Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım bende de bi tuhaflık var her an gelecek mis gibi hemen bı kahve yaptım kendime ben ya tarımda senin ıson zor migren girince çalışmak olum gibi olur herade Rabbim sofa versin tez vakit insallah

Günaydın kızlar
Benimde bu hafta hastane ve ev işi arasında kosturmayla geçti gözlerinde kuruluk varmış bi ömür kullanacaksin dedi doktor damla verdi bide alerji testi yaptırmak için dahiliyeden randevu almıştım oda yanlismis cildiyeden almam lazimmis of yani...

YENA Derin genç ölümü insanı daha çok uzuyor arkasında çoluk çocuk varsa bide...Allah yardımcıları olsun...

Kilom...92.3
Spor..yok

Gecmus olsun yelizicim annemdede var coz kurulugu ihmal etme kullan mutlaka has agrisida yapiyor ilerde

Günaydınn kızlarr kilom 81,7 sporum 460 dakika
Bonuscanımmm ayrıca musmutlu günaydınn güzelimm sanaa

İşte esas bomba bu oldu :))

Ayarı bozuldu benimkinin bir ayar vermek lazım 27 sene oldu geçenlerde 35 yıllık evli arkadaş boşandı tabiii öyle bişey yaşarsak keşke sabretmeseymişiz erken olsaymış diycez ama gençlik gitti Zaten çocukları düşünüyorum böyle bir durumda yaşayacakları zorlukları geleceklerini bille etkiler bide benimki eski kafalı kuru bir inat ayrılsak ilerde çocuk evlendirsek dünürlerle ilişkiler filan zor olur ....

Bakalım hayat bize ne gösterecek simiii

Hep çocuklari düsünüyoruz zaten
Ama hata ediyoruz yani ben hata etmisim
15 yilima yaniyorum
Hele oniki yil önce siginma evine gittigimde neden bitirmedigime çok pismanim
Kücügü 13 yil koynumda uyuttum aha cekti gitti
O beni düsünmedi bile
Büyük desen asi ruhlu 18'den sonra tutana ask olsun
Kendine tutunup ayakta kalmakmis marifet
Çocuklari bahane edip kendine yazik etmek degilmis gec ögrendim ben..

Evet anlıyorum buna bakarsak simiii birçok evlilik sürmez ne kötü dimii mutlu günler geçirme ihtimali varken hayatı birbirimize zorlaştırmak zaten anne olarak kadın olarak yaşadığımız zorlukların yanısıra birde eş hayatı zorlaştırıyorsa hayat gerçekten çekilmez oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…