gunaydınlar hepinize.....
hafta sonu enterasandı benım ıcın afedersınız ama felaket kabızlık yasadım 4 gun hıc yapamadım.acayıp sıslık yasadım.hıcbırsey yıyemedım cok bol sıvı aldım bu durum benım ıcın ıyımı kotumu anlamadım cunkı 4 gundur tuvaletımı yapmamaya ragmen 1kılo daha vermısım...
yanı sabah davul gıbı gobişimle tartıldım.96..250 olmusum.
dunden berı sınameke,form cayları içiyorum.insallah bugun bırıkımlerıde bosaltabılırsem epeyce hafıflıyecegım...
kızlar ben hıc boyle bagırsak tembellıgı yasamamıstım cok zormus aslında farkında olmadıgımız ne cok seye sukretmemız lazım.demı kızlar...-tatlicadiarzu-
günaydın.. ne güzel ben artı çıktım yaa.. sinameki gerçekten işe yarıyor umarım rahatlarsın sen de yerimseniben
Günaydın hatın gızlar...opuyorumnanaktan
söyle valla nerden nereye yardımı dokundu kadıncağızın. teşekkürlerimi ilet.
gene koymuşsun imzaya şu resimleri. bişey değil bunları göre göre elimizdekileri beğenmicez hee
merhaba
bende yeniden diyete başladım
92 kiloyummm
verirmiyim sizce 3-5 kilo dahi olsa
öyle mi yapsam.. CADIARZU Cuma 105,5 tim listende.. şimdi + yım biraz.. yine + ile başladım haftaya mafoldumben
geçen haftada kilomu bildirdim 107 diye ertesi gün 107,5 olmuştum.. ne sinir bozucu.. bi de şu haftasonlarına bi çare bulmam lazım benim.. kesin bozuyorum kendimi ya.. yıllardan beri böyle.. bu sefer abur cubur yemedim ama.. yemeği abarttım çok.. :çok üzgünüm:
Günaydın hatın gızlar...opuyorumnanaktan
gunaydınlar hepinize.....
hafta sonu enterasandı benım ıcın afedersınız ama felaket kabızlık yasadım 4 gun hıc yapamadım.acayıp sıslık yasadım.hıcbırsey yıyemedım cok bol sıvı aldım bu durum benım ıcın ıyımı kotumu anlamadım cunkı 4 gundur tuvaletımı yapmamaya ragmen 1kılo daha vermısım...
yanı sabah davul gıbı gobişimle tartıldım.96..250 olmusum.
dunden berı sınameke,form cayları içiyorum.insallah bugun bırıkımlerıde bosaltabılırsem epeyce hafıflıyecegım...
kızlar ben hıc boyle bagırsak tembellıgı yasamamıstım cok zormus aslında farkında olmadıgımız ne cok seye sukretmemız lazım.demı kızlar...-tatlicadiarzu-
sınameke bosaltım için iyi ama keske 2_3gun once içseydım.canım sıze abla tavsıyesı lutfen ama lutfen gun ıcınde sureklı su ıcın bakın ben hergun duzenlı tuvaletını yapan bırı olarak 4 gundur yapamadıgımı ve 1kılo bıle verdıgımı soyluyorum bana rıca ederım ınanın cok cok sıvı tuketın.mumkunse ara ara ıçtıgınız su sıcaga yakın olsun.olumunekankayizsmile
sunu cok ıyı anladımkı işedıkce kılolar gıdıyor.alkisalkisalkis
bende bugun cok terbıyesız oldum ya hep belden asagı bahsettım.:roflol: :roflol: :roflol:
sanada gunaydın muhendıs hanım halen daha benımle yarıstamısın senı gecerım demıstım.hatırlıyormusun kaydirigubbakcemile3
ahh ahh :asigim: begenmemezlik etme kızz
her çiçegin balı farklıdırr :roflol:
bursa ablam gibi bende bugun çok terbiyesiz gördüm kendimi
Her çiçeğin balı farklıdır :roflol: ay bide rokete bu kadar gülmüştüm nan :roflol:
bugün kahvaltı edemedim.. sabahın köründe kemalpaşa yedim bi tane.. hiç de sevmem nasıl yedim anlamadım (cidden sevmem rol değil kaydirigubbakcemile3 ) bi de şekersiz çay içtim.. o bile kesmedi beni.. bana birşeyler oluyor ama hayırlısı..
nazar ettin kendi kendinee :mymeka:
geçen sene buraya bir bayan geliyodu
sonra bıraktı burayı ama msn den hala görüşürüz
90 kilodan 60 a falan düştü heralde
70 lerdeyken
kullanmaya başladı ve sıkalaştırıyor inceldim
diyodu ama
ama bilmiyorum hiç görmedim bende kullanamdım
ablam sana bi kilo çizelgesi yapalım
başlangıç kilonu şimdiki kilonu( cuma günkü ama )
hedefini yaz sana bi tane yapım kaydirigubbakcemile5
hımm. zayıflamak tamam ama sarkmak fena.. zayıflıyorsun görüntüde bi değişiklik yok.. yürüyüş de yapsam bi yere kadar.. böyle bi yardımcı ürün göbeğimi toplaması ve şekil vermesi için iyi olacaktır diye düşünüyorum.. nickini hatırlıyor musun ben bi geçmişe göz atayım yazdıysa
hayatım 1 seneridr girmez buraya biz msn den görüşüyoruz
nicinide hatırlamıyorum zaten sorarım ama ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?