Gıybet time iyiymiş :)))Latife ediyorum:)
Davete ne gerek var kuzuuu ben sahsen davetsizde atlarim,topraaklik bunu gerektirir dimi:)Bonus dj lik yapar,hem söyler hem dinlerdik:) Biraz aglasir,cokca güler sabahlara kadar giybet timenin dibini vururduk:)
Annemde aynısını diyor 60 yaşında lazer insan anasına demesmi daha önce diyor ne çektim New diyor onunda tüyleri maşallahi vardırBende şimdi tüm vücut lazere gidiyorum daha 3 seansım var ama sanki yüzde yüz bitmiycek gibiii kalan tüyler içinde şu lumia lardan almak istiyorum arkadaşım almış kızı ve kendi kullanıyor çok memnunlar ....
Lazer büyük rahatlık vallahi şimdilerde bir yere gidiyorumda ağda yaptırmak zorundayım gibi bir derdim Yok yıllarca ne çekmişim beee
Her sabah iki yumurta yemezsem 5 saat i dolduramiyorum leptin için çok acikip saldiriyorumBenim de bugun iki oldu..
Karataya göre değil.
Ve ben karatay yaparken her sabah 2 adet yerdim. .
Özetle bence değil. :)
Latife ediyorum:)
Davete ne gerek var kuzuuu ben sahsen davetsizde atlarim,topraaklik bunu gerektirir dimi:)Bonus dj lik yapar,hem söyler hem dinlerdik:) Biraz aglasir,cokca güler sabahlara kadar giybet timenin dibini vururduk:)
Onlara takıldı sorma kafam ama eşi nasıl ikna ederim hıc bilmiyorum pahalı onlarhayırlısı bakalım
Latife ediyorum:)
Bende duj u ruj okuyorum gece gece yena ruj almış bende pijama takımı aldım egs den bu akşam diyorum kendi kendime
Gıybet time iyiymiş :)))
Of çok yorgunum ağvaya denize gittik muhteşem bir koy keşfetmiştik geçen sene bu sene yüzmek nasip oldu çocuklar bayram etti accukta yandılar...sorsan eve gelince dinlencez yemek çamaşır derdi bitmedi oğlan uyuyamadı ağla zırla canıma okudu özetle 5 te geldik an itibari ile attım kendimi yatağa..ama mutfağım duruyo gücüm yetse çok iş var off kadın olmak ne zor...sevgili beyim eve geldik yattı arada yemeğe kalktı sonra devam yatmaya...ama deniz şahaneydii...
Mesela kiminn:))
Kızlar tişörtlerde pantolonlarda 3xl olan ben L olmanın mutluluğunu yasadim bugün pijamada da daha önce xl aldığım mağazadan bugün M beden pijama aldım Allahım sana şükürler olsun darısı hepimizin başına,
Not: önce bir inanamadim xl denedim sonra L istedim en son M da bakabilirmiyim diyip m alınca eh be kızım yıllardır bu olmadı büyüğü varmı diye sorardin bak boğazını tuttun küçüğünü sordun nihayet dedim ohh beee
Kolay gelsin kaç gün oldu epey değişiklik olmuştur senin için bana valiz deme yine hazırlayacağım fenalardayımHayırlı geceler
Dün akşam döndük evdeyiz adaş
Bugün de iş güç çamaşır bitiremedik
Benide eyice dj bellediniz haa :))
Güle güle kullan :) tüm gardolap değişti mi ?Ben de xl tshirt aldım. . 4xl-5xl giyerdim. .
Bir de her tartıya çıktığım da 100 leri görcem gibi geliyor. Beynimin bana oyunu sanırım. Henüz algılamadi yazık. :)
:)
Giybet timesiz olmaz fridam,bir de cigdemsiz:)
Mesela topraaam fena zayiflamis olur o zamana,azicik kiskanclik eder bol bol cekistirirdik kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?