Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hastaymışsın ya çok sıkmana gerek yok 2 gitmez de 1 gider geri almadıktan sonra bi süre hiç gitmese de bişi olmaz güzelce iyileş inşallah devam edersin yine opuyorumnanaktan ben oralara gelene kadar sen çoktan varmış olursun inşallah olumunekankayizsmile

Mutlu pazarlar hepinize..opuyorumnanaktan

canım,nasıııl sevindim anlatamam....

İnan kendimi hatırladım..Zaten bu duyguyu 100 üstü olmayanlar anlıyamaz...

Umarım 70 leri,sonra 60 ları,sonra 50 leri gürürüz..:roflol::roflol::roflol:

Ben azıcık pigmeyim ya o bakımdan bu kadar uçtum...Niye olmasınki,100'ün üstüne nasıl çıkıyosak 50 yede inebiliriz diimi...:)

çoook teşekkür ederim yaa opuyorumnanaktan inşallah inşallaaaahhaklinialirimsmile görürüz tabi niye görmeyelimmm kaydirigubbakcemile2

kızar bir zamanlar zayıflama evi vardı
az çok hatırlıyorum ben
youtubedeb izledim az nasıl kilo vermişlerr 3 ay içerisindee
buda ender abimizin zayıflama için motivasyon konuşmasıı

YouTube - Motivasyon

mutlu pazarlar oldu kızlar oldu ilk defa hazırladığım enfes pazar kahvaltısına yenik düşmedim ve bir kase yoğurtlu müslimi afiyetle ve mutlulukla yedim yaşasınnnnnnnnnnnnnn

bu günkü menum
sabah 1 kase yoğurt kuru yemiş ve musli
ara 1 adet portakal
öğle ıspanaklı mücver ayran
ara 1 adet ceviz,1 bardak tarçınlı süt
akşam 2 kaşık pilav,sebze
ara tarçınlı süt

ıspanaklı mücver tarifi:
1 adet yumurta
yarım kibrit kutusu boyunda peynir
2 dilim kepekli ekmek rondadan geçirilmiş
5 yaprak ıspanak
1 adet taze soğan
4 dal maydanoz
pul biber,karabbiber
biraz süt

malzemeleri normal mücverden katı olacak şekilde karıştırıp teflon ttavada 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kısık ateşte 2 tarafını kızartıyoruz.

kızlar inanın sanki 1 tepsi ıspanaklı börek yemiş kadar zevkliydi yemesi:))

citol,
bende hatırlıyorum o yarışmayı...Hatta bitanede ünlü çıkarmıştı..Renkli gözlü tombul bir kız..Bir türlü zayıflayamadı ama o..benim gibi..:):)

halley,
Ispanağı çok severim..tarif için teşekkürler,hemen not aldım..

Dediğin gibi doyurucu olması çok normal..hem peynir,hemde yumurta var içinde..
Salatayla tam bir öğün..

Bu arada nickinde pek lezizmiş.:))))

halley,
Ispanağı çok severim..tarif için teşekkürler,hemen not aldım..

Dediğin gibi doyurucu olması çok normal..hem peynir,hemde yumurta var içinde..
Salatayla tam bir öğün..

Bu arada nickinde pek lezizmiş.:))))
[/QUOTE]

işine yaradıysa memnun oldum benim derdim eğer becerebilirsem aç kalmadan sağlıklı yavaş yavaş zayıflamak sonuçta 8 senede bu hale geldim 8 ayda versem ne olurki geri alırım o yüzden besleyici ama kalorisi düşük beslenmeye çalışıyorum[/B]

beni zayıflamaya ve kadınlar kulübüne üye olmaya sürükleyen senin çizelgendi de..sanki hiç 105den düşmeyecekmişim gibi hissettiğimde ve çaresizce nette dolaşırken 107den onlarca kilo düşen çizelgeni görmüştüm.. sana, zayıflamadaki başarına teşekkür ettim.. :icecream:

keşke burayı daha önceden okusaydım ama evdeki pc de bozuk çok zor çalışıyor pek dikkat edemedim haftasonu ben yine.. her 105 i gördüğümde yaptığımı yine yaptım.. dün çok güzel gitti herşey.. dışarda yememe rağmen ve dondurma da yemiştim ama yine de kilom çok farketmemişti.. ama bugün çok kötü oldu herşey.. ben bulgur pilavını çok severim ve iki kaşık pilavla doymama rağmen yedim de yedim akşama kadar pilav yedim akşamda yemekte haşlanmış tavuk yedim bir de salata.. şimdi korkuyorum tartılmaya.. birkaç gün dikkat edip sonra tartılırım.. ya da sanırım cumaya kadar tartılmam.. ben de iki haneli rakamları görmek istiyorum artık ya.. mafoldumben

yine de çizelgemi yarın o gördüğüm rakama çekicem ve kilom ne olmuş olursa olsun cuma o rakamdan eksik olucam inşallah

