- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
ooo kızlar süper kilolar verilmiş herkesi tebrik ederim, çabasını sürdüren bu işin peşini her şeye rağmen bırakmayanları da tebrik ederim.
candy'cim yavrum gülüm yüksek kilolarda olan arkadaşlarımıza 2 dilim ekmek falan fazla deme gözünü seveyim. "açlıktan ölünmeden zayıflanmazki" gibi cümleler kuruyorsun çok yanlış bunlar. psikolojik açıdan da yoracak şeyler. ben açlıktan ölmeden zayıflıyorum metabolizmam da öyle hızlı değil yani çünkü kas oranım düşük. sen yap tamam yargılamam ama başkalarına önerme yani:) hele bi yerde "1200 calorilik diyeti ben şişmanlarken yiyordum" demişsin! gözlerim faltaşı gibi açıldı. dünya sağlık örgütü 1200 kal. ve altı diyetlerin uzun süreli yapılmasına kesinlikle karşı. gittikçe azaltman gereken bi kalori olacak benim kiloma inince napacaksın suyla mı besleneceksin? metabolizmik bi sorunun vardır canım eğer hakkaten 1200 lük yiyip te veremiyorsan, hele de bu kiloda.
ara sıra sabırsızlanıp deyoks falan yapıyorum veya bu hafta 2 vercem diyip az yediğim oluyor ama doğrusu budur demedim hiç bi zaman. arada motivasyon olsun yapılsın ama ekmeği çıkarın demek falan oooohhoo yani:)
ben yazayım yediklerimi o zaman yine arada bir de önemli olanın yemek ve bunları yakmak olduğunu görsün arkadaşlar...
sabah 09:00
2 dilim uno kepek ekmek
1 kk yağlı peynir
3 iri yeşil zeytin
1 domates 1 salatalık
1tatlı kaşığı bal
öğlen 12:30
yemekhanede çıkanların çorba hariç hepsini yedim;
1 kepçe kuru fasulye
biraz turşu
1 dilim ekmek
etli nohutlu pilav (6 kaşık vardır) -bundan 2 kaşık yemeliydim tabi ama akşam az yiyorum diye yedim gitti-
ara da yeşil elma yiycem, sütlü kahve içerim tatlandırıcıyla
akşam yine yarım elma 1 salatalık 1 çay bardağı light yoğurt yemeyi düşünüyorum.
ee ne diyosun bu duruma. dün de tatlı çıkmıştı yarısını yedim. pazartesiden beri de 1 kg verdim. resmen yedikçe veriyorum. yok yemiyodur bu kadar dersen resmini bile çekerim haftaya pazartesi:)
ama bunun yanı sıra, hareketli oluyorum 50 dk kadar yürüyorum. 10 dk mekik çekiyorum. 2.5 lt vivarı su içiyorum..
benim diyetisyenim buna bile az diyor ama ben dedim ya sabırsızım bir yarım kiloyla bi kiloyla yetinemiyorum diye çok da abartmıyorum.
kalori kısıtlaması metolizmik hızınız %20 düşürür. yani sen yemiyorsun ama %20 yavaş eritiyor vücudun. ayrıca bu hafta yemeyi artırdığımdan beri saç dökülmem de azaldı.
böyleyken böyle. az yemeliyiz demeyelim, ben az yiyorum ama tavsiye edemem tabi diyelim...
alkisalkisalkis aynen öyle şekerim bende bu 15 kiloyu verirken 3 4 gün dikkat ettiysem kalan 3 gün bildiğimi okudum. hıı o dikkat ettiğim 3 4 gün de çok çok mu az yedim yooo gayet güzel doydum da hatta canımın çektiği şeylerden de bi iki lokma da olsa yedim ufak ufak böyle böyle gitti o 15 kilo :ecrin_bebek: ondan önceki 15 kiloyu verirken farkında bile olmadım kilo vermeye başlayınca bi dikkat ettim sadece gece yemelerimi kaldırmışım hayatımdan düşünebiliyo musunuz tüm gün kafama göre yiyip sadece okul yoğunluğundan gece yemelerini unuttum ve 1-1.5 senede kendiliğinden 15 kilo gitti.
hıı tabi ki diyetimi adam gibi yapsaydım bu 2 3 senede çoktaaaan ceylan gibi sekiyo olurdum şimdiye kaydirigubbakcemile3 yani kızlar dilencinin de söylediği gibi öyle kabir azabı çektircek diyetlere girmeye gerek yok sağlıklı beslenip hareket etsek yeterli vücudumuz kesinlikle nankörlük yapmıyo o zaman... düşünün sadece biraz dikkat etmeyle verilmiş bi 30 kilo var bende hıı uzun sürdü ama gitti önemli olan o yerimseniben kesinlikle düşük kalorili diyetlere aldanmayın hem beyniniz hem vücudunuz hem de ruhunuz yorulur benden söylemesi opuyorumnanaktanbayanssulusmile
ayyy bu arada sanırım ben seneleeeeeeeeeeer sonra 2 hanelilere düştüm tartılamıyorum ama bu aralar kaçırmadığım için gözle görülür derecede fark var yarın tartı alcam inşallah anaaaaam çok heyecanlı bu sefer oldu 90 lar sizinle tekrar görüşmek çok güzel olcak olumunekankayizsmile