dilenci geçmiş olsun .bende seninle aynı durumdayım grıp olmuşum.
yena hoşgeldin nerelerdeydin kız.
bugün oğlum kek istedi o da hasta gibi ona zencefilli zerdaçalli kek yaptım biraz şekerini fazla koydum tadını garipsemedin diye.bende yemişim biraz.unutuyorum ben ya diyette olduğumu .ama iştah yok zati hastalıktan
dilenci geçmiş olsun .bende seninle aynı durumdayım grıp olmuşum.
yena hoşgeldin nerelerdeydin kız.
bugün oğlum kek istedi o da hasta gibi ona zencefilli zerdaçalli kek yaptım biraz şekerini fazla koydum tadını garipsemedin diye.bende yemişim biraz.unutuyorum ben ya diyette olduğumu .ama iştah yok zati hastalıktan
kızlar bi sorunum var.
şimdi ben azcık pekmez içeyim kuvvetleneyim dedim ama şişeyi bi açtım kola gibi pısssss diye ses geldi. ve nasıııll bi koku resmen alkol gibi, hatta bu üzüm pekmezi şarap olmuş gibi geldi bana? valla denizliden gelmiş güzel pekmezdi ya bunu topluma kazandıramazmıyız:) ne bileyim iç bişey olmaz mı diyosunuz dök mü diyosunuz? ev sıcaktı ondan oldu herhalde ama yazık ya 2lt den fazla var..
Canım,ben ilaç kullanıyorum o bitinceye kadar kafa iznine çıktım..
Ama gözüm üzerinizde..Ona göre..aklinialirimsmile
Zaten kilo çizelgemide kaldırdım bir süre görmiyeyim..İlacım bitinceye kadar..
Canım,uzun süre açılmlayınca öyle oluyor pekmez..
Zaten 2-3 yıl dayanan bir besin,bence bişey olmamıştır..
Denizli'de aşureyide pekmezli yaparlar biliyomusun...:) Benim kankim var denizli dolaylarından..
Bu arada dilencii,bazı ülkelerde şirinler yasaklanmış biliyosun diimi...Karamizah resmen....:bbo:
kızlar bi sorunum var.
şimdi ben azcık pekmez içeyim kuvvetleneyim dedim ama şişeyi bi açtım kola gibi pısssss diye ses geldi. ve nasıııll bi koku resmen alkol gibi, hatta bu üzüm pekmezi şarap olmuş gibi geldi bana? valla denizliden gelmiş güzel pekmezdi ya bunu topluma kazandıramazmıyız:) ne bileyim iç bişey olmaz mı diyosunuz dök mü diyosunuz? ev sıcaktı ondan oldu herhalde ama yazık ya 2lt den fazla var..
Canım,ben ilaç kullanıyorum o bitinceye kadar kafa iznine çıktım..
Ama gözüm üzerinizde..Ona göre..aklinialirimsmile
Zaten kilo çizelgemide kaldırdım bir süre görmiyeyim..İlacım bitinceye kadar..Birde benim meşhuuur muayyen dönemi bunalımlarım başlıycak..:)
Canım,uzun süre açılmlayınca öyle oluyor pekmez..
Zaten 2-3 yıl dayanan bir besin,bence bişey olmamıştır..
Denizli'de aşureyide pekmezli yaparlar biliyomusun...:) Benim kankim var denizli dolaylarından..
Bu arada dilencii,bazı ülkelerde şirinler yasaklanmış biliyosun diimi...Karamizah resmen....:bbo:
ya ama sıcaktı evin içi ve bildiğin şarap kokuyo ya..ben de bu sene aşureyi pekmezle yaptım ama tamamen değil. çok güzel olur.
sen hasta mı oldun ki ne ilacı bu.
