Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iki gündür sabahlari 5.30 da kalkip uyuyamiyorum tekrar,gec yatmis olmama ragmen..Hal böyle olunca erkenden kahvaltimi yapiyorum tabi:) buraya kadar güzel de tek handikap iki ögün beslenme konusunda zorlaniyorum biraz,öglene acikiyorum baya:)
Karatay usulune tam manasi ile uyamiyorum zaten ama karatyimsi beslenmede yalan oluyor bu durumda,neyse ögleni doyurucu gecirip aksami hafif atlatmaya gayret edeyim en iyisi:)

Bu arada yürüyüse cikasim var yagmuru gözlemliyorum,azalir azalmaz aticim kendimi sokaga

Kuzum karataydada erken kahvaltı yapanlar 3 öğün yapıyor bende 5.30 kalkıyorum ama 2 ceviz atıyorum ağzına kahvaltıyı 8.30 9. Gibi yapıyorum dengelemeye çalışıyorum

Ya tam ise gidiyordum komsu durdurdu
Kilerim su içinde
Eski evden getirdigim firinim bulasik makinam da ordaydi
Bu ev cok güzel iyi hos da yöneten firma berbat
Balkonda akan boruya bile bakmaya üc hafta sonra geldiler dün
Bir cam degiscek kac haftadir bekliyorum
Sinirlerim tepemde
Acilen hukuk sigortasi yapicam cünkü ben bunlarla kesin mahkemelik olurum
Yok ya simi ye bu dünyada huzur yok

Hayirli persembeler.

Merak etmissiniz eksik olmayin. Basim bugun iyi sukur. Sicaktan gozluk takmakta zorlaniyorum takmayinca surekli telde basim iyice zorlandi aksam biraktim artik bakmadim.

Artidayim hala bu hafta icini guzel geciremedigimi gosteriyo. Her ogunu duzgun duzenli yemeliyim.

Bir ogun duzgun ye digerini yeme sonuc alinmiyo.
Haftasonu cok iyiydim cokta dikkat ettim devamini getiremedim.
Bahanelerimi yazim hemende az uzuleyim.

Cok gergin bir hafta gecirdim geciriyorum.
Ufak kiz surekli agliyo ablasiyla surekli bi dır dır halindeler kafam kaldirmiyo idare ediyorum sozde ama cok kiziyorumda.

Oglan zaten ayri bir sorun hem uzuluyorum hem sinirleniyorum.

Bu hafta daha duzgun gecirseydim nolurdu aksiliklere gerginliklere ragmen kilo vermis olurdum.
Bir kez daha ders olsun bana.

Oglene dogru kizlarla ciktik biraz dolandik 1-2 market ihtiyacimizi aldik
Bugun beslenme acisindan cok iyi degildim insallah aksama dengelerim

Sabah 1 pohaca
Ara dondurma
Eve gelince 6-7 tane bonibon seker yedim bide 4-5 tane jelibon seker yedim yemeyeydim iyiydi buraya yaziyorum cunku bir daha yapmiyayim kendime hakim olayim sizlerdende saklamayayim diye

Ogle 2 dlm ekmek 1 domates 1 salatalik 2 dlm peynir (saat 3 gibi yedim)

Birazdn yesilcay yapcam kendime

Aksam mercimek corbasi ve semizotu yaptim pirincsiz yaninada cacik yapmayi duzunuyorum
Aradada meyve yerim muhtemelen

Simi senin makinenmi suda kaldi aksilik geldimi hepsi topuynan geliyor.

Okuyup ufletsen mi kendini?

Bugün tek aksilik o degil
Proje yöneticimiz ve onun iki haftadir yerine bakan uyuz da beynimi sisirdi bildigin firca yedim ki o uyuza sordugum halde bi de
nasi çeviriyo durumu lehine benim agzim açik kaldi resmen
is hayati hele bi de erkek egemen bi ortamda çalisiyorsan zor cok degisik mesleki hirslari var bunlarin
benim aklim bi yandan evde
delircem bugün nerdeyse

İstanbul'da olanlara Allah yardım etsin sel felaketi çok kötü kazasiz belasiz atlatirsiniz inşallah
@oinone27 hayırlı olsun Allah mesut etsin kardesini, yeni işinde hayırlı olsun muaffak olursun umarım
@simeranya7 sanada geçmiş olsun kuzum geldiniz üst üste geliyor

Bugün yediklerim. .

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz

Öğle,
Karpuz
Peynir

Ara,
2 minik parça Bihter :)
2 kahve

Akşam,
Karniyarik
Cacık

Ara,
Bilmiyorum. Bakak görek zaman ne gösterecek .. :)

50 dakika yürüyecegim tabii ..

Aynen yağmurda trafikteyim inanılmaz Allah sel durularına karşı insanları korusun

Sabahki sıcağa bak şimdiki yağmura tabi minibüse binene kadar inanılmaz ıslandım ....

Fridacim şimdi haberlerde gördüm. Ne fena olmuş istanbul .. Allah korusun beterinden. . Eve vardınmi haber et bizede. .

Aynen yağmurda trafikteyim inanılmaz Allah sel durularına karşı insanları korusun

Sabahki sıcağa bak şimdiki yağmura tabi minibüse binene kadar inanılmaz ıslandım ....
O an aklimdan geciyodun yoldamisindir diye allah korusun daha kotusunden.
Hava durumundan haberim yoktu benim şok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…