Son düzenleme:
tarife ben de bayıldım.. çok hoş bi öğle öğünü olur çalışanlar için de kaydirigubbakcemile2

kız ne cazgırlık yapıyon o zaman nasihat verince sengözlerimebaksanab buraya üye olmanda payım olduğunu bilmiyordum vallaboshayallersmile iyi ki olmuşsun. verdiğin kiloları da azımsama gözünü seveyim yaa aynı kiloy vermişiz. şu an 130larda olanlarda senin çizelgene hayran oluyodur

bu aralar mevsim geçişlerinde depresyon iştah patlaması ya da azalması saç dökülmesi halsizlik vs gibi şeyler olur. ben de 2 kg luk tıka basa yedim resmen hasta olmayı fırsat bilerek. cumaya kadar hemen en azından aldıklarımızı vermemiz lazım. biraz ipin ucunu bırakınca gidiyo valla. ama ne yalan söliyim sinir oluyorum. pizza yiyorum tatlı yiyiorum hoop ertesi gün en az yarım kgakannehir biz hedefimizin de altına insek iyi olcak vallabilmiyorumkismile en azından alırsak şu an ki durumlara düşmeyiz de en fazla 10 kg falan alırız.:kedi:

çitolum anangile selam söle:roflol: valla yaptım dediğini yarı yarıya koku azaldı ama alttan alttan kafayı çekiyormuşum gibi bir his de var yani içimde-tatlicadiarzu- anlamadım valla durduğu yerde köpeköldüren şarabına dönmüş benim pekmezsempatiksalakcinni

candy ben çok merak dahi etsem cuma dışı tartılmıyorum
sonra insnaın morali iyi bozuluyorr
bence sende tartılmaa

dilenci sölerim selamını
köpek öldüren haa :roflol:

söyle valla nerden nereye yardımı dokundu kadıncağızın. teşekkürlerimi ilet.

gene koymuşsun imzaya şu resimleri. bişey değil bunları göre göre elimizdekileri beğenmicez hee

merhaba

bende yeniden diyete başladım
92 kiloyummm

verirmiyim sizce 3-5 kilo dahi olsa

merhaba.. günaydın.. ben topiğin gündüz misafiri.. geceleri ve haftasonları yokum.. kaydirigubbakcemile2

verirsin ya neden vermeyesin.. 2-3 haftanı alır.. ne o? 3-5 verince 80-89 a mı geçicen aklinialirimsmile

candy ben çok merak dahi etsem cuma dışı tartılmıyorum
sonra insnaın morali iyi bozuluyorr
bence sende tartılmaa

dilenci sölerim selamını
köpek öldüren haa :roflol:

öyle mi yapsam.. CADIARZU Cuma 105,5 tim listende.. şimdi + yım biraz.. yine + ile başladım haftaya mafoldumben
geçen haftada kilomu bildirdim 107 diye ertesi gün 107,5 olmuştum.. ne sinir bozucu.. bi de şu haftasonlarına bi çare bulmam lazım benim.. kesin bozuyorum kendimi ya.. yıllardan beri böyle.. bu sefer abur cubur yemedim ama.. yemeği abarttım çok.. :çok üzgünüm:

kız ne cazgırlık yapıyon o zaman nasihat verince sengözlerimebaksanab

ruhumda var kaydirigubbakcemile3

evet.. ayça var benim çizelgemi seviyo o da :kedi:

tam benim şuan olduğum kilodan düşmüşsün ya.. nasıl içim gidiyo anlatamam.. nazar mı ettim ne.. aman Allah korusun.. Nazarlardan kem gözlerden sakınsın kem gözle de bakmadım ama kaydirigubbakcemile3 olsun duamızı edelim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…