Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
İstanbul'da yine fırtına yağmur varmış Allah korusun felaketden
Ben bu haftanın ilk yürüyüşünü yaptım bugün listedeki kilo civarindayim suyu ihmal etmezsem
Daha eksi yok malesef

Belli olmaz.. yarın ola Hayır ola..

Fridacim şimdi haberlerde gördüm. Ne fena olmuş istanbul .. Allah korusun beterinden. . Eve vardınmi haber et bizede. .

O an aklimdan geciyodun yoldamisindir diye allah korusun daha kotusunden.
Hava durumundan haberim yoktu benim şok oldum.

Geldim eve geldim birçok ağaç yollara devrilmişti itfaiyeler sirenler kazasız belasız geldim eve şükür sağolun kızlar :)

Şoktayim kızlar yaa. Yaklaşık 15 yıldır yuzyuze gorusmedigim ama telefonla sosyal medyayla iletişim halin de olduğum bir arkadaşım var. 74 lü ..
Bugün baktım facesinde başsağlığı mesajlari var.. yazdım nooldu diye meğer eşini kaybetmiş. .
Offf çok kötü oldum ben yaa.. iki küçük çocuğu var. Noolucak o cocuklar .Keşke öğrenmeseydim.

Yaşamı hor kullanmamalıyiz. Sevdiklerimize değer vermeliyiz ...

Geldim eve geldim birçok ağaç yollara devrilmişti itfaiyeler sirenler kazasız belasız geldim eve şükür sağolun kızlar :)

Kardesimin terasa yaptirdigi bisey vardi gunes icindi catiya ucmus kapali camlardan su girmis eve yerler su olmus.
Binalarin panjuru falan kirlmis. Agaclar kirilmis.
Boyle karanlik yagmur bilmiyorum ben

Uzuldum yenacim allah rahmet eylesin sabir versin arkasinada cok zor bi durum gercekten

Hay allah ya simi gercekten bi oku yada okut canim bu ne aksiliktir boyle

He bi de eniste arizasi var daha moralimi dibe ceken

Yok ya iliski miliski istemiyorum ben..
Yalniz yemeyi, yalniz gezmeyi, yalniz uyumayi, her bi sorunla yalniz debelenmeyi ve yalniz ölmeyi hakediyorum..

Çok stresli bir gündü..Kabus gibiydi hic bitmeyecek sandim..

Gelelim menume:

Sabah: 3 yumurtadan peynirli omlet
1 cavdar ekmekcigi

Ara: 1 muz

Ögle: 1 porsiyon Patlican musakka
2 çavdar ekmegi

Aksam: 500 gram karpuz

Yatmadan süt içerim büyük ihtimalle

Ya da balatalari siyirma durumuma göre votka uyutur beni

1 l siyah çay 3 l su

Bugünün özeti

Maydanoz kürü

1.5 haşlanmış yumurta
4 topi peynir
1 karper peynir
1 kk süzme peynir
1 bardak tarçınlı süt

1 fincan sütlü kahve

1 kase keten tohumlu yoğurt

1 kupa yeşil çay

1 lt limonlu zencefilli detoks suyu
2 lt su..

Bugün spor yok ama hareketli bi gün geçirdim..
10.000 adımı geçtim epey yürüdüm avmde..

yenacım allah sabır versin arkadaşına çok zor bir durum..
bizimde yanımızda çalışan elemanımız 35 yaşında vefat etti kalp krizi..15 gün önce
iki cocugu kaldı 14 yasında oğlu 1.5 yaşında kızı
eşim acile gittiğnde karısı surekli ben buğleme ne diyeceğim diye ağlıyormuş küçük kızı için ..eşim daha etkisinden kurtulamadı..

bonus bugün daha iyisindir inşallah..
hep stres bizim yeme düzenimizi bozuyor..
benimkilerde aynı sürekli bağırış çağırış evin içinde
ablasının barbielerini alıyor nisa kıyamet kopuyor vermek istemiyor çünki dağıttığı zaman toplamıyor..
birde telefon tablet kavgası telefon benim elime alamıyorum hep ikisinin elinde ablası telefonu alsa kıyamet kopuyor ben bakıcaktım diye..şimdi bile nisa ağlıyor yanımda telefonu almış ablası..
benim büyük çok güzel ablalık yapıyor ama küçüğüm çok cadı..
diğer taraftan sürekli annemin hasta olması çok üzüyor beni sürekli ilgilenmek zorunda olmam gelin hiç ilgilenmiyor benimde vicdanım merhametim elvermiyor...

Haberlerden ögrendim istanbuldaki durumu,cok gecmis olsun kizlar..Allah afetlerden korusun herkesi,birdaha yasatmasin..

YENA topraaam,üzüldüm arkadasina..Hayat cok kisa,ölüm cok aci maalesef Allah rahmet eylesin abiye,esine,evlatlarina ve tüm sevdiklerine de sabir..

simeranya7 cok gecmis olsun canim,Allah beterinden korusun..

Ne cok gencmis,üzüldüm..

Allah rahmet eylesin...

bugün arkadaşa kahve içmeye gittim...kahveden sonra biraz leslie yaptık biraz göbek attik ter içinde kaldım iki kişi çok zevkli oldu..
sabah
1.5 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
bir haşlama yumurta
dom salt biber
çay iki zeytin
ara
bir armut
sade turk kahvesi
öğle yemeği 4 .30 gibiydi arkadaşta olunca
domates biber salatalık ve peynirden oluşan salata
bir dilim çavdar ekmeği
ara
bir kırmızı erik
akşam
bir but
yoğurtlu semizotu çok az
ara
çay
çayım yeni bitti karnım çok aç ama meyva yemem artık geç oldu
bir bardak tarçinli süt içerim

Iyi geceler kizlar
Cok sukur aksam menum planladigim gibi oldu insallah yarin arti cikmam
Yemekten sonra wc banyo temizledim zeynebi uyuttum sonra anca dinleniyorum simdi

Istanbuldaki arkadaslara gecmis olsun

simeranya7 gecmis olsun cnm sanada

YENA Allah sabir versin cnm arkadasina boyle durumlarda insan bi durup kendini dusunuyor

Merhaba kızlar sonunda gelebildim :)
Kardeşimi evlendirdim. Taşınmaydı düğündü bide yeni işe girdim çok yorgunum. Uzun süre oldu girmeyeli biliyorum ama hiç fırsatım olmadı :/
Her biri ayri ayri hayirli olsun cnm

Yazık olmuş Allah rahmet eylesin üzücü hayat çok kısa yaaa ömrümüzü kinle kavgayla nefretle geçiriyoruz ....

Sevdiklerimize değer verelim vermesinede yaa verdiğimiz değer anlaşılmıyorsa yaa iki kişilik hayatı tek yaşıyorsak yaaa eşimiz bizim evliliğimize harcadığımız emeğin binde birini harcamıyorsa ya eşimizin bize insan olarak saygısı yoksa yaaa çocuklar huzursuz olmasın hayatta zorluk çekmesin ev huzursuz olmasın diye susuyor ve katlanıyorsak ........ vs. Vs

Buda benim bugünlerdeki ruh halim ..

Geçenlerde bir akrabamda gördüm kör ölür badem gözlü olur lafııı adam tüm hayatı boyunca Ailesine eziyet etti adamın cenazesi inanılmaz kalabalık ve güzel oldu şaşırdım

Dip not : Son iki paragraf tamamiyle benimle alakalı konulardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…