- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
neyi merak ettın canım bana sor anlatayım.opuyorumnanaktancandy diyom bursa ne yapmış ay çatlıycam yafu
Merhaba ben yeniyim verilen kilolara şöyle bir baktım süpersiiniz.Ben 2 haftadan beri dengeli beslenmeye çalışıyorum.İlk hafta 2.3 kilo bu hafta 1.2 kilo gitti yalnız regl dönemim diyetisyen o detaylı ölçüm sonuçlarına bakınca 1.3 kg vücudunda fazla su var dedi herhalde haftaya o da gidecek haftada 2 civarı veriyorum ama daha çok yeni bakalım nereye kadar.122.4 ile başladım şimdi 118.9 im.
Bana biraz o kiloları ne kadar zaman da verdiğinizi nasıl verdiğinizi anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler....
selam
citocum kusura bakma dun evde degıldım kılo bıldırımde bulunmadım...86.100 olarak bugun bıldırıyorum..
herkese sevgıler
gerçekten 104 ü gördüm inanamıyorum opuyorumnanaktan gerçekten buradaki arkadaşlarımın çok faydası var aslında haftasonları girmiyorum ama sabah kilomu görünce paylaşmadan edemedim.. kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim herkese.. ve öncelikle de dilenciii ye şutarafagitti ama her ihtimale karşı şimdilik çizelgeye dokunmayayım kaydirigubbakcemile2
gerçekten 104 ü gördüm inanamıyorum opuyorumnanaktan gerçekten buradaki arkadaşlarımın çok faydası var aslında haftasonları girmiyorum ama sabah kilomu görünce paylaşmadan edemedim.. kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim herkese.. ve öncelikle de dilenciii ye şutarafagitti ama her ihtimale karşı şimdilik çizelgeye dokunmayayım kaydirigubbakcemile2
kızlar ya bu akşam misafir var yemeğe şimdi ben ne yapacam nasıl dayanacağım offfffbilmiyorumkismile
acaba misafire desemki size sağlık yaşam menüsü yaptım diyet yemeği hazırlayıpzemuszemus
valla koşturmak ne demek yatılı hemde misafirim koşturmaktan ziyade maraton gii geçiyor benim 2,5 yaşında oğlum varr msafirinde onlara koştur evi düzenli tutmaya çalış beylerin istekleri felan derken mahfoluyorumSen normalde akşam yemeklerinde ne yiyorsun ona göre bir mönü hazırlayalım hem onlar yesinler hem sen kimseye dert olmasın. Kimse de diyette olduğunu anlamaz o zaman,zaten sen koştur olcen büyük ihtimal....
hallycimm
misafir menünü yap hepsindende ye ama
az ye
atıyorum ekmek yeme play varsa 3-4 kaşık koy
öncen çorbanı içersin yemeginden al et yemegi ise 3-4 kaşık sebze yemegi ise 8 kaşık
böyle olunca zorlancagını zannetmiyorum
akşlama kadarda ögünlerini atlamaki
şekerini yerinden oynatıpp birden yemeye abanmayasın Şeniz
bu arada kızlar sabaha karşı kalkıyorum 1 bardak su içiyorum elimi yüzümü ayağımı soğuk suyla yıkıyor bir kaç esneme hareketi yapıp tekrar uyuyorum marankinin sitesinde okumuştum böyle öneriyor zaten peygamberimizin sünnetindede var uykudan uyanıp abdest alıp namaz kılmak o saatte metabolizmayı hızlandırıyor diyor ben namaz kılmıyorum ama o saatte kalkıyorum dediğim gibi yappıyorum sabaha dinç uyanıyorum tavsiye ederim
olumunekankayizsmile Şenizcitol,tebrik ederim..
Takipteyim seni iyi gidiyosun..
Sakın bırakma tamammı..Yoksa sana cıss yaparım..:):) Nasıl olsa adresini biliyorum ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?