Geçmiş olsun canım bende de bi tuhaflık var her an gelecek mis gibi hemen bı kahve yaptım kendime ben ya tarımda senin ıson zor migren girince çalışmak olum gibi olur herade Rabbim sofa versin tez vakit insallahBiçagin kemige dayandigi bi nokta var. Orda gözün dönüyor artik..Sabir fayda etmiyor o zamanda keske önceden yapsaydim diyorsun..
Ne diyim Allah agiz tadi versin derdi rahmetli anneannem..
Ancak mutsuz bir birliktelik çocuklar hatrina bile olsa katlanilacak birsey degilmis herkes yoluna gidiyor çektigin sana kâr kaliyor iyi düsünün derim..
Migrenle uyandim ve bugün uzun çalismam lazim..
Herkese günaydin..
Gecmus olsun yelizicim annemdede var coz kurulugu ihmal etme kullan mutlaka has agrisida yapiyor ilerdeGünaydın kızlar
Benimde bu hafta hastane ve ev işi arasında kosturmayla geçti gözlerinde kuruluk varmış bi ömür kullanacaksin dedi doktor damla verdi bide alerji testi yaptırmak için dahiliyeden randevu almıştım oda yanlismis cildiyeden almam lazimmis of yani...
YENA Derin genç ölümü insanı daha çok uzuyor arkasında çoluk çocuk varsa bide...Allah yardımcıları olsun...
Kilom...92.3
Spor..yok
Teşekkürler kuzumTebrik ederim
Çok teşekkür ederim ❤❤Bravo Güldane çok iyi gidiyorsun
Günaydınn kızlarr kilom 81,7 sporum 460 dakikaDelyDoly insan sevdigine sitem edermiş...
Takima yazdim burayada yazicaktim simdi nasip oldu.
Gecen hafta sporun vardi ama buraya bildirmedigin icin listeye eklemedim.
Yogun olursun siteye girip yazmak ugrastirici gelir anlarim ama bi mesaj at burdakilerden ekli birine onlar senin adina yazarlar bu zor degil.
Buda boyle bir sitemim olsun
İşte esas bomba bu oldu :))Biçagin kemige dayandigi bi nokta var. Orda gözün dönüyor artik..Sabir fayda etmiyor o zamanda keske önceden yapsaydim diyorsun..
Ne diyim Allah agiz tadi versin derdi rahmetli anneannem..
Ancak mutsuz bir birliktelik çocuklar hatrina bile olsa katlanilacak birsey degilmis herkes yoluna gidiyor çektigin sana kâr kaliyor iyi düsünün derim..
Migrenle uyandim ve bugün uzun çalismam lazim..
Herkese günaydin..
İşte esas bomba bu oldu :))
Ayarı bozuldu benimkinin bir ayar vermek lazım 27 sene oldu geçenlerde 35 yıllık evli arkadaş boşandı tabiii öyle bişey yaşarsak keşke sabretmeseymişiz erken olsaymış diycez ama gençlik gitti Zaten çocukları düşünüyorum böyle bir durumda yaşayacakları zorlukları geleceklerini bille etkiler bide benimki eski kafalı kuru bir inat ayrılsak ilerde çocuk evlendirsek dünürlerle ilişkiler filan zor olur ....
Bakalım hayat bize ne gösterecek simiii
Evet anlıyorum buna bakarsak simiii birçok evlilik sürmez ne kötü dimii mutlu günler geçirme ihtimali varken hayatı birbirimize zorlaştırmak zaten anne olarak kadın olarak yaşadığımız zorlukların yanısıra birde eş hayatı zorlaştırıyorsa hayat gerçekten çekilmez oluyorHep çocuklari düsünüyoruz zaten
Ama hata ediyoruz yani ben hata etmisim
15 yilima yaniyorum
Hele oniki yil önce siginma evine gittigimde neden bitirmedigime çok pismanim
Kücügü 13 yil koynumda uyuttum aha cekti gitti
O beni düsünmedi bile
Büyük desen asi ruhlu 18'den sonra tutana ask olsun
Kendine tutunup ayakta kalmakmis marifet
Çocuklari bahane edip kendine yazik etmek degilmis gec ögrendim ben..
Yavrum 27 mayis neramazanin ilk gunuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?