Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus iki gözüm cok gecmis olsun,suan daha iyisindir umarim..Dikkat edesin kendine

YENA topraaaam nicüüüün biz davet edilmiyoruz acep,hic kiskanmadik zatii

E eboe elifim bence de iki yumurta cok degil kuzuuu,hem cok tok tutuyor insani yenilebiliyor ise her sabah tüketilmeli bence,bilhassa bizler gibi uzun yolu olanlar icin cok önemli oldugunu düsünüyorum..
Ben yiyemiyorum mesela her sabah

OGULCUKLARIM hayriyem lazer etkili olanlarindan cok memnun olundugunu duymustum,cok fazla memnuniyet ifade eden mesaj var nette,kullananlar cok fazla:)

Banyoya giricem yorgunluktan kalkamiyorum. .
Isten gelir gelmez Kıymalı makarna yaptım evdekilere
Sonra temizliğe giristim. . En son banyo wc şimdi pertim valla.. haftasonu dağıt pazartesi topla pakla. .
Her sabah plan yapıyorum bu akşam şurayı temizliyeyim diye yorgunluktan çekyata yapışıyorum kalıyorum vallaha bugün çok yoruldum hep bu güneşte sokakta tüm gün gezdim erken yatıcaktım onuda yapamadım .....

Aaa toopram olurmu hiç hepiniz davetlisiniz başımın üstün de yeriniz var
..
Keşke gelseniz nasıl sevinirim hem de nasıl. .

Bu arada menun

Onlara takıldı sorma kafam ama eşi nasıl ikna ederim hıc bilmiyorum pahalı onlar hayırlısı bakalım

Yumurta konusu da böylece kapanmış oldu benim için :) bence de fazla değil :)

Çok çabuk ikna oldun. :))

Güneşte gezince ben de kendime gelemiyorum bugün hep oturdum pek işte yoktu iyi oldu ...

Ne çok su içmişsin. .
Ben içemiyorum. 2 litre olduğun da seviniriyorum..

İyi akşamlar
Menumu yazayım
Sabah 3 dilim light peynir domates salatalık 3 zeytin ve bir dilim ekmek
Ara 3 kaysi
Öğle yoğurtlu kabak 10 kaşık kadar
Ara bir ekşi elma
Akşam 4 köfte ve salata
3mil leslie
Yarım saat yürüyüş yaptım 4 lt su ictim
Ne çok su içmişsin. .
Ben içemiyorum. 2 litre olduğun da seviniriyorum..
Daha icesim varda zehirlenmesinde diye korkuyorum su aşkım olur ya aç yaşarım susuz yaşayamam her gün böyle yaz kış bu kadar icerim

Bende ne yediğimi yazayım saçma bir gün oldu

Sabah sekizde peynir, 4 adet zeytin bir domates
Bir tatlıkaşığı tereyağı ekmeğimide 3 kere kayısı reçeline batırdım

Akşam 6 da 4 kaşık pirinç pilavı . 3 adet kuzu pirzola biraz domates bir bardak Zero kola
Bir şeftali
Eve gelince bir tabak zeytinyağlı fasulye

Biraz önce 4 adet ceviz bir avuç kuru üzüm

Tüm gün dışardaydım acıkmadımda anlamadım ofise gelince yemek hazırdı yedim eve gelincede fasulyeyi yedim akşam fazla oldu ....

Onlara takıldı sorma kafam ama eşi nasıl ikna ederim hıc bilmiyorum pahalı onlar hayırlısı bakalım
Bende şimdi tüm vücut lazere gidiyorum daha 3 seansım var ama sanki yüzde yüz bitmiycek gibiii kalan tüyler içinde şu lumia lardan almak istiyorum arkadaşım almış kızı ve kendi kullanıyor çok memnunlar ....

Lazer büyük rahatlık vallahi şimdilerde bir yere gidiyorumda ağda yaptırmak zorundayım gibi bir derdim Yok yıllarca ne çekmişim beee

Aaa toopram olurmu hiç hepiniz davetlisiniz başımın üstün de yeriniz var
..
Keşke gelseniz nasıl sevinirim hem de nasıl. .

Bu arada menun

Latife ediyorum:)

Davete ne gerek var kuzuuu ben sahsen davetsizde atlarim,topraaklik bunu gerektirir dimi:) Bonus dj lik yapar,hem söyler hem dinlerdik:) Biraz aglasir,cokca güler sabahlara kadar giybet timenin dibini vururduk:)

Bende duj u ruj okuyorum gece gece yena ruj almış bende pijama takımı aldım egs den bu akşam diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…