Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende duj u ruj okuyorum gece gece yena ruj almış bende pijama takımı aldım egs den bu akşam diyorum kendi kendime
Resim at bakak hele sende güle güle giyin en son netten aldığım ayakkabıyı geri iade ettim arkadaşım aldı oda iade etti netten almak hiç bana göre değil ilaha alacaksamda bir mağazada dünya gözüyle görücem

Ben aldığımı çok severek giyiyorum.
Kızıma da aldım çok beğendi modelini ..

Senden bu talebin geleceğini yazarken tahmin ettim

Ben aldığımı çok severek giyiyorum.
Kızıma da aldım çok beğendi modelini ..
Netten mi aldın ay ben giymeden bakmadan alamıyorum aslında uygun fiyatlılarda risk almak lazım aslında ....

Şehir dışından gelen akrabalar oluyor ila alışveriş yapıcam diyorlar götürüyorum tüm gün mağazaları dolaşıp bir ürünü alıp sağa sola çekiştirip kumaşına Bakıyorlar sonra pahalı bu diyip almıyorlarda bende yorulduğumla kalıyorum aklıma geldi. Bende akrabalar gibiyim demekki yanii dahA evden çıkarken biley almıyacaklarını biliyorum aslında sonunda da aaaaa bizim oralar da daha güzel şeyler var hemde ucuz diyorlar :)))

Heee tamam yaa öylesine söyledim ben netten aldın zanetim dekolteli filandır gerek Yok pijama diyince benim aklıma penye geniş rahat şeyler geliyorda :)))

Eniste hala var da
ben biraz arizali iliski konusunda..
En ufak bi güvensizlikde hemen geri adim atiyorum..
Beklemede canim..
Kararsizim..
Yav niyeki çok inceliyorsun armudun sapıüzümün çöpü neticede erkek işte ilerleyen zamanlarda sinirini bozmayacak olan yoktur İnan en azından adamın paralarını harcıyabilirsen daha bir gideri olur adamın varsa yamuğunuda görmesin .....

Kolay gelsin kaç gün oldu epey değişiklik olmuştur senin için bana valiz deme yine hazırlayacağım fenalardayım
8 gün kaldık canım
İyi oldu epey gezdik Karadeniz türü gibi oldu
Valiz işi zor kolay gelsin bir sürü götürmusüm kullammadiklarim da var hepsi yıkanacak
Biraz kolayladım şükür kızlar yardım ettiler daha çok büyük kızım
Küçük tercih telaşında

Inan maddi durum beni etkilemiyor yolunu isini gücünü kurtarmis olmasi yeterli yeter ki bana yamulmasin
Ben hayat arkadasi istiyorum canim
Öyle canim yanmis ki her seyin altinda bi acaba ariyorum..
Belki de yanlis böyle böyle kacinci teptigim kismet olacak..
Gerci bu sefer kesip atamiyorumda daha o kadar..
Bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…