Geçmiş olsunAllahim ne guzel teklif ayagim agriyo napsam bilmiyorum ya
Basim biraz hafiflemisti yine basladi kafami bi yere gömmek istiyorum
Vallaha sıcaklardan zayıflıyamıyorum yaaaa
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 2 kk yağsız hafif peynirNe yedin :)
6 ay boyunca ekmek unlu biley yok mu ? Benim yanlış anladımAklıma geldi yazayım. Kontroller de önce diyetisyen tartiyor görüşüyor sonra doktorla gorusturuyorlar..3.ay kontrolunde
Diyetisyene dedimki arada 1 etimek yesem yumurtadan sıkılıyorum artık. .
6 ay sonra zaten yiyeceksin biraz sabır dedi. Ama arada 1 dilim etimek yersen domates salatalık onları çıkar dedi. Önce yumurtanı ye sonra da yer kalırsa etimek ve peynir yersin dedi..
Meyve ve sebze de karbonhidrat grubuna giriyormus özetle topraktan gelenler karbonhidrat. .
Ben şöyle bir düzene gir yaaa iyi oldu iyi : )Gecer insallah guzuuuum
Sahalardayim artikim dedik yaaa,zayiflamadan gitmek yok gariii:) Gerci ben zayiflasamda gidemem sanirim,aklim sizlerde kalir illa ugrar rahatsiz ederim:)
Bu arada hergün yazmak,sizleri görmek cok iyi geliyor bana
6 ay boyunca ekmek unlu biley yok mu ? Benim yanlış anladım
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 2 kk yağsız hafif peynir
Öğlen tavuk ızgara çoban salata ve 3 kaşık koyun yoğurdu
Akşam dondurma 4 top kadar olabilir
Sabah limonlu tarçınlı su gün içinde yeşil çay
Dün akşamda yimek yemedim bir avuç fıstık ve bir çay bardağı süt içtim
Arkadaşlara bakıyorum listeler evsane inanılmaz öylesini yapamıyorum ama benimkide fena sayılmaz hanii hareket dersen bu gün iki villa resim çekimii (sayılmaz gerçide ) birde oturduğum yerde terliyorum ...
Hala artım var bir şişkinlik filan gibi yüzüklerim parmaklarıma oturmuş durumda anlamadım gitti
Evet yarında böyle beslenicem belki öğlen ofiste Eti form kızarmış ekmek yerim bilemiyorum yada dolapta taze fasülye var kötü olmadıysa onu işe götüreyimE çok iyi.. ekmek yememissin hiç. Yarın da böylesi besleneceksin. .
Açlık hissetmiyorsan iyi
İnşallah canım..Menü pek güzel..şifa olsun derincim.
Annen nasıl daha iyidir inşallah. .
Aynen canım benim babiskomda aynı camiye gidip geliyor sürekli akşam yemeklerini kesti incecik oldu..benimkide çok uğraşıyordu kilolarimla geçenlerde üzüldüğümü anladı artık hiç konuyu açmıyor.. sadece sen bol bol şu iç kızım diyorBenim babamda köyde Safranbolu evlerinden var bizim tamir ettirdi bu yaz yenilendi ev zayifladim kızım göbek gibi gitti filinta g
ibiyim dönünce gorucen diyor 67 yaşında babişkom bana senden zayifladim demek istiyor alttan alttan :)))
Aklıma geldi yazayım. Kontroller de önce diyetisyen tartiyor görüşüyor sonra doktorla gorusturuyorlar..3.ay kontrolunde
Diyetisyene dedimki arada 1 etimek yesem yumurtadan sıkılıyorum artık. .
6 ay sonra zaten yiyeceksin biraz sabır dedi. Ama arada 1 dilim etimek yersen domates salatalık onları çıkar dedi. Önce yumurtanı ye sonra da yer kalırsa etimek ve peynir yersin dedi..
Meyve ve sebze de karbonhidrat grubuna giriyormus özetle topraktan gelenler karbonhidrat. .
Iyi ki bir dedim bugunu toparliyim 2 ogun yiyim hemen basimin agrisi tuttu.
Maydanoz kuru acaba tansiyonmu dusurdu dedim olctum normal gibi.
Kahvaltidan beri mide bulantili bas agrisi yatip duruyorum.
Su icmeyincede olurmus diye kalktim zorla su ictim yemek yapiyorum ins susuzluktandir ve gecer. Uyuyan bir migren var uyansin istemem.
Pes ettim mi? HAYIR. Pes edicekmiyim? HAYIR.
Bayrama 100 un altinda olucakmıyım? EVET İNŞALLAH...
Sersem senibutun depreşyonlar falan buraya gelmedigindendi.
Bak biz hic giriyomuyuz depreşyona
Oda bize girmiyor şükür
Ne tuz eklemişim yaw yemeğe ...
Keşke yemeseydim hemen suda içemiyorum.. yarım saat dolsun diye bekliyom ama içim kavruldu. .
13 gün kaldı yenacim..
Pazar günü iki kez dondurma yedim
Birde tereyağı bal ekmek kaçamağı oldu o kadar...
Annemdeyim menüde kıymalı bamya var
Buyur gel yenacim..hep aklıma geldin
Pisirirken..
Çocuklara da köfte yaptım.. yanına çorba düşünüyorum babama kalsa hemen pilav ister ya pirinç pilavı yada bulgur
Adam 70 yaşında 10 kilo vermiş ramazan dan bu yana...erkeklerin metabolizmasi daha iyi calisiyor
Katı sıvı ayırımı var
. Hiç kolay değil evet. katıya geçmeden yarım saat öncesi ve sonrası sıvı tüketilmiyor. .
Aslında bunu bızlerınde yapması gerekiyor muş beyin yemegı gördüğü anda o yemeğe gore bir niğde asidi salgılatıyormus biz önce suyu içince o salgı direk bağırsaklara iniyor bizde hazım problemi yasıyormusuz yemekten 20 dk sonra mıddedekı asidin ısı bitiyor ondan sonra su ıcılebılıyor ama maalesef ben hıc yapamıyorum yemek arası bile su ıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?