Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

citolcüm ellerine sağlık....
kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum..
yerinde sayanları da kutluyorum...
benim gibi bi alıp bi veren, ama bu hafta veremeyenleri de diyete davet ediyorum...
hepimize kolay gelsin...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

candy diyom bursa ne yapmış ay çatlıycam yafu
neyi merak ettın canım bana sor anlatayım.opuyorumnanaktan

aramıza hosgeldın canım a.s. eger bızı hergun takıp eder ve sohbetlerımıze katılırsan neler yaptıgımızı anlarsın kaydirigubbakcemile2 cıtol senıde lısteye eklesın.cuma gunlerı 12 ye kadar kılolarımızı bıldırıyoruzçhihoyyyt

alkisalkisalkis bu hafta bende bırıncı oldum cok mutluyum.alkisalkisalkis
a.s. a.s. cıceklerı eve gonderebılırsınız a.s.
bende kılo veren arkadaslarıma gonderıyorum a.s. a.s. a.s.
ıyıkı varsınız sızı sevıyorum :enbuyukkk:

ghünaydın hanımlarr
bugun misafirim var
tek kısır yapıcam yanıan yeşillik yıkarım
bide tatlı lazım
kalbura bastı yapsam diyorm
artık mutfaga bir girmem laızm ne çıkarsa ortaya ...
dünü güzel atlattım snakii günlerden eri ilk kezz
5.takım daki arkadaşların bunda çok faydası varr
hadi kaçtım hepinizi muckslarımmm

selam
citocum kusura bakma dun evde degıldım kılo bıldırımde bulunmadım...86.100 olarak bugun bıldırıyorum..
herkese sevgıler

gerçekten 104 ü gördüm inanamıyorum opuyorumnanaktan gerçekten buradaki arkadaşlarımın çok faydası var aslında haftasonları girmiyorum ama sabah kilomu görünce paylaşmadan edemedim.. kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim herkese.. ve öncelikle de dilenciii ye şutarafagitti ama her ihtimale karşı şimdilik çizelgeye dokunmayayım kaydirigubbakcemile2

tebrik ederim de bana niye teşekkür ediyon ki özellikleaklinialirimsmile bana kızıp aç acına mı yattın naptın:roflol:

çizelgeyi de değiştir bence. her ihtimal dersen beynini tekrar kilo alma ihtimaline hazırlamış oluyosun. hayır 104 oldum ben orası kesin. üstü olmayacak de.

bu arada ben feci grip oldum. bi kaç günü diyetsiz geçirip "iş yavaşlatma" eylemine geçicem:) yer yatarım artık yandık valla. yesem de spor yapsam neyse. bi de bütün gün yorganı çekip uzancam aboo.

iyi haftasonları..

günaydın bu gün sabah
omlet
1 dilim ekemek
1 bardak süt
içtim
şimdi ara öğüne
3 tane kavrulmamış badem
1 tane kabuklu ceviz
yiyeceğim

kızlar ya bu akşam misafir var yemeğe şimdi ben ne yapacam nasıl dayanacağım offfffbilmiyorumkismile

acaba misafire desemki size sağlık yaşam menüsü yaptım diyet yemeği hazırlayıpzemuszemus

Canımcım tebrik ediyorum seni ama bence de değiktir çizelgeyi geri dönmemek adına. Bak kırdın şeytanın bacağını. Darısı hepimizin başına...

kızlar ya bu akşam misafir var yemeğe şimdi ben ne yapacam nasıl dayanacağım offfffbilmiyorumkismile

acaba misafire desemki size sağlık yaşam menüsü yaptım diyet yemeği hazırlayıpzemuszemus

Sen normalde akşam yemeklerinde ne yiyorsun ona göre bir mönü hazırlayalım hem onlar yesinler hem sen kimseye dert olmasın. Kimse de diyette olduğunu anlamaz o zaman,zaten sen koştur olcen büyük ihtimal....

hallycimm
misafir menünü yap hepsindende ye ama
az ye
atıyorum ekmek yeme play varsa 3-4 kaşık koy
öncen çorbanı içersin yemeginden al et yemegi ise 3-4 kaşık sebze yemegi ise 8 kaşık
böyle olunca zorlancagını zannetmiyorum
akşlama kadarda ögünlerini atlamaki
şekerini yerinden oynatıpp birden yemeye abanmayasın Şeniz

Sen normalde akşam yemeklerinde ne yiyorsun ona göre bir mönü hazırlayalım hem onlar yesinler hem sen kimseye dert olmasın. Kimse de diyette olduğunu anlamaz o zaman,zaten sen koştur olcen büyük ihtimal....
valla koşturmak ne demek yatılı hemde misafirim koşturmaktan ziyade maraton gii geçiyor benim 2,5 yaşında oğlum varr msafirinde onlara koştur evi düzenli tutmaya çalış beylerin istekleri felan derken mahfoluyorum

tatlım şimdi muslı yiyorum yoğurtla akşama kadarda ara ara 1 maden suyu,1 kivi yerim diye düşünüyorum akşamada pilav yapıcam tavuk az az yerim ekmeksiz nasılsa yemekten sonra koşturacam

bu arada kızlar sabaha karşı kalkıyorum 1 bardak su içiyorum elimi yüzümü ayağımı soğuk suyla yıkıyor bir kaç esneme hareketi yapıp tekrar uyuyorum marankinin sitesinde okumuştum böyle öneriyor zaten peygamberimizin sünnetindede var uykudan uyanıp abdest alıp namaz kılmak o saatte metabolizmayı hızlandırıyor diyor ben namaz kılmıyorum ama o saatte kalkıyorum dediğim gibi yappıyorum sabaha dinç uyanıyorum tavsiye ederim

dilenciii,geçmiş olsun..

ufmu oldun..:) Dikkat et kendine..

Son düzenleme:
citol,tebrik ederim..

Takipteyim seni iyi gidiyosun..

Sakın bırakma tamammı..Yoksa sana cıss yaparım..:):) Nasıl olsa adresini biliyorum ahahaha

Son düzenleme:
Bu arada pek okuyamadım ama..BEYZUS uğramış sanırım..nihayet..

YURDUSUM aradı pek sevindim..Merak etmiş beni..

Ona kocaman muuaahhh...

ayy keşkee o kadar kalkıyosun namazını kılsan ayırıcan fazladan 5 dakika
bende başlıyorum ama bir türlü ıstikrar saglayamadım her regli sonrası sallıyorum bizrazz sempatiksalakcinni
citol,tebrik ederim..

Takipteyim seni iyi gidiyosun..

Sakın bırakma tamammı..Yoksa sana cıss yaparım..:):) Nasıl olsa adresini biliyorum ahahaha
olumunekankayizsmile Şeniz

bugunkü menüm

7:30 coco cops ve süt

10:15 domates- 1 biber- 1 zeytin-1 kk peynir-1 dilim k.ekmek

13:00 2 tane kalbura bastı

14,00 bir tabak kısır turşu çay (2 şeker)

15,00 meyve 1 kalbura bastı bir parça çikolata

16,45 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek

bu şelikde kapayamam günü büyük ihtimal
gece acıkırsam ekmeksiz çorba ve yogurt yicem belki birazda brokoli salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…