Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alkisalkisalkis aynen öyle şekerim bende bu 15 kiloyu verirken 3 4 gün dikkat ettiysem kalan 3 gün bildiğimi okudum. hıı o dikkat ettiğim 3 4 gün de çok çok mu az yedim yooo gayet güzel doydum da hatta canımın çektiği şeylerden de bi iki lokma da olsa yedim ufak ufak böyle böyle gitti o 15 kilo :ecrin_bebek: ondan önceki 15 kiloyu verirken farkında bile olmadım kilo vermeye başlayınca bi dikkat ettim sadece gece yemelerimi kaldırmışım hayatımdan düşünebiliyo musunuz tüm gün kafama göre yiyip sadece okul yoğunluğundan gece yemelerini unuttum ve 1-1.5 senede kendiliğinden 15 kilo gitti.
hıı tabi ki diyetimi adam gibi yapsaydım bu 2 3 senede çoktaaaan ceylan gibi sekiyo olurdum şimdiye kaydirigubbakcemile3 yani kızlar dilencinin de söylediği gibi öyle kabir azabı çektircek diyetlere girmeye gerek yok sağlıklı beslenip hareket etsek yeterli vücudumuz kesinlikle nankörlük yapmıyo o zaman... düşünün sadece biraz dikkat etmeyle verilmiş bi 30 kilo var bende hıı uzun sürdü ama gitti önemli olan o yerimseniben kesinlikle düşük kalorili diyetlere aldanmayın hem beyniniz hem vücudunuz hem de ruhunuz yorulur benden söylemesi opuyorumnanaktanbayanssulusmile

ayyy bu arada sanırım ben seneleeeeeeeeeeer sonra 2 hanelilere düştüm tartılamıyorum ama bu aralar kaçırmadığım için gözle görülür derecede fark var yarın tartı alcam inşallah anaaaaam çok heyecanlı bu sefer oldu 90 lar sizinle tekrar görüşmek çok güzel olcak olumunekankayizsmile

hı hı anladım tamam.. ben tatlıyı listene tatlımı da yedim noldu falan yazmışsın ondan söyledim teşekkürler önerilerin ve uyarıların için.. ben de dikkate alıcam

amanınn nolmuş burda yahu olumunekankayizsmile yanlış anlaşılma olmuş ama olur öyle şeyler di mi? olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileaklinialirimsmile:icecream:

kız sen nerelerdesin bi görünüp bi kaçıyosunnnn?? o gün bana özelden mesaj atmıştın ya tebrik için. o kadar sevindim ki anlatamam. yani kendin kg vermiş gibi sevinmişsin. :asigim: inşallah ikili rakamları görürüsn canım bugün dikkat et de yarın müthiş haberlerle gel.
topiğe kilolarla ilgili o yazdığın yazı hep aklımda. mutsuz eden şeyler çok uzakta kalacak inşallah:Saruboceq:

anacım asıl sen nerelerdesin hani msn de iki lafın belini kırcaktık sırra kadem bastın :icecream: sevindim tabi canım bu aralar işlerim çok yoğun pek giremiyorum ama bütün bacılarımın çizelgelerinde gözüm seni de takip ediyorum hep cillop oldun cillop maşallah bende geliyorum yanına az kaldı inşallaholumunekankayizsmile ayy evet bugün kaçırmaya meyilliyim ama kaçırmiim yarın tartılcam kısmet olur da bi tartıyı evlat edinebilirsem artık kaydirigubbakcemile3 90 ları bi göreyim inşallah ilk iş buraya koşmak olcak ohhhhh beee diye:asigim:
heyecanlandım bak şimdi:asigim:

amanınn nolmuş burda yahu olumunekankayizsmile yanlış anlaşılma olmuş ama olur öyle şeyler di mi? olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile aklinialirimsmile :icecream:

olur öyle.. 5 parmağın beşi bir değil.. anlaşmak önemli.. bir de uzatmamak..

Herkese iyi akşamlar.. Benim mesaim bitti.. Umarım cuma geçti diye salıvermem kedimi.. Hoşçakalın.. Haftasonu olmayacağım size iyi sohbetler.. buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
tartışma benden kaynaklanmış sanırım candy arkadaşım bana demişti ekmek yeme zeytin çok fazla yiyorsun diye

böyle şeylere fazla takılmayın arkadaşlar kim neyi söylesede herkes bildiğini okur zaten bu birazda iradeye bağlı mesela ben yazmıştım ben kahvaltıda 10-15 zeytin yerken nsl birdenbire 3 zeytin yiyeyim diye ve hatta bir oturuşta 1 ekmek yiyen birisi olarak ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum şimdilik ama ilerde azaltırım o ayrı konu

ben şimdilik ekmek olarak günde yarım ekmek yiyorumdur size çok gelebilir ama eskiden 1 öğünde 1 ekmek yerdim sizce şimdi günde yarım ekmek yemek başarı sayılmazmı bunlar yavaş yavaş olacak şeyler zaten önemli olan kararını bilmek çok abartmadan herşeyden yemek sağlıklı beslenmek

