Kilo bildirimiiiii
Kilo: 99.2
Spor: 390 dk
Listeyi yayınlıycam birazdan... İşlerimden dolayı çok geç saate kalacak çünkü...
Normal de 12 ye kadar kilo bildirimi yapılırsa çok iyi olur ve diyet grubunda tüm topikler de öyle..
Sadece burası değil hatta biz çok fazla esnek davranıyoruz bu konu da...
Amaç belli.. kilo vermek için toplandık bu bağlam da güzel arkadaşlıklarımız oldu her telden sohbet ediyoruz birbirimize iyi geliyoruz.. Herşey çok iyi ama liste ve paylaşım konusun da daha dikkatli olmanızı rica ediyorum...
Menü paylaşalım, sohbet edelim. bilgi alışverişin de bulunalım,yediklerimizi eleştirelim kırmadan gücendirmeden.. Zira hep pohpohlamakta işe yaramıyor realist olmak gerek ..Kilo vermemiz gerekiyor ve bunu da desteksiz başaramadığımız için buradayız..Bir kaçımız sadece cuma günleri geliyor hatta gelmiyor..Ajanda gibi,not defteri gibi kullanıldığımızı düşünüyorum.. hep birlikte hareketin geri dönüşümü muhteşem oluyor malum..
Ben kimse üzülsün kırılsın istemiyorum sizlerle aramda güzel bir bağ var.. Ama sürekli buraya gelip düzenli menü paylaşan kilo bildirmini aksatmayanlara haksızlık oluyor bu durum...
Yukarıdaki sebeplerden mütevellit kilo bildirimi yapmayanı listeden çıkarıcam..
Kilo vermek isteyen için liste önemli evet..
İlla listede olmak gerekmiyor burada olmak için. Yine burda olalım muhabbet edelim dertleşelim fakat cuma günlerine önem vermeyip bildirim yapılmayınca yahut sadece cuma günü gelip cee deyip kilo söylenince hem üzülüp hem geriliyorum .. beni de anlayın emi..
Yenam ellerine saglik kuzum her hafts ugrasiyorsun be com haklisin Ben kendo Adina Dana dikaatli olucam insallah by armada tesekkur ederim yenam Ana daha com kiloluyum ve kendimi hic kilo vermemis Gibi hissediyorum nedenseKilo verenleri tebrik ediyorum maşallah yine iyi kilo verilmiş..
Işılduru çok az kaldı elini uzatsan ulaşıcaksın gibi 70 ler dimi.
Darısı hepimize...
Derin ve bonus siz de önümüzde ki cuma iyi eksi bildireceksiniz hissediyorum :)
Hayriyecim maşallah kuzum nerden nereye..maşallah deyip tükürdüm sana..
guldanee yine süper bir rakam görmüşsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?