Yemek işini nasıl hallediyorsun. ?
Isyeri veriyormu yemek. ?
Topraam afiyet olsun. kavuşmuşsun semizine :)
Bir bel mağduru da ben oldum bugün küçük kızı kuvetten çıkarmak için kucaklayinca terlemistim onu yıkarken kitlendim baya bı ağrım var ilaç aldım ama pek fayda etmedi
Geçmiş olsun arkadaşım
Iyi geceler kizlar
Cocuklari yiladiktan sonra once meyve yedik sonrada dibek kahvesi yaptim onu ictik kahvenin yaninda 4 tane napoliten cikolata yedim yemeyeydim iyiydi gunu kacamaksiz kapatacaktim
ISILDURU gecmis olsun cnm
günaydınnnn
malum saf proteın gunu ınsallah yarına bize bol bol eksi gösterir
kahvemı ıctım esımın assagıya ınmesını bekliyorum leslı yapıcam hergun nıyetlendım birsey oldu bugun yaparım ınsallah
ISILDURU geçmiş olsun canım bugun nasılsın
Çok teşekkürler arkadaşlar ağrı kesici kas gevşetici aldım bel oyuntuma yastık koydum oturdum bel oyuntumda ne cokmus bir türlü rahat ettirmedi kahvemi aldım bı kendime geleyim hepinizi öpüyorumNerde beybisi..Alamanya burasi isyerleri yemek vermez veren varsa da ben duymadim..
Eve gelince hanim hanimcik yemek yaparim be ya
hic ihmal etmeden git igne yaptir canin aciyor ama rahatlatiyor bi de yaki falan yapistir sicak tutunca gevsiyor biraz gecmis olsun canim
Haminiza günaydin
Aynen bende tey teyyyGünaydıııınnnn
Bugün bol eksili çook mutlu uyandım
Günaydıııınnnn
Aynen bende tey teyyy
Güzel haberler peş peşe geliyorAynen bende tey teyyy
Bonus nasılsın canım nasıl oldun gelmemişsin merak ettim
Dolaptaki taze fasulyemi aldım kötü olmadıysa bugün yiyecem kokusu iyiydi ama ...
Henüz bişey yemedim ofise geçince ekmeksiz bir kahvaltı yaparım artık
Günaydıııınnnn
Tebrikler kızlarAynen bende tey teyyy
inşallahBaşı ağrıyormus o yüzden gelmemiş..
Yarın güzel bir eksiyle gelir inş. Morali düzelir.
Bende ne zamandır barbunya istiyorum bir güzel bulup alamadım sadece kendime yapıcam evdekiler yemiyorAfiyet olsun canım kolay gelsin işlerin de. Yarına bol eksi olsun . Amin. :)
Ben taze fasulyeyi Barbunyayı bekleyince daha çok seviyorum zeytinyağlı tabii.
Kolay gelsin Hayriş çok sıcak gerçektenAllahım bu ne sıcak buharlasıcaz resmen bı balkon yıkadım öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?