tane köy biberi
2 dilim tam bugday (peynir ve yumurta fazla oldu anca doydum
13:00
Avuc ici dut kurusu, 3 ceviz, çay
Öglen 15:30
8 kasik kiymali kurufasulye
3 dolu kasik yogurt
Akşam 18:30
1 kase mercimek corbasi
4 kaşik pilav
Cok az salata
Su 1 litre artiramadim kac gundur.
Spor henuz yok yuruyus yaparim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?