Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yavrum 27 mayis ne ramazanin ilk gunuydu

Develeri guducez frida napalim yoksa cekilmez gercekten. Insan yükü bu.
Boyle daralmana boyle hissetmene uzuldum. Yaş falan farketmiyor demek ne diyim bilemedim

Develeri guducez frida napalim yoksa cekilmez gercekten. Insan yükü bu.
Boyle daralmana boyle hissetmene uzuldum. Yaş falan farketmiyor demek ne diyim bilemedim
Kel beni bugünlerde sinirlendiriyor bonus gecenin bombasını nasıl koydum :)) yaş farketmiyor evet 40 yıllık evliler 50 yıllık evlilerde sorun yaşıyor emin ol yalnız biz eskilerde şimdiki nesile göre daha bir dayanma gücü ve sabır var

Olmasaydı keşke yaaa

Yena derin Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin Rabbim
Adaş o senin paragraflar bana da cuk oturdu da elden gelen bişey yok yalan dünya herşey gelip geçici diyip bonusun dediği gibi deveyi gütmeye çalışıyoruz
Yenacım yarın eksi zor çok yemedim ama karpuz leblebi felan filan atıştırdım fena şiştim

Bu ara etraftan kimle konusuyosam eşten dertli.
55 yasini geceli baya oldu babam bile hala huysuz annemi uzuyor.
Gencler ayri yaslilar ayri sorunlu.
Kendinede eski toprak dedin ya gece gece guldurdun beni :))

Offff şu mesaja kalıbımı basarım

DelyDoly insan sevdigine sitem edermiş...
Takima yazdim burayada yazicaktim simdi nasip oldu.
Gecen hafta sporun vardi ama buraya bildirmedigin icin listeye eklemedim.
Yogun olursun siteye girip yazmak ugrastirici gelir anlarim ama bi mesaj at burdakilerden ekli birine onlar senin adina yazarlar bu zor degil.
Buda boyle bir sitemim olsun

Ne cok gencmis,üzüldüm..

Allah rahmet eylesin...
Bizde çok üzüldük,sağol canim

Sağol canım amin..

Biçagin kemige dayandigi bi nokta var. Orda gözün dönüyor artik..Sabir fayda etmiyor o zamanda keske önceden yapsaydim diyorsun..
Ne diyim Allah agiz tadi versin derdi rahmetli anneannem..
Ancak mutsuz bir birliktelik çocuklar hatrina bile olsa katlanilacak birsey degilmis herkes yoluna gidiyor çektigin sana kâr kaliyor iyi düsünün derim..

Migrenle uyandim ve bugün uzun çalismam lazim..

Herkese günaydin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…