Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tam tamına 2 saat yürümüş bir elif var karşınızda :) aslında 3 saat oldu da bunun 1 saati betülün peşinde yavaş sayılır. onu spordan sayamam. 1 saat betülü babasına bırakıp koşar adım yürüdüm, 1 saat arabasına koyup yine hızlı sayılabilecek şekilde yürüdüm. o kadar huzurluyumki...

iyi akşamlar
menü
sabah
iki dilim çavdar ekmeği
uc kk peynir
5 siyah zeytin
bir yumurta
dom salt
cay
ara sade turk kahvesi
8 -10 uzüm (yasak ama annemlerde o vardı)
öğle
kıymalı yumurta
iki dilim buğday ekmeği
peynir
ara
iki top dondurma
akşam
et sote
iki dilim bugday ekmeği
börülce salatası (yağsız)
ara
turk kahvesi sade soda

Bravo vallahi spor insanı canlı ve enerjikde tutuyor ben niye yapmıyorsam bugün okula gidip kızın tercihini yaptım sanki taş taşıdım yoruldum çok aç kalıp Birdende yemek yedim yatağa bir yattım 4 5 saat uyumuşum ....

Pilav olmayaydi iyiydi hayrisim.
Insulinde pirinc yasak zatende iste can cekiyo gorunce.
Zaten her .... Ceken bi canim var.
Arada benimde laholar geciyo gozumun onunden.
Kim diyodu simi miydi bikmisti lahodan
Semiz kumu sordum ama detaylı yazmadın yazdında ben mi görmedim alıntılasana mesajımı bazen cevapları kaçırıyorum

İyi akşamlar menumu yazayım
Bir yumurta
Bir dilim peynir 3 zeytin bir dilim ekmek domates ve salatalık
Ara 3 hurma
Öğlen 8 kaşık taze fasulye domates salatalık
Ara meyveli yoğurt
Akşam domates salatalık bide 10:tane badem yedim 4 lt su içtim 3 mil leslie yaptım 100 tane mekik cektim

O kada mutlu oluyorumki kendim için bişeyler yaptıkça.. Yürürken çok terledim, 1 saat yeter dedim önce, baktımki kızım arabasında duruyor, 1 saatte onunla yürüdüm hava sıcak, nem var, bacaklarım ağrıdı demedim. Çünkü bu sefer inanıyorum, iki gün sonra Allahın izniyle pes etmeyeceğimi biliyorum.. bu hafta iyi kilo veremedim ama pes etmeyeceğim, inceleceğim inşallah... yarın sabah ölçülerimi alıp bundan sonra haftalık onu da takip edicem. çok kilo veremesem de biliyorumki spor yaptıkça inceleceğim..

Bende listemi yazayım

Kahvaltıda 3 dilim ekmekle
Haşlanmış yumurta peynir biraz kaymak
Damates salatalık

Ara: bir avuç fındık

Öğlen : bir porsiyon ciğer biber kavurması
3 dilim kadar ekmek bir bardak ayran domates

Akşam 4 5 kayısı ( Malatyadan gelmiş şeker şeker )
4 5 ceviz

Ara bir dilim karpuz 2 kk peynir

Şimdi nasılsın seni merak ettim ?

Çok sert girdin diyetin babasını yapıyorsun senin listelere bakınca ben şahsen ayakta duramam diyorum.....
Daha iyiyim canım sağol aslında acıknıyorum frıda alıştım yeşil cay ve kahve cok mu kaçtı bılemedım onlarmı yaptı diye düşünüyorum

Gunayydinnnnn

Musmutlu haftasonlari olsun ins hepimize
Aksam islerim vardi hazirlik yaptim cocuklar uyumadi listelere bakamadim.
Ilk firsatta bakacagim insallah

Her biriniz sevdigim delilersiniz hepinize gelsin.
Anlayan el sallasin bana merhaba der gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…