Ben dayanamaz uyurdum hadi yatalım sabah deniz kenarına yeşillik bir yerlere gidelim derdim sen durmadan gittiğimiz yerde çocukları düşünürdün nilüşte barışı takardı kafasına bir ben relax olurdum :))))Uyumazdik gece :))
Kabul güzel şarkılar seçiyorsunuz otururum hadi ama yinede erken kalkmak lazım günü öldürmüyelim :)E heralde o kadar bir araya gelmisiz bide uyuycazmı. :)
Olctunmu şekerini. ?
Her sabah plan yapıyorum bu akşam şurayı temizliyeyim diye yorgunluktan çekyata yapışıyorum kalıyorum vallaha bugün çok yoruldum hep bu güneşte sokakta tüm gün gezdim erken yatıcaktım onuda yapamadım .....Banyoya giricem yorgunluktan kalkamiyorum. .
Isten gelir gelmez Kıymalı makarna yaptım evdekilere
Sonra temizliğe giristim. . En son banyo wc şimdi pertim valla.. haftasonu dağıt pazartesi topla pakla. .
Bonus iki gözüm cok gecmis olsun,suan daha iyisindir umarim..Dikkat edesin kendine
YENA topraaaam nicüüüün biz davet edilmiyoruz acep,hic kiskanmadik zatii
E eboe elifim bence de iki yumurta cok degil kuzuuu,hem cok tok tutuyor insani yenilebiliyor ise her sabah tüketilmeli bence,bilhassa bizler gibi uzun yolu olanlar icin cok önemli oldugunu düsünüyorum..
Ben yiyemiyorum mesela her sabah
OGULCUKLARIM hayriyem lazer etkili olanlarindan cok memnun olundugunu duymustum,cok fazla memnuniyet ifade eden mesaj var nette,kullananlar cok fazla:)
Onlara takıldı sorma kafam ama eşi nasıl ikna ederim hıc bilmiyorum pahalı onlarBonus iki gözüm cok gecmis olsun,suan daha iyisindir umarim..Dikkat edesin kendine
YENA topraaaam nicüüüün biz davet edilmiyoruz acep,hic kiskanmadik zatii
E eboe elifim bence de iki yumurta cok degil kuzuuu,hem cok tok tutuyor insani yenilebiliyor ise her sabah tüketilmeli bence,bilhassa bizler gibi uzun yolu olanlar icin cok önemli oldugunu düsünüyorum..
Ben yiyemiyorum mesela her sabah
OGULCUKLARIM hayriyem lazer etkili olanlarindan cok memnun olundugunu duymustum,cok fazla memnuniyet ifade eden mesaj var nette,kullananlar cok fazla:)
Yumurta konusu da böylece kapanmış oldu benim için :) bence de fazla değil :)
Her sabah plan yapıyorum bu akşam şurayı temizliyeyim diye yorgunluktan çekyata yapışıyorum kalıyorum vallaha bugün çok yoruldum hep bu güneşte sokakta tüm gün gezdim erken yatıcaktım onuda yapamadım .....
İyi akşamlar
Menumu yazayım
Sabah 3 dilim light peynir domates salatalık 3 zeytin ve bir dilim ekmek
Ara 3 kaysi
Öğle yoğurtlu kabak 10 kaşık kadar
Ara bir ekşi elma
Akşam 4 köfte ve salata
3mil leslie
Yarım saat yürüyüş yaptım 4 lt su ictim
Daha icesim varda zehirlenmesinde diye korkuyorum su aşkım olur ya aç yaşarım susuz yaşayamam her gün böyle yaz kış bu kadar icerimNe çok su içmişsin. .
Ben içemiyorum. 2 litre olduğun da seviniriyorum..
Bu neydi gıııız ?seviniriyorsun
İnsan her seferinde utanıp sıkılıyor bu bir gerçek ama sonu iyi :)))yanı hijyen vardır mutlaka ama ben Dr zor gidiyorum İnam onu hıc yaptıramam herhalde aslında kökten temizlik bi çok arkadaşım yaptırdı çokta memnunlar ama ben iste
Bende şimdi tüm vücut lazere gidiyorum daha 3 seansım var ama sanki yüzde yüz bitmiycek gibiii kalan tüyler içinde şu lumia lardan almak istiyorum arkadaşım almış kızı ve kendi kullanıyor çok memnunlar ....Onlara takıldı sorma kafam ama eşi nasıl ikna ederim hıc bilmiyorum pahalı onlarhayırlısı bakalım
Aaa toopram olurmu hiç hepiniz davetlisiniz başımın üstün de yeriniz var
..
Keşke gelseniz nasıl sevinirim hem de nasıl. .
Bu arada menun
Bende duj u ruj okuyorum gece gece yena ruj almış bende pijama takımı aldım egs den bu akşam diyorum kendi kendimeAldım bir duj :) yaptım yorgunluk kahvesi yediklerimi paylaşayım...
Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz
Ara,
Minnak bitter
Kahve
Öğle,
Etli bamya
Ara,
Yarım haşlanmış darı
Akşam,
Tek yumurtayla çılbır
Spor,ev temizliği ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?