27 Mayıs
Sabah+ara(11.30) 1 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalık domates 2 hurma 1 kayısı 15 fıstık
Öğle(15.00) 100 gr tavuk 1 tabak kapuska 4 yk yoğurt 2 dilim karpuz 5 Altınbaşak
Akşam(19.15) 100 gr döner enginar ayran
Ara(23.30) yarım muz 2 erik 5 badem sade kahve
3 lt su
1 saat spor
Yazık olmuş Allah rahmet eylesin üzücü hayat çok kısa yaaa ömrümüzü kinle kavgayla nefretle geçiriyoruz ....
Sevdiklerimize değer verelim vermesinede yaa verdiğimiz değer anlaşılmıyorsa yaa iki kişilik hayatı tek yaşıyorsak yaaa eşimiz bizim evliliğimize harcadığımız emeğin binde birini harcamıyorsa ya eşimizin bize insan olarak saygısı yoksa yaaa çocuklar huzursuz olmasın hayatta zorluk çekmesin ev huzursuz olmasın diye susuyor ve katlanıyorsak ........ vs. Vs
Buda benim bugünlerdeki ruh halim ..
Geçenlerde bir akrabamda gördüm kör ölür badem gözlü olur lafııı adam tüm hayatı boyunca Ailesine eziyet etti adamın cenazesi inanılmaz kalabalık ve güzel oldu şaşırdım
Dip not : Son iki paragraf tamamiyle benimle alakalı konulardır.
Kel beni bugünlerde sinirlendiriyor bonus gecenin bombasını nasıl koydum :)) yaş farketmiyor evet 40 yıllık evliler 50 yıllık evlilerde sorun yaşıyor emin ol yalnız biz eskilerde şimdiki nesile göre daha bir dayanma gücü ve sabır varDeveleri guducez frida napalim yoksa cekilmez gercekten. Insan yükü bu.
Boyle daralmana boyle hissetmene uzuldum. Yaş falan farketmiyor demek ne diyim bilemedim
Kel beni bugünlerde sinirlendiriyor bonus gecenin bombasını nasıl koydum :)) yaş farketmiyor evet 40 yıllık evliler 50 yıllık evlilerde sorun yaşıyor emin ol yalnız biz eskilerde şimdiki nesile göre daha bir dayanma gücü ve sabır var
Olmasaydı keşke yaaa
Offff şu mesaja kalıbımı basarımYazık olmuş Allah rahmet eylesin üzücü hayat çok kısa yaaa ömrümüzü kinle kavgayla nefretle geçiriyoruz ....
Sevdiklerimize değer verelim vermesinede yaa verdiğimiz değer anlaşılmıyorsa yaa iki kişilik hayatı tek yaşıyorsak yaaa eşimiz bizim evliliğimize harcadığımız emeğin binde birini harcamıyorsa ya eşimizin bize insan olarak saygısı yoksa yaaa çocuklar huzursuz olmasın hayatta zorluk çekmesin ev huzursuz olmasın diye susuyor ve katlanıyorsak ........ vs. Vs
Buda benim bugünlerdeki ruh halim ..
Geçenlerde bir akrabamda gördüm kör ölür badem gözlü olur lafııı adam tüm hayatı boyunca Ailesine eziyet etti adamın cenazesi inanılmaz kalabalık ve güzel oldu şaşırdım
Dip not : Son iki paragraf tamamiyle benimle alakalı konulardır.
Ne yazdıydın bi daha yaz heleBir tusla destan mesajimi silmem.....
Nasipten cikmis be gulum netcenNe yazdıydın bi daha yaz heleözet geçsen de olur merak ettim..
Bizde çok üzüldük,sağol canimNe cok gencmis,üzüldüm..
Allah rahmet eylesin...
Sağol canım amin..Yena derin Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin Rabbim
Adaş o senin paragraflar bana da cuk oturdu da elden gelen bişey yok yalan dünya herşey gelip geçici diyip bonusun dediği gibi deveyi gütmeye çalışıyoruz
Yenacım yarın eksi zor çok yemedim ama karpuz leblebi felan filan atıştırdım fena şiştim
Adetten oldu haftaya 3 kilo birden gidecek sakın pes etme canimE cuma malum mesele
Kılom 129.9 salı günü bunda da assasını görmüştüm adettenmi oldu anlamadım canım sıkıldıneyse haftaya bakıcaz artik
Spor 45 dk
Aslında ödül kuzum bugün 2 günüAdetten oldu haftaya 3 kilo birden gidecek sakın pes etme canim
Kel beni bugünlerde sinirlendiriyor bonus gecenin bombasını nasıl koydum :)) yaş farketmiyor evet 40 yıllık evliler 50 yıllık evlilerde sorun yaşıyor emin ol yalnız biz eskilerde şimdiki nesile göre daha bir dayanma gücü ve sabır var
Olmasaydı keşke yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?