- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
ha onu diosunn:)) yanına geliyorum bekle 29 kg kaldı diyince ben de benim kilomu yanlış hesapladın sandım:) inşallah inşallah ya. haklsın aslında ben baya savsakladım hasta olunca son 10 kg diye diye az daha sıkayım dişimi mademboshayallersmile
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHdelikafadulden
SONUNDAAAAAAAAAA ALLAHIIIIIIIIIIMMMM SONUNDAAAAAAAAAA 98 OLMUŞUM KIZLAR OLEEEY BEEEEEEEEEE:teytey::hooray:
YA İNŞALLAH 100 LERDE OLAN HERKES EN KISA ZAMANDA BU DUYGUYU YAŞAR :Saruboceq: BEN BU KADAR SEVİNDİM ÇÜNKÜ EN SON ORTAOKULDA 90 LARI GÖRMÜŞTÜM VE DİYETE BAŞLADIĞIMDAN BERİ 7 AYDIR Bİ 100 ÜN ALTINA DÜŞSEM AHH Bİ DÜŞSEM DİYİP DURUYODUM:icecream: ÇOK ŞÜKÜR RABBİM ÇOK ŞÜKÜR YA:Saruboceq:
OLEEY BEEE OLEEEEEEYY:teytey:
BEKLE BENİ 80 LER GELİYORUMM:lepi: :asigim:
canım,nasıııl sevindim anlatamam....
İnan kendimi hatırladım..Zaten bu duyguyu 100 üstü olmayanlar anlıyamaz...
Umarım 70 leri,sonra 60 ları,sonra 50 leri gürürüz..:roflol::roflol::roflol:
Ben azıcık pigmeyim ya o bakımdan bu kadar uçtum...Niye olmasınki,100'ün üstüne nasıl çıkıyosak 50 yede inebiliriz diimi...:)
tebrik ederim de bana niye teşekkür ediyon ki özellikleaklinialirimsmile bana kızıp aç acına mı yattın naptın:roflol:
çizelgeyi de değiştir bence. her ihtimal dersen beynini tekrar kilo alma ihtimaline hazırlamış oluyosun. hayır 104 oldum ben orası kesin. üstü olmayacak de.
beni zayıflamaya ve kadınlar kulübüne üye olmaya sürükleyen senin çizelgendi de..sanki hiç 105den düşmeyecekmişim gibi hissettiğimde ve çaresizce nette dolaşırken 107den onlarca kilo düşen çizelgeni görmüştüm.. sana, zayıflamadaki başarına teşekkür ettim.. :icecream:
keşke burayı daha önceden okusaydım ama evdeki pc de bozuk çok zor çalışıyor pek dikkat edemedim haftasonu ben yine.. her 105 i gördüğümde yaptığımı yine yaptım.. dün çok güzel gitti herşey.. dışarda yememe rağmen ve dondurma da yemiştim ama yine de kilom çok farketmemişti.. ama bugün çok kötü oldu herşey.. ben bulgur pilavını çok severim ve iki kaşık pilavla doymama rağmen yedim de yedim akşama kadar pilav yedim akşamda yemekte haşlanmış tavuk yedim bir de salata.. şimdi korkuyorum tartılmaya.. birkaç gün dikkat edip sonra tartılırım.. ya da sanırım cumaya kadar tartılmam.. ben de iki haneli rakamları görmek istiyorum artık ya.. mafoldumben
yine de çizelgemi yarın o gördüğüm rakama çekicem ve kilom ne olmuş olursa olsun cuma o rakamdan eksik olucam inşallah
merhaba
bende yeniden diyete başladım
92 kiloyummm
verirmiyim sizce 3-5 kilo dahi olsa
candy ben çok merak dahi etsem cuma dışı tartılmıyorum
sonra insnaın morali iyi bozuluyorr
bence sende tartılmaa
dilenci sölerim selamını
köpek öldüren haa :roflol:
kız ne cazgırlık yapıyon o zaman nasihat verince sengözlerimebaksanab
buraya üye olmanda payım olduğunu bilmiyordum vallaboshayallersmile iyi ki olmuşsun. verdiğin kiloları da azımsama gözünü seveyim yaa aynı kiloy vermişiz. şu an 130larda olanlarda senin çizelgene hayran oluyodur
Günaydın hatın gızlar...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?