İyi akşamlar
İstanbul'da yine fırtına yağmur varmış Allah korusun felaketden
Ben bu haftanın ilk yürüyüşünü yaptım bugün listedeki kilo civarindayim suyu ihmal etmezsem
Daha eksi yok malesef
İyi akşamlar
İstanbul'da yine fırtına yağmur varmış Allah korusun felaketden
Ben bu haftanın ilk yürüyüşünü yaptım bugün listedeki kilo civarindayim suyu ihmal etmezsem
Daha eksi yok malesef
Fridacim şimdi haberlerde gördüm. Ne fena olmuş istanbul .. Allah korusun beterinden. . Eve vardınmi haber et bizede. .
O an aklimdan geciyodun yoldamisindir diye allah korusun daha kotusunden.
Hava durumundan haberim yoktu benim şok oldum.
Geldim eve geldim birçok ağaç yollara devrilmişti itfaiyeler sirenler kazasız belasız geldim eve şükür sağolun kızlar :)
Şoktayim kızlar yaa. Yaklaşık 15 yıldır yuzyuze gorusmedigim ama telefonla sosyal medyayla iletişim halin de olduğum bir arkadaşım var. 74 lü ..
Bugün baktım facesinde başsağlığı mesajlari var.. yazdım nooldu diye meğer eşini kaybetmiş. .
Offf çok kötü oldum ben yaa.. iki küçük çocuğu var. Noolucak o cocuklar .Keşke öğrenmeseydim.
Yaşamı hor kullanmamalıyiz. Sevdiklerimize değer vermeliyiz ...
Ya saka gibi bugün..
Eve geldim 1100€'da fatura gelmis mutfagin montaji eksik hesaplanmis eski evin kapi pencere masrafi
Suyu cekmisler yine basmis..
Belim fena üstelik mideme de vurdu..
Hay allah ya simi gercekten bi oku yada okut canim bu ne aksiliktir boyle
yenacım allah sabır versin arkadaşına çok zor bir durum..Şoktayim kızlar yaa. Yaklaşık 15 yıldır yuzyuze gorusmedigim ama telefonla sosyal medyayla iletişim halin de olduğum bir arkadaşım var. 74 lü ..
Bugün baktım facesinde başsağlığı mesajlari var.. yazdım nooldu diye meğer eşini kaybetmiş. .
Offf çok kötü oldum ben yaa.. iki küçük çocuğu var. Noolucak o cocuklar .Keşke öğrenmeseydim.
bonus bugün daha iyisindir inşallah..Hayirli persembeler.
Merak etmissiniz eksik olmayin. Basim bugun iyi sukur. Sicaktan gozluk takmakta zorlaniyorum takmayinca surekli telde basim iyice zorlandi aksam biraktim artik bakmadim.
Artidayim hala bu hafta icini guzel geciremedigimi gosteriyo. Her ogunu duzgun duzenli yemeliyim.
Bir ogun duzgun ye digerini yeme sonuc alinmiyo.
Haftasonu cok iyiydim cokta dikkat ettim devamini getiremedim.
Bahanelerimi yazim hemende az uzuleyim.
Cok gergin bir hafta gecirdim geciriyorum.
Ufak kiz surekli agliyo ablasiyla surekli bi dır dır halindeler kafam kaldirmiyo idare ediyorum sozde ama cok kiziyorumda.
Oglan zaten ayri bir sorun hem uzuluyorum hem sinirleniyorum.
Bu hafta daha duzgun gecirseydim nolurdu aksiliklere gerginliklere ragmen kilo vermis olurdum.
Bir kez daha ders olsun bana.
yenacım allah sabır versin arkadaşına çok zor bir durum..
bizimde yanımızda çalışan elemanımız 35 yaşında vefat etti kalp krizi..15 gün önce
iki cocugu kaldı 14 yasında oğlu 1.5 yaşında kızı
eşim acile gittiğnde karısı surekli ben buğleme ne diyeceğim diye ağlıyormuş küçük kızı için ..eşim daha etkisinden kurtulamadı..
Her biri ayri ayri hayirli olsun cnmMerhaba kızlar sonunda gelebildim :)
Kardeşimi evlendirdim. Taşınmaydı düğündü bide yeni işe girdim çok yorgunum. Uzun süre oldu girmeyeli biliyorum ama hiç fırsatım olmadı :/
Yazık olmuş Allah rahmet eylesin üzücü hayat çok kısa yaaa ömrümüzü kinle kavgayla nefretle geçiriyoruz ....Şoktayim kızlar yaa. Yaklaşık 15 yıldır yuzyuze gorusmedigim ama telefonla sosyal medyayla iletişim halin de olduğum bir arkadaşım var. 74 lü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?