Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydınlar hepinize.....
hafta sonu enterasandı benım ıcın afedersınız ama felaket kabızlık yasadım 4 gun hıc yapamadım.acayıp sıslık yasadım.hıcbırsey yıyemedım cok bol sıvı aldım bu durum benım ıcın ıyımı kotumu anlamadım cunkı 4 gundur tuvaletımı yapmamaya ragmen 1kılo daha vermısım...
yanı sabah davul gıbı gobişimle tartıldım.96..250 olmusum.
dunden berı sınameke,form cayları içiyorum.insallah bugun bırıkımlerıde bosaltabılırsem epeyce hafıflıyecegım...
kızlar ben hıc boyle bagırsak tembellıgı yasamamıstım cok zormus aslında farkında olmadıgımız ne cok seye sukretmemız lazım.demı kızlar...-tatlicadiarzu-

günaydın.. ne güzel ben artı çıktım yaa.. sinameki gerçekten işe yarıyor umarım rahatlarsın sen de yerimseniben

günaydın.. ne güzel ben artı çıktım yaa.. sinameki gerçekten işe yarıyor umarım rahatlarsın sen de yerimseniben

sınameke bosaltım için iyi ama keske 2_3gun once içseydım.canım sıze abla tavsıyesı lutfen ama lutfen gun ıcınde sureklı su ıcın bakın ben hergun duzenlı tuvaletını yapan bırı olarak 4 gundur yapamadıgımı ve 1kılo bıle verdıgımı soyluyorum bana rıca ederım ınanın cok cok sıvı tuketın.mumkunse ara ara ıçtıgınız su sıcaga yakın olsun.olumunekankayizsmile
sunu cok ıyı anladımkı işedıkce kılolar gıdıyor.alkisalkisalkis
bende bugun cok terbıyesız oldum ya hep belden asagı bahsettım.:roflol: :roflol: :roflol:

ben bugün çok kötü fenayım.. midem mi genişledi dün ne olduysa artık.. bilmiyorumkismile

söyle valla nerden nereye yardımı dokundu kadıncağızın. teşekkürlerimi ilet.

gene koymuşsun imzaya şu resimleri. bişey değil bunları göre göre elimizdekileri beğenmicez hee
ahh ahh :asigim: begenmemezlik etme kızz
her çiçegin balı farklıdırr :roflol:
bursa ablam gibi bende bugun çok terbiyesiz gördüm kendimi
merhaba

bende yeniden diyete başladım
92 kiloyummm

verirmiyim sizce 3-5 kilo dahi olsa
hoşgeldin cnm
bu hafta sonrarı bende hepp sapıtırım özelliklee pazar günleri ya mangal yaplırr ya dışarda dürüm kebab yerizz muhakkakk
bende bu hafta herşeyi yasakladımm bayanssulusmile
fena geçmedi
Günaydın hatın gızlar...opuyorumnanaktan
günaydınn
hemen kalktımm su içtim ablamm senin şerefinee
olumunekankayizsmile
terbiyesizz :jeyyar:

sanada gunaydın muhendıs hanım halen daha benımle yarıstamısın senı gecerım demıstım.hatırlıyormusun kaydirigubbakcemile3

ablam sana bi kilo çizelgesi yapalım
başlangıç kilonu şimdiki kilonu( cuma günkü ama )
hedefini yaz sana bi tane yapım kaydirigubbakcemile5

bu ara dünkü yediklerim

9,00 kocamann kase mercimek çorba 2 dilim trabzon ekmegi

12,00 portakal kreker 5-6 tane

13,00 sahanda yumurta 2 dilim kepek ekmek yogurt

14,30 yaseminli yeşil çay

19,00 1 patates ( kızarmış) 2 dilim kepek ekmek 4 goflet ( ince uzun)

ahh ahh :asigim: begenmemezlik etme kızz
her çiçegin balı farklıdırr :roflol:
bursa ablam gibi bende bugun çok terbiyesiz gördüm kendimi

:roflol: :roflol: :roflol: günaydın herkese Bir kaç haftalık koyverme ve dünkü dominos faciasından sonra bugün yeniden bismillah demiş bulunuyorum...

Aksi gibi tamda misafir geliyomuş kayınvaldeme alsanaalsanasmile

Her çiçeğin balı farklıdır :roflol: ay bide rokete bu kadar gülmüştüm nan :roflol:

bugün kahvaltı edemedim.. sabahın köründe kemalpaşa yedim bi tane.. hiç de sevmem nasıl yedim anlamadım (cidden sevmem rol değil kaydirigubbakcemile3 ) bi de şekersiz çay içtim.. o bile kesmedi beni.. bana birşeyler oluyor ama hayırlısı..

nazar ettin kendi kendinee :mymeka:

geçen sene buraya bir bayan geliyodu
sonra bıraktı burayı ama msn den hala görüşürüz
90 kilodan 60 a falan düştü heralde
70 lerdeyken
kullanmaya başladı ve sıkalaştırıyor inceldim
diyodu ama
ama bilmiyorum hiç görmedim bende kullanamdım

hımm. zayıflamak tamam ama sarkmak fena.. zayıflıyorsun görüntüde bi değişiklik yok.. yürüyüş de yapsam bi yere kadar.. böyle bi yardımcı ürün göbeğimi toplaması ve şekil vermesi için iyi olacaktır diye düşünüyorum.. nickini hatırlıyor musun ben bi geçmişe göz atayım yazdıysa

slm kizlar hepinize iyi haftalar..citol ben 2-3 hafta kadar olamiycam özel nedenlerden dolayi...
kilo bildirimi yapamiycam habeer vermek istedim..

Görüsünceye kadar hepinize bol kilo vermeler kendinize iyi bakin kizlar..Ve unutmayin sagliginiz herseyden önemli...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablam sana bi kilo çizelgesi yapalım
başlangıç kilonu şimdiki kilonu( cuma günkü ama )
hedefini yaz sana bi tane yapım kaydirigubbakcemile5

ya ben boyle seylerı beceremıyom.gercekten yaparmısın.:lepi:
baslangıc...103
sımdıkı....97
hedefım...75.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
vereliniortak

hayatım 1 seneridr girmez buraya biz msn den görüşüyoruz

nicinide hatırlamıyorum zaten sorarım ama ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…