Bonus canım masallahın var ne güzel düzen otutturdun
Bravo vallahi spor insanı canlı ve enerjikde tutuyor ben niye yapmıyorsam bugün okula gidip kızın tercihini yaptım sanki taş taşıdım yoruldum çok aç kalıp Birdende yemek yedim yatağa bir yattım 4 5 saat uyumuşum ....Tam tamına 2 saat yürümüş bir elif var karşınızda :) aslında 3 saat oldu da bunun 1 saati betülün peşinde yavaş sayılır. onu spordan sayamam. 1 saat betülü babasına bırakıp koşar adım yürüdüm, 1 saat arabasına koyup yine hızlı sayılabilecek şekilde yürüdüm. o kadar huzurluyumki...
Semiz kumu sordum ama detaylı yazmadın yazdında ben mi görmedim alıntılasana mesajımı bazen cevapları kaçırıyorumPilav olmayaydi iyiydi hayrisim.
Insulinde pirinc yasak zatende iste can cekiyo gorunce.
Zaten her .... Ceken bi canim var.
Arada benimde laholar geciyo gozumun onunden.
Kim diyodu simi miydi bikmisti lahodan
Semiz kumu sordum ama detaylı yazmadın yazdında ben mi görmedim alıntılasana mesajımı bazen cevapları kaçırıyorum
O kada mutlu oluyorumki kendim için bişeyler yaptıkça.. Yürürken çok terledim, 1 saat yeter dedim önce, baktımki kızım arabasında duruyor, 1 saatte onunla yürüdüm hava sıcak, nem var, bacaklarım ağrıdı demedim. Çünkü bu sefer inanıyorum, iki gün sonra Allahın izniyle pes etmeyeceğimi biliyorum.. bu hafta iyi kilo veremedim ama pes etmeyeceğim, inceleceğim inşallah... yarın sabah ölçülerimi alıp bundan sonra haftalık onu da takip edicem. çok kilo veremesem de biliyorumki spor yaptıkça inceleceğim..Bravo vallahi spor insanı canlı ve enerjikde tutuyor ben niye yapmıyorsam bugün okula gidip kızın tercihini yaptım sanki taş taşıdım yoruldum çok aç kalıp Birdende yemek yedim yatağa bir yattım 4 5 saat uyumuşum ....
Ne sormuştum ki ben kaç gün kalacaksınız demiştim günübirlikmi gidiyorsun demiştim semiz kum tekirdağdamıydı ?Gormemisimdir cok bildirim vardi kacirdim demek.
Tekrar alabilirmiyim soruyu piliz :))
Şimdi nasılsın seni merak ettim ?Vücudunda bir titreme var anlamadım yemek yapıcam kalkamıyorum resmen ayakta duramıyorum
Ne sormuştum ki ben kaç gün kalacaksınız demiştim günübirlikmi gidiyorsun demiştim semiz kum tekirdağdamıydı ?
Tamam iyi eylenceler o zaman bol faktörlü güneş kremini unutma çocuklar içinYok kiz yarim gunluk gidicez iste durumuna gore oranin.
Semizkum silivriden sonra selimpasada sanirim unutmusum bende baya sig denizi cocuklarla cok iyi oluyo
Daha iyiyim canım sağol aslında acıknıyorum frıda alıştım yeşil cay ve kahve cok mu kaçtı bılemedım onlarmı yaptı diye düşünüyorumŞimdi nasılsın seni merak ettim ?
Çok sert girdin diyetin babasını yapıyorsun senin listelere bakınca ben şahsen ayakta duramam diyorum.....
Gunayydinnnnn
Musmutlu haftasonlari olsun ins hepimize
Aksam islerim vardi hazirlik yaptim cocuklar uyumadi listelere bakamadim.
Ilk firsatta bakacagim insallah
Her biriniz sevdigim delilersiniz hepinize gelsin.
Anlayan el sallasin bana merhaba der gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?