- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Allahım bu ne sıcak buharlasıcaz resmen bı balkon yıkadım öldüm
sarılan ısıtam çiçeğim seniBurasida yagmurlu ve soguk ,bugun 18 derece mesela:) Bize de yolla o sicaklardan hayriyem:)
Kuzum karataydada erken kahvaltı yapanlar 3 öğün yapıyor bende 5.30 kalkıyorum ama 2 ceviz atıyorum ağzına kahvaltıyı 8.30 9. Gibi yapıyorum dengelemeye çalışıyorumIki gündür sabahlari 5.30 da kalkip uyuyamiyorum tekrar,gec yatmis olmama ragmen..Hal böyle olunca erkenden kahvaltimi yapiyorum tabi:) buraya kadar güzel de tek handikap iki ögün beslenme konusunda zorlaniyorum biraz,öglene acikiyorum baya:)
Karatay usulune tam manasi ile uyamiyorum zaten ama karatyimsi beslenmede yalan oluyor bu durumda,neyse ögleni doyurucu gecirip aksami hafif atlatmaya gayret edeyim en iyisi:)
Bu arada yürüyüse cikasim var yagmuru gözlemliyorum,azalir azalmaz aticim kendimi sokaga
Aynen yağmurda trafikteyim inanılmaz Allah sel durularına karşı insanları korusunAllahim sen koru felaket bi yagmur basladi bi firtina cikti camlar sallandi sanki
Simi senin makinenmi suda kaldi aksilik geldimi hepsi topuynan geliyor.
Okuyup ufletsen mi kendini?
Aynen yağmurda trafikteyim inanılmaz Allah sel durularına karşı insanları korusun
Sabahki sıcağa bak şimdiki yağmura tabi minibüse binene kadar inanılmaz ıslandım ....
O an aklimdan geciyodun yoldamisindir diye allah korusun daha kotusunden.Aynen yağmurda trafikteyim inanılmaz Allah sel durularına karşı insanları korusun
Sabahki sıcağa bak şimdiki yağmura tabi minibüse binene kadar inanılmaz ıslandım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?