birbirimizi kırmayalım arkadaşlar zaten konu da kapanmış uzatılmamış ama ben fikrimi paylaşmak istedim hepimiz aynı amaç için burdayız haydi elele verelim kiloları verelim:içelim:

bugün yediklerim
sabah 5 zeytin 1kk peynir 2 dilim ekmek ve 1 çorba kaşığı kadar salça (ekmeklerin üstüne sürdüm)
öğle yumurta salatası ve ıhlamur
ikindi 2 kandil simidi ve 1 dilim ekmek 5 zeytin ve 1kk peynir
akşamada salata ve sebze yemeği yiyeceğim
aralarda acıktığımı hissettikçe su içtim ıhlamur çayı içtim

huhu ben geldimmmmmm geç oldu kusuruma bakmayın bugün eve ayırdım günümü. ben de ben de söyleyem kilomu
Başlangıç: 130.1
Şimdiki kilo: 127.4
Verilen kilo: 2.7 kg

Kim kayıt tutuyorsa buyrun efemmmmm
:lepi:

maşallah ayça bu haftanın birincisi sensin bu durumda
haftalık kilomuzu öğlen 12 gibi bildiriyoruz sağolsun citol arkadaşımız da listeyi yapıyor

Ya ben yeni başladım ya ondandır büyük ihtimal bir de en fazla kilo da ben de . eee doğal olarak sonuçta böyle oluyor. hele inem şu 100 ün altına değişir büyük ihtimal.
Tamam bundan sonra dikkat ederim cuma 12:00 kayıt ettim beynime :kedi:

bende seni merak ettim gelmedi heralde diyeti bıraktı dedimkaydirigubbakcemile3
ooo maşallah çok iyi kilo vermişsin süpeeerr bende kaç kg verdim acaba tartık da yok ancak 2 hafta sonra alıcam gerçi şuan tam olarak kaç kg olduğumuda bilmiyorum ama 107-110 arasındayım diye düşünüyorum tabi 3 günden beri vermişimdir heralde kilo
sen ne zamandır yapıyodun diyeti

selam kızlar özür dilerim sabah giremedim ancak geldim bugün bildirim vardı ama benim kayınpeder hastaya ufak bir operasyon geçirdi şimdide uğraşıp duruyoruz dün akşam girip yazacaktım ama kafam öyle dolu öyle yorgunum ki kandil kutlayıp kilomu yazmayı unutmuşum neyse 99.5 kiloyum 300 gr vermişim

candy yalnış anlama canım amacım dilenciyi korumak değil ben diyetisyene gittiğim zaman ekmek ağzıma koymuyordum ama hamurişlerini pilavı makarnayı abartıyordum diyetisyen bana günde 8 dilim ekmek verişnce millet dalga geçti bu ana kilo aldırmaya çalışıyor diyetisyenim izmirde çok ii bir diyetişsyen şu andada ben her öğün pilav makarna yoksa 1 dilim yerim

Merhaba ben yeniyim verilen kilolara şöyle bir baktım süpersiiniz.Ben 2 haftadan beri dengeli beslenmeye çalışıyorum.İlk hafta 2.3 kilo bu hafta 1.2 kilo gitti yalnız regl dönemim diyetisyen o detaylı ölçüm sonuçlarına bakınca 1.3 kg vücudunda fazla su var dedi herhalde haftaya o da gidecek haftada 2 civarı veriyorum ama daha çok yeni bakalım nereye kadar.122.4 ile başladım şimdi 118.9 im.
Bana biraz o kiloları ne kadar zaman da verdiğinizi nasıl verdiğinizi anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler....

Yok hayatım yok bırakır mıyım hiç. bırakmadım tam gaz devam. Şimdi ben diyeti yaptığım zamanı söylersem kızarsınız bana. ...ama işte hem uzun zamandır diyet yapmıyordum hem de bu diyete 130 kg başladım ondan fark etti bu kadar ki büyük ihtimal sudur zaten çoğu.

birileri msn mi dedi :umursamaz:
bende snein gibi düşünenlerdenim cnm
sonuçta insanın önceden ne yedigi önemli
ne diyo doktorlar yediginizin yüzde 20 sini azaltın
buda herkesin yüzdesi farklı çıkacak tabii

tmm cnm ekledim

9:00 sabah: 1 dilim kepek ekmek -1 haşlanmış ymurta

10:30 ara :bir bardak süt 3 kuru kaysı, 2 ceviz ,

11:00 1 portakal

12:25 öglen : yogurt çorba bir dilim kepek ekmek ızgara tavuk ( 2 köfte kadar)

15:00 bir tabak yemek -yogur

16:00 elma

1630 yer elması

18:00 bir küçük çikolata

19:00 sebzeli tavuk .. salataa.. 2dilim trabzon ekmeginin dış kenarı

gereksiz olaratan ama kendime engel olamadıgım için 3-4 grisiniyiközlenmiş biber ezmesine batırıp yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…