- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Tam tamına 2 saat yürümüş bir elif var karşınızda :) aslında 3 saat oldu da bunun 1 saati betülün peşinde yavaş sayılır. onu spordan sayamam. 1 saat betülü babasına bırakıp koşar adım yürüdüm, 1 saat arabasına koyup yine hızlı sayılabilecek şekilde yürüdüm. o kadar huzurluyumki...
Negatiflik en buyuk sorunumuz nolur yardimci olalim birbirmize bunu asalim ins.
Kilo verirsek asilicak belki ama asmadanda kilo veremiyürük.
Hamura bile duygulananlar pespese mp3 u aglatanlar var aramizda.
Derin sen cok guzel bir hatunsun ve sadece 100 kiloya inerek bile ince gorunuceksin.
Butunlesmisiz birbirimizle birimizin sevinci hepimizin oluyor.
Yena kilo veriyo 80 leri gordukce oyle duygulaniyorumki aglamakli oluyorum.
Ins bende 80 lere gelip aglamak istiyorum
Sağol canım benim, inşallah devam eder..Elifimm harikasin
Nasil hissettim teeee buralardan güzel enerjini:)Azim böcügün hic eksik olmasin kuzuuuu,hep böyle devam et insallah..
Bugün düne göre +400 gördüm. anlamadım neden, geç yattım belki ondandır dedim.. hayırlısı artık. iki ileri bi geri gidecek elbet bu yükler..
Sağol canım benim, inşallah devam eder..
Büyük ihtimal kas yapiyorsundur bide sporda sisiriyor insanı diyetisyen tartışınca belli olur zaten kas olduğu maşallah pes etmeden devam ediyorsunuzBugün düne göre +400 gördüm. anlamadım neden, geç yattım belki ondandır dedim.. hayırlısı artık. iki ileri bi geri gidecek elbet bu yükler..
Bugün düne göre +400 gördüm. anlamadım neden, geç yattım belki ondandır dedim.. hayırlısı artık. iki ileri bi geri gidecek elbet bu yükler..
Canm günlük hatta haftalk kilonu bile ciddiye alma.pes etmeden devam et aylk sonuçlarına bak.muhakkak gider kilo.ben bu sekilde gaftalk veremiyorum bi ileri iki geri diyordum ama ayda bikac kilo farkediyo dikkat edince.Bugün düne göre +400 gördüm. anlamadım neden, geç yattım belki ondandır dedim.. hayırlısı artık. iki ileri bi geri gidecek elbet bu yükler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?