bu resimde incelersen zaten o yasaklanma mevzusuna dokunduruyo:)) alt metni boşuna inceleyemeyin alenen öyleyiz dercesineyerimseniben
cicim yarına kadar beklersen
anneme sorarım
pek bilir öle ieyşleride kendisi :asigim:
allah laa neden kii çocukken çok izlerdim ben
karamizah derken neyi kasdettin anlamadım
açıklasana nan
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHdelikafadulden
SONUNDAAAAAAAAAA ALLAHIIIIIIIIIIMMMM SONUNDAAAAAAAAAA 98 OLMUŞUM KIZLAR OLEEEY BEEEEEEEEEE:teytey::hooray:
YA İNŞALLAH 100 LERDE OLAN HERKES EN KISA ZAMANDA BU DUYGUYU YAŞAR :Saruboceq: BEN BU KADAR SEVİNDİM ÇÜNKÜ EN SON ORTAOKULDA 90 LARI GÖRMÜŞTÜM VE DİYETE BAŞLADIĞIMDAN BERİ 7 AYDIR Bİ 100 ÜN ALTINA DÜŞSEM AHH Bİ DÜŞSEM DİYİP DURUYODUM:icecream: ÇOK ŞÜKÜR RABBİM ÇOK ŞÜKÜR YA:Saruboceq:
OLEEY BEEE OLEEEEEEYY:teytey:
BEKLE BENİ 80 LER GELİYORUMM:lepi: :asigim:
muuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan:icecream:artıkkkk bu gazla seniiiiiii tutanaa aşk olsunnnnnnnnnnnnnn Şeniz
valla çitolüm topiğe yazarken de aklımdan sen geçtin he dedim çitol bilir belki:) hadi bi sor da aklına gelirse çöpe gitmesin onca şey. alkol kokuyo ya sızladı burnum.cicim yarına kadar beklersenn
anneme sorarım
pek bilir öle ieyşleride kendisi :asigim:
ee ne kadar gitti bakalım? ben de tek günden yanayım o tarz şeylerde. zaten ilk gün atacağın ödemi atıyosun diğer gün sırf eziyet oluyo. geçmiş olsun canım aslında konuşmuştuk aklımdan çıkmış ne ilacı dedim ben de kusura bakmaohaoldumsmileArkadaşlar ben pirinç lapası yaptım..nasıl ödem atıyo vücuttan,sürekli tuvalete gittim..
Bir güne iki kilo falan farkediyo..tabii su kaybı..Ertesi gün aynı kilodasın..
Ama test ettim şişliğe iyi geliyo,tadıda fena diil..baharatlayıp,azıcık yoğurtla nefis oldu..
Tek gün yaptım,iki gün çekilmez çünkü..
Ben çaysız yapamadığım için..:)
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHdelikafadulden
SONUNDAAAAAAAAAA ALLAHIIIIIIIIIIMMMM SONUNDAAAAAAAAAA 98 OLMUŞUM KIZLAR OLEEEY BEEEEEEEEEE:teytey::hooray:
YA İNŞALLAH 100 LERDE OLAN HERKES EN KISA ZAMANDA BU DUYGUYU YAŞAR :Saruboceq: BEN BU KADAR SEVİNDİM ÇÜNKÜ EN SON ORTAOKULDA 90 LARI GÖRMÜŞTÜM VE DİYETE BAŞLADIĞIMDAN BERİ 7 AYDIR Bİ 100 ÜN ALTINA DÜŞSEM AHH Bİ DÜŞSEM DİYİP DURUYODUM:icecream: ÇOK ŞÜKÜR RABBİM ÇOK ŞÜKÜR YA:Saruboceq:
OLEEY BEEE OLEEEEEEYY:teytey:
BEKLE BENİ 80 LER GELİYORUMM:lepi: :asigim:
:dance::dance::sm_cool: çooooookk sevindim tatlımm artık kimseler tutamaz seni beeee heheyyyyyyyyyyyytt:lepi:
ne 29 kız 20 altı üstühihoyyyt.. süpersin canım benim..
muuuuuuuuuaaaaaahhhhhopuyorumnanaktan çok sağol bacımmmm yanına geliyorum inşallah 29 kilocuk kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sordum cnmm annemee
atmasın
koysun ocaga iyice kaynatsın diyorrr
başından ayrılmasın taşar sonra diyede ekledi
ne 29 kız 20 altı üstühihoyyyt.. süpersin canım benim..
ay çitolum çok sağol hemen deniycem:lepi:
şekerim 68 olcaz inşallah aklinialirimsmile cillop olcaz cillop inşallaaaaahhhhkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?