- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Güle güle kullan :) tüm gardolap değişti mi ?
Ben dayanamaz uyurdum hadi yatalım sabah deniz kenarına yeşillik bir yerlere gidelim derdim sen durmadan gittiğimiz yerde çocukları düşünürdün nilüşte barışı takardı kafasına bir ben relax olurdum :))))
Resim at bakak hele sende güle güle giyin en son netten aldığım ayakkabıyı geri iade ettim arkadaşım aldı oda iade etti netten almak hiç bana göre değil ilaha alacaksamda bir mağazada dünya gözüyle görücemBende duj u ruj okuyorum gece gece yena ruj almış bende pijama takımı aldım egs den bu akşam diyorum kendi kendime
Resim at bakak hele sende güle güle giyin en son netten aldığım ayakkabıyı geri iade ettim arkadaşım aldı oda iade etti netten almak hiç bana göre değil ilaha alacaksamda bir mağazada dünya gözüyle görücem
Senden bu talebin geleceğini yazarken tahmin ettimResim at bakak hele sende güle güle giyin en son netten aldığım ayakkabıyı geri iade ettim arkadaşım aldı oda iade etti netten almak hiç bana göre değil ilaha alacaksamda bir mağazada dünya gözüyle görücem
He he heeeSenden bu talebin geleceğini yazarken tahmin ettim
Simi naptın bir enişte vardı çok parası vardı biz beğenmiştik noldu Adama ?
Simi naptın bir enişte vardı çok parası vardı biz beğenmiştik noldu Adama ?
Deri ceketi yollamak için belki 20 defa ugrasmistim olmuştu hatırlarsan özelden yollamistim şimdi 5-6 kez uğraştım hata veriyor uykumda geldi yarın hatırlarsam donucem sana öpüldünüz kızlar iyi geceler herkeseHe he heee
Netten mi aldın ay ben giymeden bakmadan alamıyorum aslında uygun fiyatlılarda risk almak lazım aslında ....Ben aldığımı çok severek giyiyorum.
Kızıma da aldım çok beğendi modelini ..
Heee tamam yaa öylesine söyledim ben netten aldın zanetim dekolteli filandır gerek Yok pijama diyince benim aklıma penye geniş rahat şeyler geliyorda :)))Deri ceketi yollamak için belki 20 defa ugrasmistim olmuştu hatırlarsan özelden yollamistim şimdi 5-6 kez uğraştım hata veriyor uykumda geldi yarın hatırlarsam donucem sana öpüldünüz kızlar iyi geceler herkese
Yav niyeki çok inceliyorsun armudun sapıüzümün çöpü neticede erkek işte ilerleyen zamanlarda sinirini bozmayacak olan yoktur İnan en azından adamın paralarını harcıyabilirsen daha bir gideri olur adamın varsa yamuğunuda görmesin .....Eniste hala var da
ben biraz arizali iliski konusunda..
En ufak bi güvensizlikde hemen geri adim atiyorum..
Beklemede canim..
Kararsizim..
8 gün kaldık canımKolay gelsin kaç gün oldu epey değişiklik olmuştur senin için bana valiz deme yine hazırlayacağım fenalardayım
Yav niyeki çok inceliyorsun armudun sapıüzümün çöpü neticede erkek işte ilerleyen zamanlarda sinirini bozmayacak olan yoktur İnan en azından adamın paralarını harcıyabilirsen daha bir gideri olur adamın varsa yamuğunuda görmesin .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?