Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Latife ediyorum:)

Davete ne gerek var kuzuuu ben sahsen davetsizde atlarim,topraaklik bunu gerektirir dimi:) Bonus dj lik yapar,hem söyler hem dinlerdik:) Biraz aglasir,cokca güler sabahlara kadar giybet timenin dibini vururduk:)
Gıybet time iyiymiş :)))

Annemde aynısını diyor 60 yaşında lazer insan anasına demesmi daha önce diyor ne çektim New diyor onunda tüyleri maşallahi vardır

Onlara takıldı sorma kafam ama eşi nasıl ikna ederim hıc bilmiyorum pahalı onlar hayırlısı bakalım

Fiyatlari oldukca pahali evet ama 6 ay ve 1 yil icinde tamamen sonuc alanlar var,baya etkiliymis yani:) ben de almayi düsünüyorum bir süredir:)

Umarim gönlüne göre birseyler denk getirirsin kuzuu..

Of çok yorgunum ağvaya denize gittik muhteşem bir koy keşfetmiştik geçen sene bu sene yüzmek nasip oldu çocuklar bayram etti accukta yandılar...sorsan eve gelince dinlencez yemek çamaşır derdi bitmedi oğlan uyuyamadı ağla zırla canıma okudu özetle 5 te geldik an itibari ile attım kendimi yatağa..ama mutfağım duruyo gücüm yetse çok iş var off kadın olmak ne zor...sevgili beyim eve geldik yattı arada yemeğe kalktı sonra devam yatmaya...ama deniz şahaneydii...

Kızlar tişörtlerde pantolonlarda 3xl olan ben L olmanın mutluluğunu yasadim bugün pijamada da daha önce xl aldığım mağazadan bugün M beden pijama aldım Allahım sana şükürler olsun darısı hepimizin başına,
Not: önce bir inanamadim xl denedim sonra L istedim en son M da bakabilirmiyim diyip m alınca eh be kızım yıllardır bu olmadı büyüğü varmı diye sorardin bak boğazını tuttun küçüğünü sordun nihayet dedim ohh beee

O beyler hep öyle canım. .
Dün islerin bi kısmını yapmıştım bugunde geri kalanı hallettim.. is bitmiyor..hele çamaşır ütü hiç bitmiyor. .

Ben de xl tshirt aldım. . 4xl-5xl giyerdim. .

Bir de her tartıya çıktığım da 100 leri görcem gibi geliyor. Beynimin bana oyunu sanırım. Henüz algılamadi yazık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…